Şimdi Ara

Peugeot 307 xt _2004 bazı eletrik arızaları hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar peugeot 307 xt 1.6 110 bg kullanıcısıyım.Arabanın yol tutuşundan hızlanmasına,düz yolda seyirinden dumasına bayıldıgım kullanmaktan zevk aldıgım bır model ama;

Açıkçası bazı arızaları sinek misali fakat mide bulandırıyor,

1-5 li cd çalar (bu çok kafama taktıgım bır konu değil ama çok çabuk bozuldu bende)
    2-Sinyal takımı (sağa sinyal vermeye çalışıyorum uzunlar yanıyor ,direksiyonu sinyal sonrası eski haline getirirken çat-çut diye sanki içeride bir plastik kırılıyormus gıbı sesler cıkıyor ki buda bana sankı dandık malzeme kullanılmıs hıssı verıyor ve cıddı anlamda sogudum arabadan)
    3-elektrikli camlar (hadi buna da tamam ınan takmayabılır ama arızalandı.)
    4-sunroofu açmaya korkuyorum bazen tutkluk yapıyor
    5-otomatık vıtes normal gderken "automatıc gear fault "arızası verıyor,yenıden çlışınca gecıyor.
    6-arabada bozuk yolda suspansıyon sesınden zıyade tangur tungur kapıdan arka bagaj ayırıcısından(koltuk arkasında olan duz zemın) ordan burdan ses gelıyor ,

2 nolu hata ıcın orjınal parca 500tl,çıkma 150 tl yuh artık,elımı kolumu sallayıp sınyal verırım bu para ne boyle,deri değil,altın değil bu plastık hemde dandık plastık bır malzeme ve içindeki bilgimiz elektronık devre elemanları.Bu konuda çok ciddi yardım istiyorum.Umarım bir fikir veren arkadaş olur,
    ayrıca 5 ve 6 nolu maddeler içinde yardıma ve bilgiye ihtiycım var.Bukadar parça parası vereceğimi bilseydim 22 bın tl ye peugeot 307 değil açıkcası bmw 3.2 d alırdım.. .ha neden bu şekilde yaptım dedım durduk yere 20 mılyar vermıyım bmw ye gore ucuzdur parcası.BMW arıza yapmıyor mu yapıyor,ama tutarlar arasında çok fark yok.(yetkili serviste vardır ,özel servislerin fiyatı cok uygun) yakıtı fazla oldugunu bılerek aldım ona bırsey demem ma kendımı enayı gıbı hıssedıyorum.Benzer sorunları yaşayan var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 406 Hakkında Herşey
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.