Şimdi Ara

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
63
Favori
109.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wifi bağlı olduğu halde neden taramaya devam eder ? tarama ile ilgili tüm tikler kapalı
  • GOXB G kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam deep sleep yine yok. şu anda batarya 7 saat, uyanık kaldığı süre 6 saate yakın.
  • frekans06 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var 3g açık olmasına rağmen arkada wifi çalışıyor gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

aynı sorun bende de var 3g açık olmasına rağmen arkada wifi çalışıyor gibi..

birde bu çıktı, internette araştırdım ama aynı problemi yaşayan bulamadım.
    Sanirim ben cozdum. Wifi gelismis ayarlarinda taramayi kapatinca o cizelgede de sonlandiriyor bir deneyin isterseniz
    Ancak wakeclock uygulamasinda gozuken wlan_wake telefonu derin uykudan cikariyor wifi ile ilgili herseyi kapatmama ragmen arkada calismaya devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

Sanirim ben cozdum. Wifi gelismis ayarlarinda taramayi kapatinca o cizelgede de sonlandiriyor bir deneyin isterseniz
    Ancak wakeclock uygulamasinda gozuken wlan_wake telefonu derin uykudan cikariyor wifi ile ilgili herseyi kapatmama ragmen arkada calismaya devam ediyor.

Bende uyarın üzerine gelişmiş ayarlardan kapattım... sabaha belli olur.
    wlan_wake 41s x5040 yazıyor bende.
    Sende iyi bende 21000 civarinda :)

• Beyler ayrıca Wi-Fi gelişmiş ayarlarda "uykudayken Wi-Fi'yi daima açık tut" seçeneğini de asla yapabilirsiniz.
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    O ayari yaptigimizda bildirim felan alamiyoruz sanirim. Ilginize tesekkur ederim . Ayrica dun yatmadan once telefonu yeniden baslattim telefon en derin uykusuna yatti bilginize android os 6 dk acik tutmus 5 saat deep sleep bilginize.

• Doğru, uykudayken bildirim gelmiyor o zaman. Yada mobil veri kullanılıyor.

M1A2Abrams, benim telefon deep sleep yapmayalı aylar oldu, uykusuzluktan ya telefon gidecek yada kahrımdan ben
  • android os sarj sorunu yasayan arkadaslarim bu sorununuz nasil basladi. ya da bu sorunun modem flaslamakla bir ilgisi olabilir mi?

• Özellikle 4.3 güncellemesinden sonra başladı.
    Modem flashlama yapmadım ama uzun zamandır mevcut bu problem.
    Bazen düzeliyor bazen geri geliyor. Takılıyor kafasına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Özellikle 4.3 güncellemesinden sonra başladı.
    Modem flashlama yapmadım ama uzun zamandır mevcut bu problem.
    Bazen düzeliyor bazen geri geliyor. Takılıyor kafasına göre

Valla o kadar araştırdım ama bir çözüm bulamadım dediğin gibi düzeliyor sonra tekrar oluyor. Peki sen güncellemeyi nasıl yaptın üstad ota ile mi yoksa odinle mi.
  • Odin ile yaptım. Her zaman odin ile güncelliyorum.
  • Bende 4.3 Güncellemesinden sonra android os sorunu başladı. Çok şey denedim çözülmedi, format ve root attım yine çözülmedi derken en son sammobile'den 4.3 stock rom indirip odin ile yükleyince düzeldi. 14 saat giden şarjda android os %50 lerde pay alıyordu. Şimdi 1 gün sürüyor ve %9-10 larda kalıyor.

Bu arada telefon yine rootlu ve blurb, anı albümü gibi uygulamalar, bazı google uygulamaları, samsung uygulamalarının hemen hemen tamamı, seyahat, canlı duvar kağıtları, flipboard gibi uygulamaları titanium ile sildim telefondan. Greenify pro yükledim ve facebook ve benzeri uygulamalarıda uyuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans06 -- 13 Şubat 2014; 15:18:44 >
    Evet bende sammobile dan indirdiğim rom u odin ile yükledim ama dur bakalım samsung uygulamalarını bende sileyim. Birde öyle deneyelim zaten artık başka da denemediğim yol kalmayacak...
  • Aslında bu konu için birkaç tespitim var.

* Özellikle bu Android OS geceden sabaha kadar olan zaman dilimizde coşuyor. Gündüz kullanımda çok fazla devreye girmiyor.
    * Gece saat 12 civarı şarjı full edip yatmadan önce de telefonu uçak moduna alırsam (sabaha kadar) o zaman ertesi gün neredeyse hiç devreye girmiyor. Sağlığınız için de böylesi daha iyi

Bence sizde bir deneyin...
  • Hocam bendeki durumda android os gece de, gündüz de devredeydi. Yani resime bakarsan 13 saat 28 dakikadır açık, 11 saat 13 dakikası telefon uyanık kalmış ve %57 lik pay almış mesela. Bir türlü deep sleep yapmıyordu. 2. Resimde ise sadece %10 seviyesinde!

Ben telefonu uçak moduna almayı, yada kapatmayı tercih etmiyorum. Hem iş dolayısıyla, hem de hayatta ne olur ne olmaz mantığıyla 24 saat devrede kalmasını tercih ederim. Ayrıca şu anki durumda gece bırakıyorum, sabaha %4 falan düşmüş oluyor batarya. Hem de wifi, mobil veri açık kaldığı halde.

Bence stock rom atmayı bir defa daha deneyebilirsiniz. Bende ilk yaptığımda olmadı ama ikincisinde düzeldi. Son stock romu kuralı 1 hafta oldu ve problem yaşamadım çok şükür. Eskisine göre çok daha iyi durumda. Çözülmeseydi Custom rom yükleyecektim.
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

Pazar günü stock rom u yükledim. Custom rom a bakarak şu an çok daha iyi durum % 25 lerde bir seviyesi oluyor genelde. Ama senin yaptığın gibi altta çalışan gereksiz programları bir sileyim bakayım.
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)
  • S4 kullanıyorum 2 gündür şarjı çok çabuk bitiyor pil kullanımına baktığımda android os %89 şarj yiyor ne yapacağımı şaşırdım.Trafic race diye bir oyun yüklemiştim acaba ondan mı kaynaklanıyor diye düşündüm onuda kaldırdım ama hala sorun devam ediyor.Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.