inventus PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11303 |
PHANTEKS P360A MESH 1345,05TL
-
-
www.incehesap.comAntec NX410 V2 ATX Mid Tower Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/antec-nx410-v2-atx-mid-tower-siyah-gaming-oyuncu-kasa-fiyati-61386/?ref=akakce&v=1.35.4
Sizin attığınız kasa ile bu kasa arasında kaldım,hangisini önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Phanteks
Antec'in ayrıyetten egzoz fanı olması güzel ancak phanteks egzoz fanının eksik olması dışın da her anlam'da bariz olarak attığınız antec'in kasasından daha üstün bir modeldir.
-
Rica etsem phanteksin üstün olduğu detayları paylaşabilir misiniz ? Aklımdaki soru işaretlerini gidermek açısından soruyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=jkJxoATZyds&feature=youtu.be
Bu video tek başına P360A'yı aldırması adına yeterli olur.
Ürün elime gelmişti adamlar vidasını bile çelikten yapmış.
Ayrıca ssd ve harddisk girişleri bariz bir şekilde daha rahat ve daha estetik.
Aynı şekilde kablolama için arka kısımlar'da daha derli doplu yapmanı sağlıcak girişler var.
Tasarım anlamın da phanteks benim açımdan daha güzel.
Eğer bütçe sıkıntınız varsa antec'i tercih edebilirsiniz aynı fiyata çin markalı saçma sapan ürünler satılıyor incehesap güzel fiyata koymuş bence.
-
Antec'in iç yapısı geçen son 2 senedir pörtleyip piyasada mantar gibi yayılan Çin işi cücük kasalar gibi, sırf bu yüzden Antec almazdım ve maalesef Antec'in bir sürü modeli böyle çöp tasarımlarla dolmuş. Phanteks kalitesi ile Antec'in şu an ki modelleri yarışamaz.
-
Tamda kasa aradığım zamana denk geldi lakin vga uzunluğu yetersiz benim için.
-
Kasa iyi de eni dar. 4000 serisi için eni geniş kasa bakın. Adaptör 35mm den itibaren bükülmesi tavsiye ediliyor. Harici riskli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Phanteksi sipariş verdim
Asus z590 plus wifi
Asus dual rx6700xt
Parçalarım sığar mı?
Sığar. 4070Ti ve üzeri sıkıntılı bu konuda.
Bu kasa için ek fan da alacağım,tavsiyelerinize açığım
4070ti da her türlü sığar. Adamın biri 3070ti gamingx trio koymuş youtube da baya rahat sığıyor
323 x 140 x 56 mm Bu msi
Buda zotac 4070ti 306.8mm x 119.4mm x 58.5mm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dönüştürücü sığmıyor. Kartın sığması değil olay. Bükmemen gerek. CPU soğutucu genişliğine göre hesaplayın. 160mm falansa 3-4 cm kalıyor o da dönüştürücüyü sıkıştırıyor.
Sade ve geniş mesh kasa arayanlara alternatif seçenek olabilir:
Bu kasadan kullanıyorum çok memnunum. Yeni sistem topladım kurulumu çok rahat yaptım içi gayet geniş. En olarak da gayet iyi geniş profilli kart montajında sorun çıkarmayacaktır. Ayrıca açısı ayarlanabilir vga tutucusu var çok işe yarıyor. Sıvı soğutma yapacaklar için üstte ve önde 36 lık radyatörleri destekliyor. Önündeki ekrandan cpu ve gpu sıcaklıkları anlık görülebiliyor.
-
Kasa ile yanında fanlar geliyor mu bu kasayı daha önce bakmıştım fakat yeterli bir bilgi yok anladığım kadarı ile sadece egzos fanı var dahili olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 3 Mart 2023; 12:54:14 > -
Ön iki fan var argb egzoz yok. Düzgün bir egzoz fan 200 tl yabi kasa 1550 ye geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıklamasında yazdığı gibi sadece eksoz fanıyla geliyor. O da yeter kasanın her yeri havadar zaten, havayı gayet iyi çekiyor. Şu an için kasanın içi serin yazın sıcaklık değerlerine bakıp ona göre takviye yaparız.
-
yantınız için teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 3 Mart 2023; 14:56:34 > -
Yanıtınız için teşekkür ederim şuan bendede haf 912 var kasayı bir miktar modlayacağım istediğim sonuç olmaz ise ileride bu kasayı yada phanteks p500a yı düşünüyorum seçenekler arasında XIGMATEK VERA M
vardı ama oda zor bulunuyor gerçeği zamanında 900 liraya almadım şimdi pişmanım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 3 Mart 2023; 14:57:12 >
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- terabox nedir
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X