Şimdi Ara

Photoshop yaptım olmuş mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

• Olmamış
  • Araba jantın üstünde mi gidecek?
  • Eğer 1-2 haftalıksan yoklukda gideri var
  • sol ön tekerlek ve sağ arka tekerlekde kusur var
  • German style , jantın biraz çamurluğun içinde kalmasında bir sakınca göremiyorum. Olmamış diyen arkadaşlar nesi olmamış biraz açabilir mi?

Edit: Yeni başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FordConnectForever -- 9 Haziran 2011; 19:26:46 >
  • hoş olmuşta kucuk bi eksik var ön sağ teker dikkat çekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Youtube'a ne olmuş böyle?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ön sağ tekerlek yamuk bu araba yolda yan yan gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTriviuml

hoş olmuşta kucuk bi eksik var ön sağ teker dikkat çekiyor

ne gibi , sırıtıyor mu?
  • @serseri006

kamber açısını belirginleştirmeye çalıştım..
  • 2 fotografida 2 sekmede ac ve hizlica birbirlerine bak yani bi onu ac bi bunu aradaki hatalari gorebilirsin

arka jant asiri buyuk olmus , kapinin altindaki bolge arkasi gorunio kagit gibi durmus yapistirman gerek, on jant yamuk olmus solunda
  • Ön sağ tekerlekte lastik neredeyse hiç yok, ön sol tekerlekte aynı durum söz konusu değil. Sonradan eklediğin tamponlarda da sorun var. (ön sağ tekerleğin hemen arkası, arka sağ tekerleğin hemen arkası.)
  • Başka bir jant donorü kullan bence, yeni olduğun için çeşitli donorlardan c/p ile çalış, sonra brush falan atarsın geliştikçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKepo

Ön sağ tekerlekte lastik neredeyse hiç yok, ön sol tekerlekte aynı durum söz konusu değil. Sonradan eklediğin tamponlarda da sorun var. (ön sağ tekerleğin hemen arkası, arka sağ tekerleğin hemen arkası.)

Öteki tekerleği nasıl aynı biçime geçirebilirim? Ayrıca tampon ekleme yapmadım , jantları büyüttüm sadece o kısımda.

@elexogic
    Sadece işaretleyip uygun şekilde büyütüyorum böylesi daha kolay geliyor , başka jantın ışığını vs ayarlamak zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.