pier de iyileşti bakalım süper ligdeki takımlar ne olacak ..şikeyle ilerleyenlere ilerki haftalar göstereceğiz... gençfenerbahçeliler
bu takımı nasıl tutacaklar merak ediyorum
hala bizde yarışabilenler varya
hala bize laf sokanlar varya...
yazık yazık:=)
beyinleri sulanmış kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar iyiki bi uefa kupası aldılar bu sene de fener alır inşallah ta bunları bi .öt olmalarını seyrederim
5sene gecmiş hala uefa..
zaragoza 2kez almış adamlar unutmuş gitmiş...:=)
başka avunacakları bişe yokta o yüzden ne yapsınlar işte fakir takım zannediyorlar hep böyle gidecek bi yerde zıçacaklar ama bakalım ne zaman ama kadıköydeki maçta görecem ben onların.ötlerini
biz 6 tane attık..bunlar kıskançlıktan 1911 yılındaki 7-0'lık maçlarını söylüyo bunların spor ve maç görüşü böyle ondan sonra konuşunca üyeliğimi iptal ediyolar 2 kere üyeliğim gitti.bu 3'ncü üyeliğim...... KILL FOR YOU
pier v hoojdonk anelka nobre alex===========GESE kulübü
yanlışmı söylüyorum.......... KILL FOR YOU =fenerbahçe pankarlarını hazırlayan meşhur grup 33'cü hafta gelince kadıköydeki pankartları göreceksiniz.... ıssız çölde kalmış aslanın(kedinin)görüntüsü
quote:
Orjinalden alıntı: texas21
biz 6 tane attık..bunlar kıskançlıktan 1911 yılındaki 7-0'lık maçlarını söylüyo bunların spor ve maç görüşü böyle ondan sonra konuşunca üyeliğimi iptal ediyolar 2 kere üyeliğim gitti.bu 3'ncü üyeliğim...... KILL FOR YOU
bu gidişle üyeleri kalmayacak
KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR
quote:
Orjinalden alıntı: jumper
KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR
asıl sana ve de
Kör hagi sagırda taraftar
Daha halen bizimle salatasarayı karsılastırıyorlar.
takımlar sonuclar yonetimler butceler
hersey ortada her zaman daha ustunuz ve daha ustun olmaya devam edeceğiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme