Şimdi Ara

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
63
Favori
109.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk mesajda yazan Wakelock Detector uygulamasını kurup bir de öyle bakabilir misin? Mesajdaki uyarılara da dikkat et lütfen.
  • Son indirdiğim oyunu sildim ekran görüntüsünü değiştirdim telefonu kapatıp gece şarja taktım sabah kalktığımda düzelmişti.Söylediklerim biraz mantıksız veya gereksiz olabilir ama sonuçta düzeldi şimdi ki durum resimde görüldüğü gibi
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)
  • Nfc kapali olmasina ragmen 384 defa uyandirmis.neden olabilirki bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wakelock Uygulama ayarlarındaki Advance kısmından sistem uygulamalarını da göstermeyi seçin. Daha fazla detay verir.

• hocam iyi aksamlar cihazim gslaxy note 3 N9000Q, 4.3 TR oldugundan 4.4.2 russia romunu yukledim fakat 4.3 kuruluyken wakelock uygulamasindan ne kadar deep sleepe girdigini vs gibi seyleri gorebiliyordum falan 4.4.2 ye gecence yukleyecegim SS de ki gibi hata almaya basladim ve cozemedim yardimci olurmusunuz? Saygilar..

• UnstableUser U kullanıcısına yanıt
    Bu kötü haber. 4.4.2 Kitkat'ta wakelock kullanabilmek için telefonun root edilmiş olması gerekiyormuş. Öğrenmiş olduk...
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    hocam bugun gsami yukledim tekrar bunun benzeri hata aldim guncelleme ile duzeltilebilir bisey bence.

• Hocam benim telefon S4 mini. Gece %100 birakiyorum %80 asagisina dusuyor. Grafikler de şöyle. Bi yardim edersen cok iyi olur. Dediklerinin hepsini yaptim.
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

• erdi0319 E kullanıcısına yanıt
    Wakelock ile aldığın istatistik 29 dakikalık. Buradan yola çıkarak bir şey söylemek mümkün değil. En az 10 saatlik bir istatistik vermen lazım. Ayarlardan "since unplug" gibi bir ayar var onu da işaretle hocam.çç
  • Tamamdir. O zaman 24 saatlik kayitlari ben atarim siz degerlendirip oyle yorum yaparsiniz. Cok ihtiyacim var gece telefonu sarja takmadan birakamiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Strongiron

Hocam senin gibi akıllı adamlarda varmış böyle forumlarda demekki :)))))))))) Ama bazen gözümden yaş geliyor gülmekten ! Biz bukadar mantıklı yazıyoruz diğer tarafta adam hala Kilit ekranındaki sesi kapatırsam belki diyor hahahahaha

ARKADAŞLAR ! KULLANDIĞINIZ PİLİN TEKNOLOJİSİ BİR İPHONE TEKNOLOJİSİ DEĞİLDİR ! LİPO PİL ÖZEN GÖSTERİLMESİ GEREKEN BİR PİLDİR...

1.Lipo pil ısındığı zaman kendi ömründen yer
    2.Arkadaşın dediği gibi hızlı sarj olması ömrünü yiyor
    3.Şarja takılı oyun vs açıksa yine pil ömrünü yiyor
    4.Tam kapanmadan pil boşalmadan yarıda takılırsa yine ömrünü yiyor
    5.2 saat oyun vs açıksa buda ısınması dolayısıyla ömrünü yiyor
    6.Lipo piller uygun şekilde kullanılmazsa patlama riski taşımaktadır. (Sarjda iken yada normal zamanda kaç kişinin pili patladı bir bakın ! )

YANİ İPHONE gibi kullanmaya çalıştığımız için Pil 5-6 kullanışa göre kısa sürede BOM BOM BOM !

iphone'daki pilin türü de lithium-polymer dir...

Kullandıkları teknolojiyi çok araştırdım fakat sonuca erişemedim....Fakat sıçaktan yada soğuktan - oyundan yada vs vs hiçbirşeyden etkilenmiyor ! Fakat her pilin ömrü vardır İphone dada 1 bucuk yada 2 sene sonra pil eski tadını vermez.... !

Bakın Türklerin en büyük hatası araştırmamak öğrenmemektir ve her yazılan konuya girip gereksizce araştırmadan yapılan şeyi uygulamaktır...... !

İphone ekranını büyütmek istemezmiydi ? Neden büyütmedi ? Stabil ve en fazla olurunun bu olduğunu bildikleri için...

Şimdi bana ozaman Samsung note alanlarda neden şöyle böyle diceksiniz :) Bende onu size burakıyorum araştırın... Ama ufacık birşey söyliyim İşlemci farkına ekran farkına bir bakın gerisini araştırın birazda beyin çalışsın dimi.....

Beyin bedava :)

en azından arastırıp bu kadar emin bi şekilde yazsaydınız

şu anda hemen hemen her üretici aynı pili kullanıyor sebebi farkli bir teknolojinin henüz gelişmemesi

lithium-polymer (li-po)

senin anlattıgın teknoloji şu şarjlı piller var ya ni-mh ve daha eskisi ni-cd olanlar

• Hocam buyur 19 saatlik bir grafik. Umarim sonuca care olabilirsin. Birde bu gece %80 de biraktigim sarji %78 de aldim. Sanirim sonuc veriyor tavsiyeleriniz.. :)
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi0319 -- 3 Mart 2014; 21:11:19 >

• erdi0319 E kullanıcısına yanıt
    19 saatte %2 awake almışsın hocam daha ne istiyorsun

Bence kimselere söyleme nazar değer. Çok iyi sonuçlar...
  • Çok iyi o zaman tavsiyeleriniz ise yaradi. Allah razi olsun hocam iyi forumlar :)

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    zaten advance seçili.1013 gözüküyor mesela.nfc ile ilgili daha fazla ayrıntı yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: noblexfurkanaslan

Excanche hizmetleri niye bu kadar pil yiyo

ilgili Excanche hizmetleri

Senkr açık olmamasına ve push bildirimleri 5 dakika ayarlı olmasına rağmen 2-3 sırada..

• Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

Arkadaşlar belirtilen resimler uyarınca hangi uygulamalar telefonun pil süresini kısaltıyor?

Galaxy Note 3 sm-n900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxcy -- 15 Mart 2014; 0:05:18 >

• Arkadaşlar kitkat için wakelock tarzı bir program önerebilecek olanınız var mı?

• Bu en son whatsapp guncellemesinden sonra android sisteminin harcadigi pil miktari baya bir artti. Normalde Ekran,google hizmetleri,android is diye giderken,tepeye oturdu birkac gundur. %50 lerde falan gidiyor,normalde 2gunu hayli hayli cikartan cihaz,zorla 1gunu tamamliyor.

Varmidir benim gibi olan ? (Lg L7 II P710)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    Uygulama üzerine uzun basıp durdur de hocam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.