Şimdi Ara

Pillars of Eternity %100 Türkçe Yama Çalışması [İPTAL EDİLDİ] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
19.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asıl kıcık olan şuraya gelip bi' bilgilendirme yapmaya tenezzül bile etmemeleri. Şimdi sivrizekanın biri de damlar der ki: " Parayla mı yapıyorlar, çevirmek zorunda değilller, niye çemkiriyorsunuz falan vs.." Bu da kıcık olan diğer unsur :)
  • Arkadaşlar duyumlarıma göre projeyi üstlenen çevirmenler iyi çevirmenlermiş. ama neden bukadar süredir sessiz olduklarını bilemiyoruz büyük ihtimal başka projelerden kafalarını kaldıramadılar
  • Şu anda Cities Skylines'ın DLC'sini çeviriyorlar(yakın zamanda %70'ten %78'e güncellendi). O yüzden Pillars of Eternity'yi bir süreliğine duraklatmış olabilirler.
  • Sitede projenin iptal edildiğini açıklamışlar.

http://alfa-ceviri.com/ceviriler/pillars-of-eternity/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç şaşırmadım.
  • resmi yama teklifini kabul etseler crewals bu oyunu çoktan 100de 100 çevirisini tamamlamıştı. Allahım ya mail atmak lazım oyun yapımcılarına türkçe oyun istiyoruz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: mdede80

Pillars of Eternity --> Derin bir sessizlikte
    Divinity Original Sin --> Çalışma sona erdi. Rafa kaldırıldı.
    Witcher 3 --> Çevrileceğine dair ufak bilgi kırıntısı bile yok.

Sanırsam hiçbirisini oynayamayacağız. Steam da üç oyunda istek listemde bekliyor. Çevirinin çıktığı gün alacağı inş.

Turkcelestirilmrsini beklemek yerine agustostan beri kurup takildigin yerde arastirip sozluk karistirmak nasil olurdu?

ya uyuz oluyorum şu 'türkçe bekleyeceğine ingilizce öğren' muhabbetlerine. ya arkadaş tasası sana mı kaldı. insanların senin dediğini düşünecek kadar akılları yokmu demek istiyorsun. bi tek senmisin bunu düşünecek akıllı. bi de dersin ki şimdi 'ben sadece tavsiye ettim' etme arkadaş tavsiye falan etme. Hem madem bu kadar çok biliyorsun senin ne işin var türkçe yama ile ilgili bir sayfa da geçerken uğradın mı yoksa !???

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

quote:

quote:

Sanırsam hiçbirisini oynayamayacağız. Steam da üç oyunda istek listemde bekliyor. Çevirinin çıktığı gün alacağı inş.

Turkcelestirilmrsini beklemek yerine agustostan beri kurup takildigin yerde arastirip sozluk karistirmak nasil olurdu?

ya uyuz oluyorum şu 'türkçe bekleyeceğine ingilizce öğren' muhabbetlerine. ya arkadaş tasası sana mı kaldı. insanların senin dediğini düşünecek kadar akılları yokmu demek istiyorsun. bi tek senmisin bunu düşünecek akıllı. bi de dersin ki şimdi 'ben sadece tavsiye ettim' etme arkadaş tavsiye falan etme. Hem madem bu kadar çok biliyorsun senin ne işin var türkçe yama ile ilgili bir sayfa da geçerken uğradın mı yoksa !???

simdi madem sen bu yorumuma kıl oldun yazma kardesim begenmıyorsan eger.
    sen nasıl bu yoruma cevap yazıyorsan bende bu forumda istedigim sekilde gezinme ve yorum yazma hakkına sahibim.
    begenirsin begenmezsin o sana kalmıs.

• Sitede yazdığı yazıya nazaran İPTAL EDİLDİ şeklinde editlendi ve Türkçe Yamalar bölümüne taşındı.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_2561/tt.htm

Bu tarz konular görürseniz ve bu klasörde değilse lütfen haber verin.
    İleride başlamak isteyen olursa diye konuyu silmiyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Oyunun Ceviri Dosyalari nerede ve gerekiyorsa hangi programla aciliyor ? . Iptal mi edildi yoksa sirf para yüzünden yoksa illa resmi olsun diye mi bosa kürek cekiyorsunuz ?
  • amatör gruplar işte
  • özellikle bu oyunu sözlük karıştırarak oynarsak 1000 günde bitiririz.
  • Neden iptal edildi acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

quote:

quote:

simdi madem sen bu yorumuma kıl oldun yazma kardesim begenmıyorsan eger.
    sen nasıl bu yoruma cevap yazıyorsan bende bu forumda istedigim sekilde gezinme ve yorum yazma hakkına sahibim.
    begenirsin begenmezsin o sana kalmıs.

Adam haklı sen ise sonuna kadar haksızsın.Biz buraya Türkçe yamalar için geliyoruz sen gelip Türkçe yamalar bölümüne bırakın yama beklemeyi sözlük karıştırın diyemezsin.İngilizce öğrenmek istesem zaten buralarda takılmam değil mi? O yüzden fazla zorlama bu bölümede bence bir daha uğrama.

@XanthiN
    İptal edilen yamaların konuları silinirse veya kilitlenirse daha iyi olacağını düşünüyorum.Yaması var sanıp geliyoruz sonuç hüsran ve konuda gereksiz tartışmalar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Aralık 2015; 17:59:30 >

• Bu oyunu yazın oynayıp bitirmiştim çok harika bir hikayesi var oyunu adeta bir fantastik roman tadında oynadım.Çevirinin iptal olması türk oyuncular için kötü olmuş,çok şey kaçırıyorlar şu an.
    Bu oyunda aldığım zevki en son baldurs gate oynarken almıştım.
  • Türkçesi çıkması gereken oyunların en başında geliyor. Yazık olmuş.
  • Ben de geçen gün keşfettim bu oyunun varlığını . Çok severim bu tür oyunları. İnşaallah çeviri devam ediyordur. Yoksa niye bir insan çeviriyi iptal edip de açıklama yapmasın ki?

Edit:Pardon başlıktaki iptal edildi yazısını görmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 1 Temmuz 2016; 12:02:46 >
  • Ben hayatımda bu kadar ağır ingilizce diyalogları olan oyun görmedim. Çevrilmesi gereken bir oyun.
  • bu oyunun İngilizcesi çok ağır gerçekten. her babayiğit anlayarak oynayamaz bu oyunu.
  • keşke türkçe olsaydı oynamayı çok istiyordum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.