Şimdi Ara

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
280
Cevap
63
Favori
109.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ara sıra bu Android OS bende de bunu yapıyor. Wakelock'da maalesef Android Sistemi, Google Hizmetleri vs göstermesine rağmen OS'yi ve detayını göstermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim şarj su gibi gidiyor konum servisleri kapalı viber tango gibi uygulamalar yüklü değil fakat 1013 hala yiyor

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

• Bende ekran parlaklıgı yüzde elli fakat yine jarj cok cabuk bitiyor ekran uyurken bile hep acık sanki tel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1013 detayına baktınız mı?
    Hangi servis derin uykuya girmesini engelliyor onu öğrenirsek çözümünü de araştırabiliriz.

• Hocam custom rom mu yüklü sizde?
    Pil tüketimi hiç mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Hocam 1013 detayına baktınız mı?
    Hangi servis derin uykuya girmesini engelliyor onu öğrenirsek çözümünü de araştırabiliriz.

detayına derken hocam? üstüne tıkladığımda bu şekilde görülüyor. birde bu 1013 tuş seslerini de etkiliyor mu?

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz araştırınca ses ayarlarından ekran kilitleme sesini iptal edince AudioOut_2 sorunu çözüldüğünü okudum.
    Deneyip olumlu/olumsuz sonucunu paylaşmanı rica ederim. Olumlu olursa listeye ekleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Hocam biraz araştırınca ses ayarlarından ekran kilitleme sesini iptal edince AudioOut_2 sorunu çözüldüğünü okudum.
    Deneyip olumlu/olumsuz sonucunu paylaşmanı rica ederim. Olumlu olursa listeye ekleyeceğim.

Evet hocam kilit ve tuş seslerini kapattıgımda gidiyor fakat telefonla görüşme yaptıgımda tekrar geliyor. Ses ile olan her şeyde malesef yine coşuyor. Ama eskisi kadar fazla degil

• Bir kaç hatanın daha çözümü eklenmiştir.
  • Arkadaslar telefonum 6 aylik ve son zamanlarda sarjim cok cabuk bitmeye basladi yaklasik 2 saat film izlesim birazda internette takildim sarjim yuzde 22 ye geldi. Filmi internetten izliyorum daha once indirdigim bir film degil fakat izlerken ozellikle baktim nerdeyse 2 dakikada 1 sarjim iniyor asla 3 dkkada 1 inmedi bu sekilde kullanimda boyle sarjin gitmesi normal mi yoksa yeni batarya sart mi

• WakeLock ile detaya bakar mısın?
    Çıkan sonucu internetten araştırırsan bir çözüm bulabilirsin.
  • peki hocam simdi sarjım yuzde 5 takıyorum yeniden ve son durumdakı sarj durumunda wakelock tan kontrol edicem bugun bi anormalik oldu sanki ama normal zamanlarda facebook tagezindigimde her zaman pil yüzdesinin kac dakikada indigine bakarım :) ve faceteyken 3 dakikada bazen 3 dakıka 10 saniyede 1 yuzde iniyor bu normal mi rica etsem tarafınızdan denenebilir mi sizde sonuclar ne olacak
  • Bu kadar hızlı inmesi normal değil. İnternetin haricinde başka bir problem olabilir.
  • araştırmalarım sonucu cihazı rootlu olanlar Rescan Media ROOT ile 1013 derdinden kurtuluyormuş. ben de yeni yükledim bakalım etkisi nasıl olacak.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.addz.mediascannerroot&hl=tr
  • gios G kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gios

araştırmalarım sonucu cihazı rootlu olanlar Rescan Media ROOT ile 1013 derdinden kurtuluyormuş. ben de yeni yükledim bakalım etkisi nasıl olacak.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.addz.mediascannerroot&hl=tr

sadece medya taramasını iptal ediyormuş bu programın yerine taranmasını istemediğimiz klasörlerin içine ".nomedia" isimli dosyayı atsak zaten o klasörler taranmıyor programada gerek kalmıyor

• doğru diyorsun. 2 saatlik kullanım sonucunda esas sıkıntıyı çözmedi.
  • Buyur arkadaşım yardımlarını bekliyorum

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sostoyevski -- 24 Kasım 2013; 3:16:59 >

• Öncelikle şunu söyleyeyim. Yaklaşık 8 saatlik kullanımda %7 awake süresi hiç de fena değil.
    Yine de 1013'ün detayındaki AudioOut_2 sorunu için ses ayarlarından ekran kilitleme sesini kapatıldığında sorun ortadan kalktığını belirtenler var. Dene istersen.

Diğer kullanımlar ise normal gibi gözüküyor.
  • Güzel konu teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.