Şimdi Ara

Peugeot Kullanıcıları konuya bekleniyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ikinci el 20bin tlye kadar araç bakıyorum. marka olarak Peugeot da karar kıldım. ancak aklımda bazı sorular var.

1- ben 607 modelini düşünüyorum. 2.2 benzinli olan. bu modelde şanzıman sorunu kronik bi sorun mudur ?
    2- aynı klasmanda ki diğer modellere kıyasla daha ucuz diye düşünüyorum. ikinci el parça ve servis masraflarını düşünerek, bu bir dejavantaj mıdır?

cevaplara istinaden bir kaç sorum daha olabilir.

yorumlardan ziyade kullanıcı tecrübeleri daha faydalı olacaktır.

kullanıcıların tavsiyelerini bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

• Mutlaka bir risk alıyorsunuz kim ne derse desin...Gemi gibi araba 607,belki uzun yıllar sorunsuz binersiniz,belki de burnunuzdan gelir...Japon tercih ediyorlar eski arabalarda genellikle ama 607 E segmenti bi araç sonuçta...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-temiz-ve-orjinal-205592671/detay

Bu fiyatlara alınabilecek en konforlu araç. 607 kullanıcısı var mıdır bilmiyorum forumda.
  • son arabanız olma riski var. ama E sınıfı çok keyifli bir araç kesinlikle. yedek parça fransız araçlarda sıkıntı olmaktan çok uzakta. olabilecek en kötü şey periyodik olarak arıza çıkarması. bir gün ön takım, bir gün şanzuman, yok motordan ses geldi vb. bu tip sorunlar belli bir yaş üzeri her araçta var zaten. umarım motoru yürüyeni bakımlı bir araca denk gelirsiniz.

saygılar.
  • Hem E segmenti hem de Pug kullancısı zor çıkar
  • Alfa 166 bakın bence o Sınıfta gayet makul bir araç

• plateau kullanıcısına yanıt
    riskin farkındayım hocam.
    gemi gibi olması beni cezbediyor zaten. uzun araçları hep sevmişimdir.
    parça konusunda sıkıntı yok. yorum yapan diğer arkadaşlar japon demişler. onuda seçenek olarak düşünüyorum.
    özelllikle lancer yada carisma hatta mazda 626 yada xedos 9 da olabilir.
    ama 15 yaşında araç ile illaki sanayiye ugrarız heralde.

ufak tefek arızaya eywallah ama şanzıman diyince işin rengi biraz değişiyor. 407 serisinde de aynı yorumlar var.

bilemiyorum kafam çok karışık.

bi kullanan bulsam, yapışacam yakasına amma kullanan yok arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Hem E segmenti hem de Pug kullancısı zor çıkar

evet hocam. daha kullanan birisine denk gelmedim.
  • Bence kim ne derse dersin hiç riske gerek yok hemde hiç isterse yat gibi araba olsun ben almam bu aracı son sahibi olmazsınız fakat zorda kalıp satmak istediğinizde yok fiyata verirsiniz ben yerinizde olsam başka araçlara bakarım yada biraz bütçenizi yükseltmeye bakınız.Parça sıkıntısı yaşarsınız yürütmesi zordur yani şanzıman zaten yorumsuz bence değmez hocam gel vazgeç bu sevdadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keljx kullanıcısına yanıt
    bende ucuza buldum diyebilirim hocam aracı zaten.
    o neden ile birazda taktım bu modele.
    şu anda net 15 bin ancak çıkartırım. 2000 model altı bir araç almak istemiyorum. gidip tofaş şahinede para vermek pek akıl karı değil.

araç da acayip ihtiyaç oldu benim için artık. bu ay 700tl taksi parası verdim. artık tak dedi.

bu ikinci el araç işide hiç kolay değilmiş !!! bilmiyorum bakalım ne yapacaz.
  • ScttsV kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçeyi 35 yaparsan zaten iyi araçlar bulursun örneğin toyota avensis bak o oda sağlamdır temiz bulursun ama bu aracı alma bence ne olursa olsun araçsizlik tak ettiyse piyasası olmayan arabayı almaya da gerek yok bu arada laguna 3 lerede baka bilirsiniz hocam ama benden demesi bu aracı silin kafadan

• Bu arada ucuzsa vardır bir illeti pahalı ise vardır bir hikmeti atasözünü de unutmamak gerekiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Keljx

Bu arada ucuzsa vardır bir illeti pahalı ise vardır bir hikmeti atasözünü de unutmamak gerekiyor :)

noktayı koydun hocam. saolasın. maceraya gerek yok.
  • ScttsV kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam para kolay kazanılmıyo böyle piyasası sıfır olan araçları almak mantıksızlıktir maceradir,kendimi sizin yerinize koyarak cevap verdim. Iyi forumlar dilerim umarım hakkınızda hayırlısı olur hocam.

• Hocam bu arabayı almanızdan maceracı olduğunuz belli oluyor. Klasik araç toplayan maceracılar sizin bir üstünüzde.

Ha bu arada alırsanız bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim. artık bmw, mercedeslerin sıradanlaştığı bir dönemde baya ilgi çekebilirsiniz. Buda önemliyse!!
  • Sitede lacivert renk bir tane 607 var, inanın sadece adamı ve arabasını uzaktan görürüm hiç samimiyetin yok. Yarın yada en kısa sürede adamı görürsem sizin için yorumunu alabilirim.

• minnettar kalırım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsmsk

Alfa 166 bakın bence o Sınıfta gayet makul bir araç

merhaba hocam,
    bi kaç gün sonra yazdım ama bu alfa 166 ya baktım ben. araç hoşuma gitti. bilginiz var mı acaba ? nedir ne yakar ?
    parçası pahalı diyorlar. 607 den sonra buda bir maceramı olur !
    herkes bilmediğin ot başını ağrıtır diyor. bende çok bir risk almak istemiyorum. son seçenek bu kaldı. yoksa passat alacam gibi duruyor şu an.
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

quote:

Orijinalden alıntı: tsmsk

Alfa 166 bakın bence o Sınıfta gayet makul bir araç

merhaba hocam,
    bi kaç gün sonra yazdım ama bu alfa 166 ya baktım ben. araç hoşuma gitti. bilginiz var mı acaba ? nedir ne yakar ?
    parçası pahalı diyorlar. 607 den sonra buda bir maceramı olur !
    herkes bilmediğin ot başını ağrıtır diyor. bende çok bir risk almak istemiyorum. son seçenek bu kaldı. yoksa passat alacam gibi duruyor şu an.
    teşekkür ederim.

Valla bende aynı durumdaydım sonra düşündüm gitse gitse 3-4 liram gitsin en azından içimde kalmaz dedim 156 aldım. Ağır bakımları yeni yapılmış hemde. Şuna hiçbir sıkıntım yok. Parça konusu göreceli. Neye göre Pahalı Şahin'e göre mi yoksa Leo'na göremi. Bakımlı bir araç bulursanız size sıkıntı çıkarmaz. Alfa kulüplerine katılın hatta vardır onların bildiği temiz bir araç. 156 önerirdim ama temizi 25 den Başlıyor 166 19 civarı bulunabilir ama satışı ağır olur. Yine sıkıntı olursa bana özelden yazabilirsiniz

• Bu tarz araç hangi markada olursa olsun her zaman risk taşır..bakımlı bir araç kendini belli eder..üstelik bu sınıftaki araçlar apaçi arabası olmadığı için hor kullanılmamıştır diye tahmin ediyorum..eğer bakımlı ve temiz bir araç denk getirirseniz rahatlığı ve konforu tadından yenmez..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.