M6SL güzel olur. İnce, kibar, sesi de güzel... Kullanımı çok berbat orası ayrı konu...
Yada Sansa Clip+ olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ
quote:
Orijinalden alıntı: Master-Fİ
bilgisayardaki onboard ses kartlarının çoğu vasat.pfe ile pc de müzik dinlemek için ortalama bir usb dac şart.dac telefonuna göre daha iyi bir besleme de yapacağından,hem daha temiz hemde daha gövdeli ses alırsın.
bu arada şunuda belirtmek isterimki,bir iemden şu ana dek duyduğum en kaliteli bass sesler pfe nin basslarıdır.çok derin ve gerçekçi buluyorum ben.ayrıca iyi beslendiğinde neredeyse bass kafa kulaklığı oluyor.elbette dinamiklerdeki gibi alakasız bir midbass kamburundan söz etmiyorum.
Ses kartımı belirttim onboard değil, onboard olsa haklısında, ses kartı Auzen X-Meridian 2G... Besleme konusuna gelince amfi olarak FiiO E5 almıştım memnunum güzel alette, ilginçtirki FiiO E5 evet sesi biraz daha güçlü çıkartıyor, bass boost'ta iyi yapıyorda, bass boost moduna alınca biraz sanki sesin rengi gidiyor gibi... Çeşitli kaynaklarda denemek lazım bu aleti, özellikle cowon'lardaki performansı nasıl olur diye merak ediyorum... Bana FLAC oynatacak, mobilitesi yüksek (hafif, ince) bir player lazım... İşe giderkende yük olmayacak, hele yaz geliyorki 2 telefon + player öldürür adamı...
PFE her türlü dinlenir yaa
sahibinden'de phonaktr tarafından satılan 2 yıl garantili olan mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: wéndigo
Evet ben oradan almıştım, satıcı zaten Phonak Türkiye'de çalışıyor... İlanlar Phonak Türkiye'ye ait diyebiliriz yani...
limitim yetersiz bir ay beklemem lazım
Yürü bea kim tutar seni...
quote:
Orijinalden alıntı: met2505
PFE her türlü dinlenir yaa
quote:
Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ
quote:
Orijinalden alıntı: wéndigo
Evet ben oradan almıştım, satıcı zaten Phonak Türkiye'de çalışıyor... İlanlar Phonak Türkiye'ye ait diyebiliriz yani...
link verebilir misiniz acaba?Ben sitede aradım ama bulamadım beceriksizliğimden
link verebilir misiniz acaba?Ben sitede aradım ama bulamadım beceriksizliğimden
arkadaslar bana almanyadan geldi ama aldığım herif kutusunu falan yollamadı internetten faturayı falan gösterdi ben pek anlamam telefon aldım yanıda verdiği için aldım durumu ikinciel ama ben kullanmadım sonyercsson arc telefonumun kulaklığı yetiyor bana. zaten buda arc a uyum saglamadı pc de ki sesi ise muhtesem ben ilk defa bukadar temiz net ve gerçekçi ses dinledim istanbuldaki arkadaslar elden bulusup teslim edebilirim bakarsınız temiz dir iki adet extradan kulaklık ucu mevcuttur ilgilenenler lütfen pm atın fiyat makul dür.
Piyasadaki en iyi kulaklıklardan olan bi şaheserin bu kadar gerilerde kalmasına gönlüm el vermedi. Şuanda kulağımda phonak Armin'in A state of Trance 2010 (unmixed) flac albümünü dinliyorum, Trance bu kulaklık ile dinlenir.
Pfe232 geliyor, çift armatür var ama 650$ civarı diyorlar, indirimlerle 300tl civarına düşmesini bekleriz bizde
Sesi parlak ve tiz ağırlıklı olduğundan detaylı geliyor, öyle aman aman bir detayı yok...
Ben katılmıyorum sana kardeşim, verdiğin bu paraya bu detay görülür şey değil
Sana göre SM3de tiz ağırlıklı olduğundan vasatdır, hatta Sony ex-1000.
Pfe bass ve mid'de de yeterli, sadece tiz vermiyor. Ama bunu görmek için kaliteli bi kulaklık ucu (Sensercom ikili yada benim gibi Shure siyah zeytin) kullanılmalı, basslar yeterli hatta bazı parçalarda beyni titretiyor, fazlası gereksiz.
Ipod Video + Line out + Corda move + Pfe + Shure siyah köpük uçları + Flac Trance
Şuanda bi eksiklik hissetmiyorum, hatta bazı şarkılarda kendimden geçiyorum, Mükemmel bişey gerçek müzik dinlemek.
Pfe mi tiz vermiyor??? PFE'nin en iyi olduğu konuya sen tiz vermiyor diyorsun.
Ayrıca F/p oranının iyi olması o kulaklığı ultra hüper düper süper detay veren bir kulaklı yapmaz. Tamam bu fiyata iyi detayı var ama dediğin kadar değil. Belki siz kulaklığınızı değiştirince PFE'nin parlak sesinden dolayı öyle gelmiştir ki bildiğim kadarıyla DDM2 gibi bass ağırlıklı bir kuaklık kullanıyordunuz. O kulaklıktan sonra PFE'nin sesinin detaylı gelmesi normaldir, hatta şöyle bir şey var; PFE'yi dinleyip hemen arkasından başka bir kulaklık takın(Parlak karakterde olmayan) o kulaklığın sesi size boğuk gelecektir.
Neyse uzatmayayım, neticede PFE dediğiniz kadar detaylı değil. Ayrıca evet hiçbir universal iem üst seviye değildir, ortadır. Ne SM3 ne EX1000... Gerçek kaliteli sesi masaüstü+kafaüstü sistemde alırsınız.(Kabinleri bu işe katmıyorum.)
Benim görüşlerim ve tecrübelerim bunlar. Saygılarımla, Siyah Nur.
İyide en iyi ses kabinlerde ve çapı nerdeyse 10cm olan kafa üstü kulaklıklarda diye dışarıya bunlarla mı çıkıyosun, elinde lambalı amfi filan, elmalarla armutları karıştırmak doğru mu? Sonuçda bikaç milimetre olan armatür bunlar, kıyaslama komik kaçmış bence :)
Valla sen ne dersen de, PFE'nin Enstrümantal ayrımı mükemmel ve konumlandırma da oldukça iyi, sahne geniş, basslar istediğim şekilde hızlı ve kütük gibi değil, tizler şıkır şıkır önünde hiç perde yok, daha ne istiyecem?
Sennheiser CX'lere, türbine'lere o kadar para verene kadar bununla gerçek müzik dinlenmeli derim ben
Brainwavz m4 ısmarlamıştım cx400-ii terine de daha elime geçmedi ama elime geçtiğinde satıp bunu almayı düşünebilirim.Rock dinliyorum o yüzden siz nediyorsunuz?Bu arada grado sr80i de kullanıyorum ve sesinden çok memnunum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme