Şimdi Ara

peugeot 307 2004 dizel 1.4 hdi sizce nasıl alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. el peugeot 2004 dizel 1.4 motor 214 bin km , boyalı , 5400 tl hasar kaydı var değişen olmadığını söyluyor .
    fiyat olarak son oluru 18 750 tl .

artıları sunroof yapılmış ve 1000 tl ustu ses sistemı var . bakımları yeni vize 2018 mart , dijital klima ve iyi derece de soğutuyor .

araçın bilinen özellıklerını yazdım bu durumda görüşleriniz nelerdir.

fiyat iyimi .? dizel ve bu km de olması ne gibi sakıncalar yaratabilir.
    yeni sürücüyüm kullanmak için alıyorum konforu rahatlıgı nasıldır .
    yardımcı olursanız çok sevinirim.

aracın resimleri :  peugeot 307 2004 dizel 1.4 hdi sizce nasıl alınır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: gastauskas87

arkadaşlar merhaba ..

2. el peugeot 2004 dizel 1.4 motor 214 bin km , boyalı , 5400 tl hasar kaydı var değişen olmadığını söyluyor .
    fiyat olarak son oluru 18 750 tl .

artıları sunroof yapılmış ve 1000 tl ustu ses sistemı var . bakımları yeni vize 2018 mart , dijital klima ve iyi derece de soğutuyor .

araçın bilinen özellıklerını yazdım bu durumda görüşleriniz nelerdir.

fiyat iyimi .? dizel ve bu km de olması ne gibi sakıncalar yaratabilir.
    yeni sürücüyüm kullanmak için alıyorum konforu rahatlıgı nasıldır .
    yardımcı olursanız çok sevinirim.

aracın resimleri :  peugeot 307 2004 dizel 1.4 hdi sizce nasıl alınır mı

bizde benzinlisi vardı. konforu iyidir. ancak gaz, fren, debriyaj, direksiyon hepsi de çok sert. ön camı çok ferahtır. ön koltukları çok rahattır. 1.4 dizeli bir akrabada vardı, memnundu. ama ağır kanlı olduğunu da söylerdi.

• 1.4 dizel bu araçta biraz hantal. Km de az değil. Ancak Hdi motor pek parçası pahalı bir motor değil. Pug 208de kullanıyorum iş görüyor ancak dediğim gibi zayıf. Yakıtı az. Genel olarak problemsiz.
    Kadir geceniz mübarek olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabilirsin. Tavsiye ederim. Clio parasina 307. Cok konforlu bir arac. Surmesi cok keyifli ve rahat. 1.4 motor tam bir yer ucagi sayilmaz ama ralliye katilmayacaksaniz size yeter.

• Jeolojici kullanıcısına yanıt
    teşekkurler diğer forumlarda biraz araştırım dedim hemen hemen hepsi 1.4 den uzak dur demiş . nedenlerını de sıralamışlar benimde biraz keyfım kaçmadı değil .. zaten çok aktıf kullanıcı degılım kendımı geliştirmek ıcın alıyorum en fazla otoyolda 80 90 basarım nadır .

bakalım bır sorun çıkmaz ise almayı düşünüyorum yorumunuz mest etti .
  • cellman406 C kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkür ederim .. Dediğim gibi çok nadir kullanan biriyim seyahat yok sadece denize gezmeye en fazla 100 km uzaklığa git gel yapcam . Yakıt konusunda dizel olması avantajlı ses sitem sunroof ve bakımları yenı yapılması da guzel ayrıca vizeye de 2 sene var .

bakalım bugün araçı görup kullancam umarım beğenirim .

Acaba pazartes. yarım gün noter açık mı ?
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler . dün geceye kadar 307 1.4 motoru diğer forumlarda hep kötülediklerini gördüm hatta vazgeçiyordum fakat yorumlarınızı okudukca bir kez daha düşünmeyi cazip buldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alabilirsiniz motor gayet yeterli . Ayni motora sahip 208 kullaniyorum memnunum . 307 nin arka suspansiyonlari ve debriyajin sertliginden bahsediyolar sanirim baska bir sikintisi yok .

• Rampalarda sollamalar sıkıntı olabilir sadece.

• toyota16 T kullanıcısına yanıt
    bakalım artık bugun bellı olcak . yorum için teşekkur ederım . debrıyajın sert olması aslında işime gelır 206 kullandım cok yumusakdı kavramayı bı turlu yapamıodum hemen ayagımdan kayıyodu
  • bravaman kullanıcısına yanıt
    206 tek kapılı vardı rampalarda sıkıntı cekıodum bende sureklı 1. vıtesde cıkıyordum rahat oluyordu 2 veya 3 de zorlandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastauskas87

teşekkurler diğer forumlarda biraz araştırım dedim hemen hemen hepsi 1.4 den uzak dur demiş . nedenlerını de sıralamışlar benimde biraz keyfım kaçmadı değil .. zaten çok aktıf kullanıcı degılım kendımı geliştirmek ıcın alıyorum en fazla otoyolda 80 90 basarım nadır .

bakalım bır sorun çıkmaz ise almayı düşünüyorum yorumunuz mest etti .

Kaynim 1 seneyi askin kullaniyor cok memnun. Zaten 18750ye satilan herhangi bir araci kullanin sonra inin 307yi kullanin baska arac bakamazsiniz

• aynı motoru 206+ da kullanıyorum halen. çekişi muazzamdır hayret ettirir.
  • 4-5 yıldır pejo kullanan bir arkadasa bunları sormustum. muadili varken bu araclara girmemem konusunda beni uyardı. bu arada traktor motoru gibi sesi var sanirim..
  • Km kesinlikle orj değil én az 350

• ilk arabam diyorsun ozaman şöyle söylemeliyim:Hem şöförlük hem ustalık öğrenirsin.İkisi bir arada olunca tabi maddi ve manevi olarak hızlı yıpranırsın.
  • Şöyle içinde tesisat olan arabalardan uzak durmak lazım bass vura vura araba dağılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konforu iyidir,elektrik sorunlari basinizi agritabilir

• arkadaşlar ılgı ıcın cok teşekkur ederım . nedense peugeot lar yaşı kucuk de olsa çabuk dagılıyor. kısa süreliğine 206 tek kapılı almıştım kamyon gibi sesi vardı içeri alıyordu o sesi konfor sıfır.

fiyat uygun geldi diye 307 bugün bakmak ıstedım demek kı hersey fotograflarda goruldugu gıbı degıl . insanlar çok çabuk yalan soyleyebılıyor telefonda ne kadar samımı olunursa olunsun fark etmıyor .

aracı ustaya baktırmaya goturduk .. 1. motor yenı yapılmış ve bana bunu soylememıstı . yenı oldugu halde hortumlar kablolar eskı yağ kapakları kırık .. camurluk ıyı monte edılmemıs boyası 3. sınıf gıbı atılmıs . sunroof gorunuo ama ıcerden baktıgında tavan var sunroof sadece goruntu dıye konulmuş . kopardayı açtık yarım saat kapatamadı .

bagajı bi açtım sankı ıcınde savaşmışlar bagaj perısan .

tövbe ..

arkadaşlar teşekkür ederim ..

renault clio 1.5 authentique de buldum cok temız bır aıle kullanmış ve cidden de cok temız .. onu almayı planlıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.