Bildirim
Ping de mi yok bize?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
maalesef öyle
anca olan ülkelerden hesap açılıp kullanılabilir heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanesref
maalesef öyle
anca olan ülkelerden hesap açılıp kullanılabilir heralde
evet aynen öyle, ben amerika hesabıyla girebiliyorum. -
ben de amerika hesabıyla an itibari ile ping e kayıt oldum güzel bir şey twitter a benziyor sanatçıların isimleri yanında da follow yazıyor herkesin kendi profili var güzel yani -
ne i$e yariyor tam olarak? muzik paylasimi yapiliyor mu? yanlis mi anladim ben -
arkadaslar allah icin biri su amerika hesabi acmayi ogretsin. hilesiyle bilmemnesiyle. -
-
Koydugunuz ss larda onerilen artistlerin yaninda Follow yazisi bulunuyor,gozunuzden kacmis sanirim.Ayrica yukarida Search kismina sanatci adini girdiginizde acilan sayfada Apps,Albums,Videos vs.olarak yapilan aramayi gruplandiriyor.Bu gruplara Ping de eklenmis tikladiginizda zaten "eger mevcutsa" Ping sayfasina yonlendiriliyorsunuz.Fakat arayabildigim kadariyla suan bircok sanatcinin sayfasi henuz bulunmuyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X