Şimdi Ara

Pharaoh Geri Döndü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen gün cd arşivi karıştırıken Pharaoh oynumu bulduldum ve hemen kurdum oynun tadı hala damağımdaymış ama farkında değilmişim. şimdi bu oyunda profesyonel olan arkadaşlardan birkaç yardım isteyeceğim bu konuda yardım ederlerse sevinirim ayrıca msn:atasoyhk@hotmail.com diğer pharaoh severlerle tanışmak istiyorum

en önemli sorum şu lanet olasıca kingdom ratingi nasıl yükselticez bu konu ile ilgili yardım ederseniz sevinirim..

• kral ne istiyosa ver (galiba öleydi çook uzun zaman oldu) bi de arada sırada hediye ver (yahu ceasar mıydı yoksam o) bi de kingdom tanrısının shrine larını bolca yap milletin çok geçtiği yerlere.
  • arkadaşlar atık bu oyunla pek ilgilene yok herhalde
  • evt arkadasım bende tam bir cesar,phraoh, zeus tutkunuyum.kingdom ratingi yükselten için kralın istediklerini yerine getirmen ve ona ufak gift yani hediyeler vermen eger istediklerini yaparsan zaten kingdom rating artacaktır.
    benimde msn: talatyel@hotmail.com
  • bende son 1 haftadır bu oyunu oynuyorum ,
    hertürlü olayı çözdüm oyunda :)

Pharaoh Geri Döndü
  • yanlıs hatırlamıyorsam pharoahheaven dıye bır sıte vardı orda yuzlerce harıta bulmustum hem cleopatra hem pharaoh ıcın bence google dan bı arattır harıtalar cok ıyıydı
  • zamanında çok oynamıştım ama bu oyun artık sıktı be yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR SELAM GEÇEN BENDE YÜKLEDİM MISIRLA İLGİLİ OLSUN HERŞEYİ OYNARIM

AMA SANIRIM XP DE SORUNLU ÇALISTIRAN ARKADAŞLAR XP DE Mİ ÇALIŞTIRIYO
  • sezar 4 çıkıyomuş galiba bu aralar , hatta çıkmışta olabilir.
  • gercekten cok iyi bir oyun,sardi mi birakmak cok zor,ama her eski oyun gibi xp de problem cikariyor,patch bulmak lazim
  • pharaoh+cleopatrayı yükledim emuleden , hiç bi sorun çıkarmıyo o zaman xp de
  • haha :)
  • hatırlattığın iyi oldu bu serinin hepsini oynadım.
    caesar, zeus, pharaoh, emperor.... hepsi de çok eğlenceliydi.
    xp sorunları için cleopatra yüklemek yeterli olur.
  • arkadaşlar
    pharaohun devamı children of the nile dır. bilmem haberiniz var mı ama nedense tutmadı. ben oynamaya çalıştım sıkı bir firavun hastası olarak ama yok yok olmamış. deneyen var mı merak ediyorum varsa lütfen görüşlerini anlatsın. belki de ben ingilizcem zayıf olduğu için zorlandım.
    Sezar henüz çıktı. ben demosunu oynadım. yapanlar da aynı grup zaten o yüzden mantık aynı nile ile.
    Bu oyun benim ilk göz ağrım. cd bozuldu attım. birisi bana sattı cleopatrayla beraber ama müzik çalışmıyor oyun oynarken. herneyse, biirisi sevabına bana cd gönderirse sevinirim.
  • dostum birkac mesaj yukarida oyunu nereden bulabilecegin yaziyor,vazgecin artik su cd isteme isinden. Her baslikta birileri mutlaka oyunu nereden bulacagini soruyor.Eger orjinal almayacaksaniz yer belli; ya paylasim programlari(Emule,torrent vs) yada korsan cd saticilari.
    Her baslikta bunlari tekrarlatipta basliklari kilitletmeyin lutfen.

Oyun SS leri;

Pharaoh Geri Döndü

Pharaoh Geri Döndü

Pharaoh Geri Döndü

Pharaoh Geri Döndü

Ayrica Cleopatra eklentisi cok iyi olmus,oyun zaten oynayanlarin bildigi gibi kolay bir oyun degil,detayli ve ugrastirici,ama bir o kadarda kaliteli ve zevkli bir oyun.
    Herkese tavsiye ederim

• merhaba ben bu oyunu nereden bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
  • dalga gectiginizi saniyorsunuz herhalde? bir mesaj ustte yaziyor nerede bulacaginiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.