Şimdi Ara

Phonak PFE testi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
9.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Arkadaşlar kullanan var mıdır bilmiyorum ama ikinci el ibasso D2+ buldum bir tane uygun fiyata. Almamı tavsiye eder misiniz? Fikirleri olanlar düşüncelerini belirtirse sevinirim.

kulakiçi kulaklıklar için portatif kulaklık amfilerinin gereksiz olduğunu düşünüyorum.Çünkü kulaklık amfisi artı kulakiçi kulaklık uyumu her zaman hoş olamayabiliyor,yani fiyatını haketmiyor bazen karşılaşıyorum yorumlarda ellerindeki 100dolar üstü amfilerle fiio e5 arasında bile çok az fark olduğunu düşünen çok kişi var kullandıkları iemleri belirterek.Ben de fiio e3 ve e5 kullandım ama bu amfi konusunda ince eleyip sık dokumak gerektiğini düşünüyorum,biraz da bakınmaya başladım ama şu anda üst model bir kafaüstü olmadığından elimde beklentilerimi karşılayamayacağı kanaatindeyim.Ama gelecekte bir kafaüstü düşünüyorsan thetrooper00;tavsiye ederim.Kulaklık amfilerinin kafaüstü kulaklıklara çok daha iyi tepki verdikleri kanaatindeyim,iemlerden çok.

• Kafaüstü şimdi değil ama ileri de alacam @utuman. Ama iyi bir amfi alma fikrimin temelinde aslında sesi biraz daha doygun alma isteğim var. Bakalım ikinci el almak fazla masraftanda kurtaracak o konuda da, en azından deneyip yaşayarak görmüş olurum sonucu.
  • iBasso D2 taşınabilir amfi olarak fena değil. Dahili DAC'ı var ama DACı hakkında çok iyi şeklinde yorumlar yapılmıyor, genelde iş görrü gibi yorumlar var. Ama tabi DAC'ın yoksa, bilgisayarının ses kartından muhtemelen iyi olabilir.

Sanırım tf'deki satılık ilanından gördün. Dediğin gibi fiyat fena değil. Masaüstü amfi almayı düşünmesem ben alacaktım o amfiyi..
  • @MuttFTS. tf'deki ilandan değil benim bulduğum. Elden alabileceğim birisinden buldum daha uygun fiyata. 180'e bırakırım dedi, bende dur bir sorayım yarın haber veririm dedim. Alayım ben en iyisi fiyatta oldukça uygunken.

Edit: Düşündümde hele bizim kulaklık bir gelsin, kulaklıkla beraber gidip denerim, ona göre karar veririm. Fedex'e göre salı günü elimizdeymiş kulaklıklar. O güne kadar ck serisi ile yola devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 3 Ağustos 2009; 1:34:02 >
  • beğenilen bir amfi. Hele iemler için kötü sayılacak bir tarafımyok. Ben tavsiye ederim.
  • Aslında amfi almak istememdeki asıl sebep phonak değil, audio-technica. Ama phonak almışken bir nevi bahane olacak. Head-fi'de CK7'nin amfi takviyesi ile özellikle mid olarak çok iyi doygunluğa ulaştığından bahsediyorlar. Bir nevi onu da denemiş olacağım. Bakalım phonak bir gelsin hele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 3 Ağustos 2009; 2:32:37 >
  • Ben de kafamı vuruyorum aslında indirimi kaçırdık;uygun fiyata bir phonak alacaktım denemek için;neyse ben de salı günü re0 bekliyorum ama kapıştırmak iyi olurdu;pfe aklımda hep,aklında kalınca insanın kötü oluyor.
    Deneyerek alma şansınız varsa çok iyi olur thetrooper00,ama aradığınız daha doygun bir sesse amfinin temel getirisi olduğundan memnun kalacağınızı düşüüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 3 Ağustos 2009; 10:00:08 >
  • trooper00; Ben halen diyorum ki IEMlere para harcamayı bırak, kafaüstü gibi bir dünya varken acilen geçiş yap
  • Ya @MuttFTS. doğru söylüyorsun ama kafaüstü ayrı bir olay. Her yerde ve her zaman kullanımı mümkün olmuyor. Ama phonak'tan çok memnun kalırsam yeni bir iem daha almam gibi geliyor bana da, bundan sonraki hedef iyi bir kafaüstü olacak. Şu ana kadar tek kafaüstüm HD202 idi. Ki onunda ses kalitesini yeterli bulmadığımdan pek kullanmıyorum.
  • memnunun diyorsan hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

trooper00; Ben halen diyorum ki IEMlere para harcamayı bırak, kafaüstü gibi bir dünya varken acilen geçiş yap

Katılıyorum. trooper00 şöyle adam gibi bir kafaüstü al (ATH-A700, ATH-AD700 gibi) bak bir daha IEMlerin yanına yaklaşıyor musun. Dışarıda müzik dinliyormuş gibi yapmakla evde gece bir albüm dinlemek arasında dağlar kadar fark var. Müziği sadece kulaklarında değil şöyle omurgandan tüm vücuduna yayıldığını düşün.

Bütün bunlarla beraber merak ettiğim bir kulaklık var Stax SR-001 MKII

• @resetm sen damardan girdin bana Audio-Technica diyerek. Zaten zaafım var. Bugün phonak elime ulaşıyor. Akşama deneyeceğim bakalım. Ayrıca çok gaza gelmeyeyim diyorum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 5 Ağustos 2009; 12:02:15 >
  • thetrooper00, benim dediklerim aklının bir köşesinde bulunsun, yaş olmuş 45 hayatımda hep kulaklıkla müzik dinlemiş biri olarak söylüyorum iyi bir kafaüstü (fullsized) kulaklığın yerini hiç bir şey tutamaz.
    Pazar günü tatile gidiyorum yanımda mx760, cx500, jjays, K314p'yi götürüyorum hala ATH-A700'ü de götürsem mi diye düşünüyorum
  • Katılmamak elde değil kafaüstü modeller herzaman sahne genişliğinden tutun da verdiği müzik zevkine kadar herzaman iemlerin önünde.

Ama armatür teknolojisinin getirdiği bir avantaj var;flat ses ve ayrıntı. Örneğin Ety er4s in ayrıntı seviyesinde elbette kafaüstü modeller vardır ama er4s fiyatının birkaç katı fiyata satılıyor.

Birazdan grado rs1 elime geçecek,bende heyecanla bekliyorm bu kulaklıkığı
  • Grado Rs1 mi aldın witness? 1242 liraymış abovv Bu arada igradonun sesi inanılmaz güzelleşti. Biraz da rahat olsaydı keşke .
  • Önemli olan RS1'e kadar kat ettiğin yol. Artık bir yerden sonra parası pek mühim değil yaşadığın tatmin önemli. Zaten onu bunu alayım derken zaman içinde o parayı bir sürü kulaklığa vererek harcıyorsun bir yerden sonra hepsine boş verip gözün sadece en uç noktalara takılıyor. (Prens çıkacak diye optüğümüz kurbağaların haddi hesabı yok)
    Şu sıralar aklımda yalnızca Stax var. Sanırım bir süre daha bekleyip bir tane alacağım. Yoksa gözüm açık gideceğim (kıymetlimisss...)
  • Evet taksitle sipariş verdim kargo bekliyorum şimdi

resetm in de söylediği gibi tatmin ve merak sayesinde paralar dökülüveriyor
    Belirli bir seviyeden sonra çok küçük farklar için büyük paralar dökülüyor ama karşılığında alınan haz gerçekten yaşamaya değer. Aslında biraz daha uçup grado gs1000i siparişi verecektim ama kendimi frenledim

Elektrostatik kulaklıkları bende çok merak ediyorum. Artık kendi paramı kazanmaya başladığım zaman alırım birtane. Şu aralar çok uzak bana

• witness

amfi olarak ne düşünüyorsun masaüstü ye geçecekmisin...
  • Evet ciddi biçimde düşünüyorum nurixY.

Öncelikle ses kaynağı darboğazını aşmak istiyorum,kaliteli bir cd çalar almak en doğrusu heralde. Amfi olarak lambalı modelleri araştırıyorum. Kafamda little dot mk iv (4) var. Dark voice a ait birkaç modeli de inceliyorum. Sanıyorum masaüstü amfiye geçmem bir altı ayımı alacak malum para biriktirmek gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: witness

Evet ciddi biçimde düşünüyorum nurixY.

,kaliteli bir cd çalar almak en doğrusu heralde.

@witness

bence kaynak olarak bilgisayar destekli bir source daha mantıklı olur.Artık hi-fi o yöne kayıyor cd-sacd nin ömürleri bitti gözüyle bakılıyor..cd leri değiştir değiştir dur insan bıkar haz alamaz.bilgisayar da müziğe daha fazla fokuslanırsın bu bağlamda.

Benim param olsa sadece usb girişli bir DAC alırdım zaten sese renk veren , hacim veren DAC devresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 5 Ağustos 2009; 19:11:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.