Şimdi Ara

PHOTOSHOP İÇİN EKRAN KARTI TAVSİYESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bir arkadaşım için yeni bir sistem topluyoruz. Bilgisayarı tamamen photoshop için kullanacak ama hangi ekran kartını seçeceğimize karar veremedik. Bildiğiniz gibi photoshop un donanımsal desteği yok. Yani 8800 veya üst bir ekran kartı almanın performans olarak bir şeyi değiştirmeyeceği aşikar. Haybeden para vermek istiyoruz. Ama gende çelişkide kaldık. Photoshop için hesaplı bir kart tavsiye edebilir misiniz?

• photoshop ekran kartı kullanmadığı için ne alacağın hiç farketmez...

ekleme: photoshop cs4 cuda teknolojisini destekleyecek deniliyor.. o zaman nvidia kartlar daha iyi çalışacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 1 Temmuz 2008; 0:09:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

photoshop ekran kartı kullanmadığı için ne alacağın hiç farketmez...

ekleme: photoshop cs4 cuda teknolojisini destekleyecek deniliyor.. o zaman nvidia kartlar daha iyi çalışacaktır...
    100 ytl lik bir ekran kartı xp de senin işini görür. 8600-x1650 vb gibi kartlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: harece66

100 ytl lik bir ekran kartı xp de senin işini görür. 8600-x1650 vb gibi kartlar

Alıntıları Göster
    ati al bence daha önceki kartlarımı kıyaslayınca görüntü kalitesi daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: channex

ati al bence daha önceki kartlarımı kıyaslayınca görüntü kalitesi daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 6600gt var 512mb 55 ytl ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIMONO

Alıntıları Göster
    İkinci el felan eski matrox kartlardan bulabilirsen en iyi görüntü kalitesini alırsın. Renk kalitesiyle ne ati ne de nvidia yarışabilir. 2d hızlandırması da gayet iyidir. Matrox pharpelia bulabilirsen çok kaliteli bir karttır.
  • Görüntü açısından ati derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mauseler

Görüntü açısından ati derim ben
    Çok pahalı bir modele gerek olmaz sanıyorum orta sınıf bir ati iyi seçim olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Çok pahalı bir modele gerek olmaz sanıyorum orta sınıf bir ati iyi seçim olabilir

Alıntıları Göster
    pasif soğutuculu, ati 3650 ayarında kart işinizi görür. Sonuçta photoshop 2d bir program ve ekran kartından ziyade işlemciye yükleniyor.

Asus'un heatpipe modelleri 100 ytl'nin altında şu an.. öyle bir şey tavsiye ederim eğer oyunlara falan bulaşmayacaksanız
    http://www.teknofiyat.com/?search=asus+3650&altlimit=&ustlimit=

• quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

İkinci el felan eski matrox kartlardan bulabilirsen en iyi görüntü kalitesini alırsın. Renk kalitesiyle ne ati ne de nvidia yarışabilir. 2d hızlandırması da gayet iyidir. Matrox pharpelia bulabilirsen çok kaliteli bir karttır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

+1 katılıyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KIMONO

dediğin gibi bilgisayar tamamen photoshop için kullanılacaksa fazla para vermene gerek yok.. bu kartta işini tıpkı diğerleri gibi görecektir... fazla düşünmeye de gerek yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

dediğin gibi bilgisayar tamamen photoshop için kullanılacaksa fazla para vermene gerek yok.. bu kartta işini tıpkı diğerleri gibi görecektir... fazla düşünmeye de gerek yok...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Evet bence de bu kart işini görecektir.Daha pahalı bir karta vereceğin farkla ram alman daha faydalı olur senin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mens Rea

quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Evet bence de bu kart işini görecektir.Daha pahalı bir karta vereceğin farkla ram alman daha faydalı olur senin için.

Alıntıları Göster
    eğer agp bir sistemde calıstıracaksan Firegl x3 var elimde satmak istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: NorthShield

eğer agp bir sistemde calıstıracaksan Firegl x3 var elimde satmak istiyorum...

Alıntıları Göster
    6600 GT de karar kıldık arkadaşlar tşk ederim
  • quote:

6600 GT de karar kıldık arkadaşlar tşk ederim

Alıntıları Göster
    6600gt yeterde artar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

6600gt yeterde artar bile

Alıntıları Göster
    photoshop un tercihlerine bir gözatarsanaız ekran kartını kullandığını görürsünüz, fazlaca büyük dosyalarda işe yarar ama dediğiniz gibi 9800 falan almanın anlamı olmamasına rağmen "aman ne de olsa photoshop alalım ucuzundan" mantığıda çok doğru değil diye düşünüyorum. benim Mac deki 9600XT idare eder cinsinden, ama dediğim gibi farkı büyük dosyalarda görürsünüz 50-100 MB lık dosyalarda çalışacaksa arkadaşınız 6600GT bile işe yarar arkadaşların dediği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaVinci

photoshop un tercihlerine bir gözatarsanaız ekran kartını kullandığını görürsünüz, fazlaca büyük dosyalarda işe yarar ama dediğiniz gibi 9800 falan almanın anlamı olmamasına rağmen "aman ne de olsa photoshop alalım ucuzundan" mantığıda çok doğru değil diye düşünüyorum. benim Mac deki 9600XT idare eder cinsinden, ama dediğim gibi farkı büyük dosyalarda görürsünüz 50-100 MB lık dosyalarda çalışacaksa arkadaşınız 6600GT bile işe yarar arkadaşların dediği gibi.

Alıntıları Göster
    davınci hocam arkadaslar photoshop hakında olebı sallayıp tutmusskı
    nese alan arkadasın kulandıktan sonrakı yorumlarını beklıorum

• quote:

Orijinalden alıntı: artenis

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: artenis

Görüleceği üzere PhotoShop Ekran kartını kullanıyor, tabi photoshop u ne kadar kullandığınızla da ilgili bu. Büyük dökümanlarda çalışacaksanız veya 3D işlemler de yapacaksanız ekran kartı işe yarar, ama benim işim küçük 20-30 MB lık dökümanla çılışıyorum derseniz çok da gerekli değil uçuk bir kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaVinci -- 2 Temmuz 2008; 14:17:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaVinci

quote:

Görüleceği üzere PhotoShop Ekran kartını kullanıyor, tabi photoshop u ne kadar kullandığınızla da ilgili bu. Büyük dökümanlarda çalışacaksanız veya 3D işlemler de yapacaksanız ekran kartı işe yarar, ama benim işim küçük 20-30 MB lık dökümanla çılışıyorum derseniz çok da gerekli değil uçuk bir kart

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DaVinci

quote:

kulaktan dolma bilgiyle yorum yapıp, sallama yapmışın gibi yorum yapmayın, sonra salladığınız ortaya çıkar. ekteki resimdeki ayarlar birşey ifade eyiormu size? Önce öğren sonra ukalalık yap

neden bır pusuya yatma-saldırma ıcgudusu war sende-
    bende photoshop kulanıcısıyım ondan anladınmı.
    senın tarafında olarak yorum yaptım*ozrunu beklıorum ukala lafın ıcın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 2 Temmuz 2008; 11:39:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: artenis

quote:

Orjinalden alıntı: DaVinci

quote:

kulaktan dolma bilgiyle yorum yapıp, sallama yapmışın gibi yorum yapmayın, sonra salladığınız ortaya çıkar. ekteki resimdeki ayarlar birşey ifade eyiormu size? Önce öğren sonra ukalalık yap

neden bır pusuya yatma-saldırma ıcgudusu war sende-
    bende photoshop kulanıcısıyım ondan anladınmı.
    senın tarafında olarak yorum yaptım*ozrunu beklıorum ukala lafın ıcın!

Alıntıları Göster
    Az güç çeken az ısınan bir kart al yeter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.