Şimdi Ara

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
63
Favori
109.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Android OS probleminin çözümüne yönelik yapılması gerekenler eklenmiştir.
  • Güncellendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strongiron

Hocam senin gibi akıllı adamlarda varmış böyle forumlarda demekki :)))))))))) Ama bazen gözümden yaş geliyor gülmekten ! Biz bukadar mantıklı yazıyoruz diğer tarafta adam hala Kilit ekranındaki sesi kapatırsam belki diyor hahahahaha

ARKADAŞLAR ! KULLANDIĞINIZ PİLİN TEKNOLOJİSİ BİR İPHONE TEKNOLOJİSİ DEĞİLDİR ! LİPO PİL ÖZEN GÖSTERİLMESİ GEREKEN BİR PİLDİR...

1.Lipo pil ısındığı zaman kendi ömründen yer
    2.Arkadaşın dediği gibi hızlı sarj olması ömrünü yiyor
    3.Şarja takılı oyun vs açıksa yine pil ömrünü yiyor
    4.Tam kapanmadan pil boşalmadan yarıda takılırsa yine ömrünü yiyor
    5.2 saat oyun vs açıksa buda ısınması dolayısıyla ömrünü yiyor
    6.Lipo piller uygun şekilde kullanılmazsa patlama riski taşımaktadır. (Sarjda iken yada normal zamanda kaç kişinin pili patladı bir bakın ! )

YANİ İPHONE gibi kullanmaya çalıştığımız için Pil 5-6 kullanışa göre kısa sürede BOM BOM BOM !

iphone'daki pilin türü de lithium-polymer dir...

Kullandıkları teknolojiyi çok araştırdım fakat sonuca erişemedim....Fakat sıçaktan yada soğuktan - oyundan yada vs vs hiçbirşeyden etkilenmiyor ! Fakat her pilin ömrü vardır İphone dada 1 bucuk yada 2 sene sonra pil eski tadını vermez.... !

Bakın Türklerin en büyük hatası araştırmamak öğrenmemektir ve her yazılan konuya girip gereksizce araştırmadan yapılan şeyi uygulamaktır...... !

İphone ekranını büyütmek istemezmiydi ? Neden büyütmedi ? Stabil ve en fazla olurunun bu olduğunu bildikleri için...

Şimdi bana ozaman Samsung note alanlarda neden şöyle böyle diceksiniz :) Bende onu size burakıyorum araştırın... Ama ufacık birşey söyliyim İşlemci farkına ekran farkına bir bakın gerisini araştırın birazda beyin çalışsın dimi.....

Beyin bedava :)

iphone'daki pilin türü de lithium-polymer dir... demissin
    Lithium-polymer demek Lipo demek zaten

• Arkadasim ne varsa sende var ne yaptiysam,su android sistemin,neden pilimi,yedigini,bulamadim
    ActivityManager-Launch diye bisey yaziyo programda o neyse onuda bulamadim
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakral1 -- 23 Ocak 2014; 16:10:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karakral1 kullanıcısına yanıt
    Seninki iyi gene. Bende %31 Ekran (5 saat 41 dk),%20 Android Sistemi, 1 saat 7 dk CPU, 13 saat uyanık tut. Son şarj yaklaşık 3 gün önce(69 saat). LG L7 II.

Genelde Wi-Fi açık,bekleme modunda kapanacak şekilde ayarlı. Wi-Fi olmayan yerlerde 3g açık.

Düzeltme : Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 23 Ocak 2014; 18:13:46 >
  • teşekkürler deneyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel anlatim hocam deneyeceğim

• Arkadaşlar google hizmetleri ve android os de sorun yaşıyordum konum servislerini ve yedekleme ayarlarını kapatınca sorunum çözüldü. İşe yarıyor aklınızda bulunsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdkatl -- 6 Şubat 2014; 11:54:23 >
  • Herkese merhaba,
    Android OS sorunumu bir türlü çözemiyorum. Telefona format yada root atmakta çare olmuyor. Arka planda telefonu bir şeyler meşgul ediyor ve tuş kilidi kapalı olsa bile telefon deep sleep yapmıyor. Bazı ekran resimlerini alt tarafa koyuyorum. İlk mesajda bahsedilenlerin hepsini uyguladım ancak engel olamadım. Wakelock ile baktığımda Alarmmanager, AudioOut_2 ve RILJ gibi uygulamaların yanında x500 ~ x1500 gibi yüksek rakamlar gözüküyor. Ne anlama geldiğini çözemedim. Google ile araştırdığımda yabancı sitelerde bilgiler çıkıyor ama yabancı dil bilgim olmadığından anlamıyorum.
    Fabrika ayarlarına döndüm, root yaptım. Konum servisleri, alarm, dokunma sesleri ve bildirimlerini kapattım, Greenify pro yükledim, No-frills CPU yükledim, rescan media boot yükledim, gereksiz bazı uygulamaları kaldırdım veya devre dışı bıraktım. Sandisk 16GB class10 sd kartı çıkarttım. Ancak bir çözüm üretebilmiş değilim.

Çok yoğun kullanmamama rağmen ortalama şarj sürem 14-15 saat civarında. Batarya da şişme falan da yok. Hiç bir oyun yüklü değil.
    Yani hiç bir şekilde bu işin içinden çıkamadım. Şarj süresi de çok sorun değil, günde 2 defa şarj etmeye de razıyım ancak telefon tuş kilidinde olmasına rağmen 15 saatlik sürenin 12-13 saati sistemin uyanık kalma süresi olmasının nedenini bulamamak sinirlerimi geriyor.

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

Devre dışı uygulamalar :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans06 -- 6 Şubat 2014; 13:14:34 >

• frekans06 kullanıcısına yanıt
    Üstad bu sorun telefondan telefona değişebiliyor 2 farklı s3 de deneme fırsatım oldu benim telefonumda sorunu konum servislerini ve yedeklemeyi kapatarak engelledim. Buna rağmen 4.3 den kaynaklanan hızlı şarj azalımı mevcut yani 4.1.2 ye göre daha hızlı şarj harcıyor. Ama Android os ve google hizmetleri sorunu şu an yok. Diğer s3 de ise sorunun neden kaynaklandığını bulamadım herşeyi denedim. 4.1.2 de herşey gayet normaldi sanırım eski sürüme tekrar döndereceğim… Size tavsiyem eğer 4.3 kullanıyorsanız eski sürüme döndermeniz çok yüksek bir ihtimal sorunu çözecektir...
  • Bende bir çok şey denedim ama olmadı. 4.4 Kit kat bekliyorum aslında eğer onun gelmesi uzun zaman alacaksa stabil bir rom da yükleyebilirim. Ama mevcut sorunu anlayamamak kafamı kurcalıyor!
    Benim cihaz wifi açıkken uyumuyor, 3g de problem yok. Nedenini bulamadım. Siz wifi da mı kullanıyorsunuz?

Android OS'yi tetikyelen şeyleri bulmak için Wakelock Detector'da ayarlar menüsünün 2 yanındaki sekmeden Kernel Wakelock'a bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXB

Benim cihaz wifi açıkken uyumuyor, 3g de problem yok. Nedenini bulamadım. Siz wifi da mı kullanıyorsunuz?

Evet wifi yı 7/24 hiç kapatmıyorum. Belki ondan olabilir yarın bir deneyim bakalım. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Android OS'yi tetikyelen şeyleri bulmak için Wakelock Detector'da ayarlar menüsünün 2 yanındaki sekmeden Kernel Wakelock'a bak.

Hocam teşekkür ederim ilgilendiğin için, Kernel Wakelock'a bakınca resimdeki gibi çıkıyor. Nasıl yorumlamam gerek bilgi verebilir misin lütfen?

• quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Hocam senin gibi akıllı adamlarda varmış böyle forumlarda demekki :)))))))))) Ama bazen gözümden yaş geliyor gülmekten ! Biz bukadar mantıklı yazıyoruz diğer tarafta adam hala Kilit ekranındaki sesi kapatırsam belki diyor hahahahaha

ARKADAŞLAR ! KULLANDIĞINIZ PİLİN TEKNOLOJİSİ BİR İPHONE TEKNOLOJİSİ DEĞİLDİR ! LİPO PİL ÖZEN GÖSTERİLMESİ GEREKEN BİR PİLDİR...

6.Lipo piller uygun şekilde kullanılmazsa patlama riski taşımaktadır. (Sarjda iken yada normal zamanda kaç kişinin pili patladı bir bakın ! )

YANİ İPHONE gibi kullanmaya çalıştığımız için Pil 5-6 kullanışa göre kısa sürede BOM BOM BOM !

Kullandıkları teknolojiyi çok araştırdım fakat sonuca erişemedim....Fakat sıçaktan yada soğuktan - oyundan yada vs vs hiçbirşeyden etkilenmiyor ! Fakat her pilin ömrü vardır İphone dada 1 bucuk yada 2 sene sonra pil eski tadını vermez.... !

Bakın Türklerin en büyük hatası araştırmamak öğrenmemektir ve her yazılan konuya girip gereksizce araştırmadan yapılan şeyi uygulamaktır...... !

İphone ekranını büyütmek istemezmiydi ? Neden büyütmedi ? Stabil ve en fazla olurunun bu olduğunu bildikleri için...

Şimdi bana ozaman Samsung note alanlarda neden şöyle böyle diceksiniz :) Bende onu size burakıyorum araştırın... Ama ufacık birşey söyliyim İşlemci farkına ekran farkına bir bakın gerisini araştırın birazda beyin çalışsın dimi.....

Ne saçmalamış be bu adam iphoneler patlıyor asıl olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Ne saçmalamış be bu adam iphoneler patlıyor asıl olarak

O da öyle söylemiş zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Denediniz mi 3G de telefonunuzu?
  • quote:

Evet denedim ama anlamadığım bir durum oluştu. Bugün şarjdan söktüğümden beridir wifi kapalı 3G açık olmasına rağmen sanki resimde görüldüğü gibi wifi açıkmış gibi gözüküyor. Neden olabilir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans06

quote:

Evet denedim ama anlamadığım bir durum oluştu. Bugün şarjdan söktüğümden beridir wifi kapalı 3G açık olmasına rağmen sanki resimde görüldüğü gibi wifi açıkmış gibi gözüküyor. Neden olabilir acaba?

O konuda hiçbir fikrim yok. Mavi çizginin hiç olmaması lazımdı. uyumuş mu telefon peki? Wakelock ne diyor?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.