Şimdi Ara

Phenom ii x4 965 BE İşlemcime ekran kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemcime dar boğaz yapmayacak ekran kartı arıyorum elimde bulunan r7 265 xdual güncel oyunları oynamakta zorlanıyor.

• merhaba,
    çözünürlük ve monitör hz değeri verseniz daha net konuşurdum, yorumum full hd 60 hz üzerine olacak.
    ben de bu işlemciyi yıllarca @4ghz hız aşırtmalı halde R9280 ile kullandım.
    GTA5, Witcher3 gibi işlemciye yük bindiren tek oyunculu oyunlarda ve BF gibi multi player oyunlarda R9280' e darboğaz yaptığı anlar oluyordu hatta bu durum ile alakalı forumda konum var.
    lakin bu oyunlar hariç bir çok oyununda hakkından geliyordu.
    ekran kartı sık sık değiştirilen bir parça değil, işlemciniz de yavaş yavaş ömrünü doldurmuş, bu nedenle bütçenizin yettiği en iyi ekran kartını alın, darboğaz konusuna takılmadan keyifle kullanın, o işlemci hala güncel single player oyunlarda iş görecektir.
    elde ki eski ve değişme zamanı gelmiş işlemciye takılı kalarak ekran kartı seçmek ileride işlemci değiştirince tekrar ekran kartı almak zorunda bırakacaktır.
  • Merhaba,
    Sizin konudan 2-3 konu aşağıda, benzer bir soru sordum ve gelen öneriler doğrultusunda tercih yaptım.https://forum.donanimhaber.com/eski-sisteme-ekran-karti-onerisi-yapanlara-pesinen-tesekkurler--137369075
    Umarım yararı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.