Şimdi Ara

peugeot 308 hdi auto6r 43000...nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

opel astra 2006 1.3 cdti kazasız 70000 km aracıma 24500 veriyor peugeot(ki bence düşük gibi), peugeot 308 hdi premium auto6r dinamik paketli arabaya da 43000 istiyorlar fiyatlar sizce nasıl? daha ayrıntılı pazarlığa girmedim ilk görüşme bu..

benim beklentim arabama 26000 yeni arabaya da 41000 gibi vermek nakit tabii..

• arabam enjoy spor paket söylemeyi unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: proliferatif

arabam enjoy spor paket söylemeyi unuttum
    43 bin civarında C segment araç aşırı pahalıdır...1-2 daha ekleyip D sınıf alınabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

43 bin civarında C segment araç aşırı pahalıdır...1-2 daha ekleyip D sınıf alınabilir..

Alıntıları Göster
    ben olsam alirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Alıntıları Göster
    yalnız istediğim özelliklere bu araba çok uyuyor yani dizel olsun otomatik olsun esp li olsun ... d sınıfı böyle bir araç 45000 e yok galiba

focus ta esp olsa o da favorim ama maalesef yok ve gelemsi için çok bekliyormuşsun..
  • quote:

yalnız istediğim özelliklere bu araba çok uyuyor yani dizel olsun otomatik olsun esp li olsun ... d sınıfı böyle bir araç 45000 e yok galiba

focus ta esp olsa o da favorim ama maalesef yok ve gelemsi için çok bekliyormuşsun..

Alıntıları Göster
    bir de focus ta cvt şanzımanı kaldırdılar listede göremiyorum
  • quote:

bir de focus ta cvt şanzımanı kaldırdılar listede göremiyorum

Alıntıları Göster
    Bence istediğin fiyata gelmezlerse kesinlikle alma arkadaşım.Sonuçta altında zaten modeli yüksek ,dizel ve kaliteli bir araç var.Bir kaç aydaha beklemeni tavsiye ederim tıpış tıpış o fiyatlar aşağıya inecek.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: proliferatif

esp yi paket olarakmi aliyorsun premium pack disinda esp yok diye biliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: proliferatif

esp yi paket olarakmi aliyorsun premium pack disinda esp yok diye biliyorum...

Alıntıları Göster
    auto6r viteslilerde esp standart

bu arada cevap veren arkadaşlara teşekkürler..

pazarlık aşamasındayım bakalım kaça kadar indirebilirim,dediğiniz gibi altımdaki araba da iyi ama artık otomatik vitese geçmek istiyorum ve de dizelden vazgeçmek istemiyorum..

bahsettiğim araba premium donanım artı dinamik paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proliferatif -- 4 Kasım 2008; 16:56:49 >

• quote:

auto6r viteslilerde esp standart

bu arada cevap veren arkadaşlara teşekkürler..

pazarlık aşamasındayım bakalım kaça kadar indirebilirim,dediğiniz gibi altımdaki araba da iyi ama artık otomatik vitese geçmek istiyorum ve de dizelden vazgeçmek istemiyorum..

bahsettiğim araba premium donanım artı dinamik paket

Alıntıları Göster
    arkdaşım aynı araçtan bende var çok memnunum.bende premium alacaktım ama çok fazla özellik istemdim.açıkçası nekadar çok özellik okadar çok arıza çıkartma olasılığı artıyor.bence sana confort +stil paket te yeterli gelir gibime geliyor.(astrana göre kıyasladım)

• quote:

Orijinalden alıntı: emir341907

arkdaşım aynı araçtan bende var çok memnunum.bende premium alacaktım ama çok fazla özellik istemdim.açıkçası nekadar çok özellik okadar çok arıza çıkartma olasılığı artıyor.bence sana confort +stil paket te yeterli gelir gibime geliyor.(astrana göre kıyasladım)

Alıntıları Göster
    Bu ekonomik krizde sakın sıkı pazarlık etmeden alma.Mutlaka indirim yapacaklardır.Yapmazlarsa da alma.Yapan bir bayi mutlaka bulunur.Araba iyi ama 43 bin biraz pahalı gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drulash

Bu ekonomik krizde sakın sıkı pazarlık etmeden alma.Mutlaka indirim yapacaklardır.Yapmazlarsa da alma.Yapan bir bayi mutlaka bulunur.Araba iyi ama 43 bin biraz pahalı gibi geldi bana.

Alıntıları Göster
    Kendi fikrimi soylemem gerekirse; C sınıfı bir araca o paralar fazla..
    Çünkü siz gidip C sınıfı araca ne kadar donanımlı olsa da o paraları verince bu sefer 1 ay sonra tıkırtı yaptığında ya da küçük bir sorunda araçtan soğuyorsunuz.. Şöyle düşünün ki en düşük donanımlı D sınıfı en yüksek donanımlı C sınıfından daha konforludur..
    1 ay sonra 43 milyar verdiğiniz araçtan tıkırtılar gelmeye başladığında ya da bir çukurda D sınıfı bir araç gibi tok olmadığında inanın bana ne sunroofun önemi kalır ne de başka bir şeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: levent--

Çünkü siz gidip C sınıfı araca ne kadar donanımlı olsa da o paraları verince bu sefer 1 ay sonra tıkırtı yaptığında ya da küçük bir sorunda araçtan soğuyorsunuz.. Şöyle düşünün ki en düşük donanımlı D sınıfı en yüksek donanımlı C sınıfından daha konforludur..
    1 ay sonra 43 milyar verdiğiniz araçtan tıkırtılar gelmeye başladığında ya da bir çukurda D sınıfı bir araç gibi tok olmadığında inanın bana ne sunroofun önemi kalır ne de başka bir şeyin...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: levent--

levetncim o biraz sans işi 70 milyarlik passattada tikirti duydum 50 milyarlik 407 dede. eve 43 cok para ama birazda zevk ve keyif işi. ben 43 308 e 39 aurise 42 i30 a veririm ama 47 407 ye vermem mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 4 Kasım 2008; 17:50:37 >

• quote:

quote:

levetncim o biraz sans işi 70 milyarlik passattada tikirti duydum 50 milyarlik 407 dede. eve 43 cok para ama birazda zevk ve keyif işi. ben 43 308 e 39 aurise 42 i30 a veririm ama 47 407 ye vermem mesela

Alıntıları Göster
    forumda bi arkadaş 38-39 gibifiyata aldı yada alacaktı aratırsan bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: kyokushin

forumda bi arkadaş 38-39 gibifiyata aldı yada alacaktı aratırsan bulursun

Alıntıları Göster
    Astrayı satıp üzerine neredeyse 20.000 lira vereceksiniz. Bence pek mantıklı değil .

Şahsen 43.000 lirayı verecek olsaydım sıfır araba almak yerine 2.el çok daha kaliteli araçlara bakardım .

Bu benim görüşüm tabiki . Önceden sıfır araç alıp satma durumu olduğunda ne kadar zarar ettiğimizi gördükçe 2.el çok temiz araç almak bana artık daha mantıklı geliyor .

Ki 43-45.000 gibi bir paraya alfa 159 1.9dizel gibi araçlar piyasada oldukça mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Astrayı satıp üzerine neredeyse 20.000 lira vereceksiniz. Bence pek mantıklı değil .

Şahsen 43.000 lirayı verecek olsaydım sıfır araba almak yerine 2.el çok daha kaliteli araçlara bakardım .

Bu benim görüşüm tabiki . Önceden sıfır araç alıp satma durumu olduğunda ne kadar zarar ettiğimizi gördükçe 2.el çok temiz araç almak bana artık daha mantıklı geliyor .

Ki 43-45.000 gibi bir paraya alfa 159 1.9dizel gibi araçlar piyasada oldukça mevcut

Alıntıları Göster
    2006 model güzel bir aracınız var bence sırf otomatik vites için o kadar para vermeye değmez. ESP li focusu bekleyebilirsiniz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: scan

2006 model güzel bir aracınız var bence sırf otomatik vites için o kadar para vermeye değmez. ESP li focusu bekleyebilirsiniz bence

Alıntıları Göster
    308 premium otomatik icin izmirden aldiğim anahtar teslim fiyat 42.000 bilgine....
  • quote:

Orijinalden alıntı: scan

Alıntıları Göster
    sevgili proliferatif

araç alımı konusunda düşüncelerimiz tamamıyla uyuşuyor, donanımlı, dizel ve otomatik bir araç için şu sıralara alınabilecek en iyi araç 308 hdi auto6r dir. ben haziranda mevcut avensis benzinli aracımı sattım, 308 hdi auto6r aldım ve keyifle biniyorum. sınıf mınıf hiç dert etmedim, geniş iç mekan-geniş bagaj ve çok iyi amortisör sistemininde feragat ettim ama çok da umurumda değil.

bu arada aldığın fiyat çok güzel, bildiğim kadarıyla peugeot bayiileri pazarlıkta çok çok az indirim yapıyorlar. ama tabii benim aldığım sıralarda ürünün ilk satım dalgası bitmiş ve bayiilerde dinamik paketli premium kalmamıştı, bu yüzden fiyatta nerdeyse hiç indirim yapmadılar, parayı verdik arabayı 2 hafta bekledik, o derece yani...galiba parayı verdiğimizde araba daha üretim bandından bile çıkmamıştı.

şimdi durumu bilmiyorum ama o fiyat çok güzel görünüyor burdan

bu arada otomatikleştirilmiş vitese gittikçe daha fazla alıştığımı söylemem gerek, geçenlerde düzvites bir yeni civic kullandım, aman aman dedim arabadan çıkınca, ne hamallıkmış şu düz vites, hiç gerek yok hiiiç...hele şehir içinde...Allah korusun, yani o derece olmaz bu saatten sonra...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Hocam haklisin ama mesela bizim auris forumunda da cok yuksek para verdikleri icin beklentilerini cok yuksek tutanlar var.
    Sonucta benim 32 milyara kampanyada aldigim araci 45 milyara almis donanimli olarak, öyle olunca da beklentileri benden daha yüksek oluyor.. Sonuçta auriste ki bazı sorunlar avensis te daha az var.. o yüzden arkadaşın konuyu iyi değerlendirmesi lazım.. Elbette mantıksız demiyorum C sınıfı araç almaya o paralara ama ben olsam belki bir üst sınıf alsam daha mutlu olurum diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    şimdi girdim foruma..
    2 saat kadar önce bayiyle esaslı pazarlık yapmak için aradım ve ta ta taaa...yarın zam geliyormuş(galiba cüzi bir rakam) ve 43 den aşağı yapamayacaklarını yapsalar da az olacağını söylediler.

ben de benim arabaya fiyat verirken 'napalım kriz vurdu fiyatlar en dipte' diyen zihniyetin kendi arabasına gelince indirim yapamayız demesine şaşırdığımı(yahu bu nasıl kriz alıcıyı etkiliyor da satıcıyı etkilemiyor???) ve tekliflerini bayağı bir düşünüp mümkünse en zayıf yerlerinden vurmak için bekleyeceğimi ha bunun da bayram öncesimi olur-yılbaşına doğru mu olur-ocak mı olur ona da paşa gönlümün karar vereceğini belirttim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.