Şimdi Ara

Pilot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 yaşındayım şuan liseye geçicem ve pilotluğa aşırı merak saldım. Annem hocalar dikkati dağılıyor diyo ama ben öyle bişey hissetmiyorum arkadaşlarımda aynısını yapıyor ama bir tek ben batıyom gözlerine neyse uzatmayalım
    Neyse hastaneye gittik doktor direk tehşisi koydu dikkat eksikliği hiperaktivite bir de üstelik ilaç verdi pilotluğa bu ilaçlar engelmi sormak istiyorum internette baktığımda engel olur diyorlar THY de kabul etmiyor bir de soruyum dedim sizlere pilot olabilirmiyim engel mi ?? (Şuan ilaç kullanmıyorum bıraktım ilacı ve birde ilac e devlette gözüküyormu??)

Lütfen cevap verin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Shgm medikal kontrolünde karar verilir uçuşa elverişliliğine ve ADHD tanısı olmasına rağmen uçuşa elverişli pek çok pilot arkadaşım var hatta THY de uçanlar da var. Onun dışında THY nin Şartlarına göre ADHD tanısı ile uçuş akademisine gidemezsin ama ATPL’in yada tipin olduğunda THY ye girmen daha mümkün.
    Üniversitede pilotaj okumanı tavsiye etmem, git iyi ingilizce eğitimi veren bir üniversitede oku(özellikle vakıf üniversiteleri iyidir) sonra uçuş akademileri yada paralı okulları araştır derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Preobrazhenski P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gittiğim psikiyatris sakınca ypk demişti meraktan

• isimsiz30 İ kullanıcısına yanıt
    Mesajı yazdıktan sonra THY den pilot arkadaşa sordum, o akademi alımlarındaki ilaç geçmişi kontrolü karışıkmış, resmi olarak almıyoruz demiyorlar ama genelde alınmıyor dedi.

• Preobrazhenski P kullanıcısına yanıt
    Tm :(

• isimsiz30 İ kullanıcısına yanıt
    Moral bozma hocam, sunex ve pegasus var ve böyle şart yok onlarda. Shgm olur verirse uçarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ralli Pilotu Olmak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.