Şimdi Ara

Php otomatik post?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bir php projem var "a.php" dosyasından "b.php" dosyasına bir veriyi "POST" Yöntemi ile gönderiyorum ve burda bir takım işlemler yaptırıyorum buraya kadar tamam ama işlem bittikten sonra "a.php" den gelen verileri otomatik olarak birde "c.php" dosyasına göndermek istiyorum. Ama otomatik olarak "Submit button" ile değil. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba, ne yapmak istediğiniz pek anlamasamda cron job belki işini görebilir. Aşağıda konu ile ilgili bir makale var inceleyin isterseniz.

http://www.hostbulucu.com/cron-jobs-nedir-zamanlanmis-gorev-olusturma-ve-ornekler/
  • b sayfasından aldığın post degerlerini siteadresi.com?kullanici=baris&id=12356 şeklinde c sayfasına yönlendirirsin ordanda GET ile verileri çekersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekinbaris

b sayfasından aldığın post degerlerini siteadresi.com?kullanici=baris&id=12356 şeklinde c sayfasına yönlendirirsin ordanda GET ile verileri çekersin.

arkadaşın söylediği doğru. Bunun dışında a.php'den başlayan bir ajax işlemi yürütebilirsin. Bilgilerini b.php'ye gönderen ajax işleminin success metodunda yeni bir ajax sorgusu oluşturup c.php 'ye gönderebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php database veri eklemede hata
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.