Şimdi Ara

philips pfl6900 serisi tv leri sakın almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 ay önce ankara da teknosa dan pfl 6900 serisi tv aldım, yaklaşık 2000 tl para verdim, ama bir türlü sağlıklı kullanamıyorum, sakın bu tv yi almayın. aşağıda maddeler halinde derdimi anlatmaya çalışacağım

1. tv nin sadece tasarımı iyi

2. dts formatlı sesi desteklemiyor, 3d filmlerin yüzde 90 ı dts formatlı olduğu düşünülürse 3d film izlemeniz hayal,

3.altyazı çok küçük büyüteçle izlemeniz gerekiyor,

4.altyazı Türkçe desteklemiyorum sürekli altyazı ayarı yapmak zorunda kalıyorsunuz

5.menüleri çok yavaş geçişler falan

6.bazen kendi kendine kapanıyor

son olarak sakın ama sakın bu tv yi almayın ben bi hata yaptım siz yapmayın.

• Ne aldiginizi bilerek almazsaniz böyle olur.

Philips medya player i iyi degil, smarti da iyi degil.

Philips alanlar goruntusu, kalitesi vs. icin aliyor. lg, samsung acamadigi format yok - bu onlari super mi yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok yanlis gelmişsiniz,sizin philips,sharp,panasonic sonyden uzak durmanız lazım.Lg ya da Samsung sizin ürününüz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi kendine kapanması sadece sorun güncellemeyle düzelmediyse kötü ...

tv görüntü kalitesi için alınır diğer şeyler hd uydu ve mediaplayerle halledilir....

genelde mediaplayer ve smart için lg ve samsung önerdik ama onlarda internette gezinemiyor smart kısmı tvlerde adam gibi işlemiyor...
  • evet meğer çok hata yapmışım elimde 2 tb a yakın 3d film var dts formatlı ses olduğu için öyle duruyor
  • Benim önceki yazılarımı okusaydın philipse kesinlikle para vermezdin

kaliteli uydu cihazı ve media player için ... TL gözden çıkartın
  • o kadar para verip ekstradan yok media player yok bilmem ne almak insana koyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman48

o kadar para verip ekstradan yok media player yok bilmem ne almak insana koyuyor

gereksiz kablo ve cihazlardan kurtulamadık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.