Şimdi Ara

Philips Marathon 9225 Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
27.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Philips marathon 9225 aldım yaklaşık 1 ay önce. Son günlerde makine ile ilgili bir sorun var. Sorun şu ki süpürgeyi fişe takıp açtığınızda ışıkları sürekli yanıyor, lambalar sönmüyor. Ve ışıklar sönmediği için de makine çalışmıyor haliyle. Lütfen yardımcı olun dünya kadar para verdim, garantiye bunun için göndermek istemiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glamours -- 21 Ağustos 2013; 9:17:31 >

• aynı sorunla karşılaşanlar için basit çözüm buldum
    makinede oyle toz sensoru filan falanda yok. bir tane toz haznesi ve filtre yerine konmusmuyu denetleyen anahtari var. ve bu anahtar tam bir yarim zekali muhendis işi. anahtar yapi itibari ile zamanla esniyor ve gorevini yapmiyor. anahtarin ucuna yapistirici ile ufak bir parca ekleyip gorevini devam etmesini saglayabilirsiniz. yada videoda gosterdim. ufak bir kagitla anahtari devre disi birakirsiniz. aman dikkat anahtar devre disi kaldiginda toz haznesi olmadanda calisir. ve bu toz haznesi olmadigindan tehlile yaratabilir cocuklarda

https://youtu.be/HUc10B488K8
  • aynı sorun bendede var çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabılırmı?
  • Merhaba,

Babam makineyi servise götürmüş. Bu içindeki filtreye peçete sıkışmış onu biz her yerine bakmamıza rağmen görememiştik, sizinde muhtelemen öyle bişidir. Filtreden dolayı açıkcası.
  • Birde üst kapaktaki kırmızı plastik parça var onu bir kurcalayın o kapağın kapanması ile alakalı bir algılayıcı sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elektrikli süpürgeler konusunda buradan ayrıntılı bilgiler öğrenebilirsiniz

http://esyatavsiyeleri.com/elektrikli-supurge/
  • glamours kullanıcısına yanıt
    merhaba,

bende de aynı sorun oldu, ben motor filtresini de çıkardım bir şey yoktu, toz toplama tarafındaki ufak filtreyide çıkardım onda da bir şey yoktu, mecbur servisi çağırıcam gibi görünüyor, servis ne kadar ücret almıştı bu işlem için,
  • hocam garantili ise işlem parası vermenize gerek yok, ben garantiden yaptırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Hue Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün benim süpürgemde de tüm ışıklar yandı. Makina çalışmıyor, hemen buraya baktım, arka taraftaki filtreyi çıkardım bir kaç kez silkeledim yavaşca vurdum. Makinaya taktım çalıştı. Ama aynı sorunu makinayı kapayıp açınca tekrarladı. Aslında bu filtrenin belli aralıklarla yıkanması bir süre sonra da değiştirilmesi gerekiyor.

İlk fırsatta internetten bakıp aynı filtreden almam lazım. Daha önce bu filtreden alan var mı, ne tavsiye edersiniz, nereden alayım?

• Merhaba bizim süpürgenin fişini takınca tüm mavi ışıklar yanıyor ve calismiyor.sonrasında 1 gün veya 2 gün sonraki taktığında sorunsuz çalışıyor. Ancak 1 gün sonraki tekrar ışıklar yanıyor ve çalışmıyor. Acaba sıkıntısı nedir ki yardimci olacaklardır cevap bekliyorum.teşekkürler

• bizde de otomatik filtre temizlik ışığı yanıyor. makinenin çalışmasına ve toz almasına engel değil ama neden olur böyle bir durum?
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    değilde filtreler iyice dolmuş temizlesenize ben sürekli hem ön hem arka filtreyi yıkarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

değilde filtreler iyice dolmuş temizlesenize ben sürekli hem ön hem arka filtreyi yıkarım

şimdi bi arka çıkışta filtre var, bir de kapağı açınca silindir şeklinde olan var. ayrıca silindir şeklinde olan açılıyor asıl filtre de orada sanırım. bunlardan hangisini ya da hangilerini yıkamalıyım?

edit tüm filtreleri temizledim, ancak fişi takar takmaz fitre düğmesinin etrafındaki ışıklar yine yanıp sönmeye başlıyor.temizlemek ışıkların sönmesine fayda sağlamadı. ancak bu durum çalışmasına mani değil. normal süpürme işlemine devam edebiliyoruz. ama tuşa basılamadığı için otomatik temizleme yapamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 28 Eylül 2017; 16:6:14 >
  • Otomatik temizleme dediği filtredeki tosun bir kısmını döküyor o , ben bahaettiğiniz iki filtreyide yıkıyorum arkadakine sade su tutup sallıyorum silindirik olan daha sağlam

• aynı sorunla karşılaşanlar için basit çözüm buldum
    makinede oyle toz sensoru filan falanda yok. bir tane toz haznesi ve filtre yerine konmusmuyu denetleyen anahtari var. ve bu anahtar tam bir yarim zekali muhendis işi. anahtar yapi itibari ile zamanla esniyor ve gorevini yapmiyor. anahtarin ucuna yapistirici ile ufak bir parca ekleyip gorevini devam etmesini saglayabilirsiniz. yada videoda gosterdim. ufak bir kagitla anahtari devre disi birakirsiniz. aman dikkat anahtar devre disi kaldiginda toz haznesi olmadanda calisir. ve bu toz haznesi olmadigindan tehlile yaratabilir cocuklarda

YouTube
    philips problem, philips marathon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkuzey -- 8 Ekim 2017; 11:7:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Andromaniac

aynı sorunla karşılaşanlar için basit çözüm buldum

YouTube
    philips problem, philips marathon

Allah razi olsun kardeş.

Cinnet gecirmek uzereydim az kalsin.

Kucuk bir pecete kağıdı ile makineme kavustum yeniden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertkuzey

aynı sorunla karşılaşanlar için basit çözüm buldum

Çok yardımcı oldu teşekkürler ...

• bizde de aynı sorun vardı. ışıklar yanıyor ama çalışmıyordu. mandal sağlamdı. iç ve arka filtreleri yıkadık, kuruttuk çalıştı.
  • Mertkuzey M kullanıcısına yanıt

teşekkür ederiz. makbule geçti. cin işi anahtarı şimdi gördük. sayenizde videodan. çok teşekkür ederiz.

• Mertkuzey M kullanıcısına yanıt
    Düzeldi. Çok faydalı bir bilgi 1 senelik sorunu 1 peçete ile hallettik 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.