Şimdi Ara

Ping de mi yok bize?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar itunes 10 indirdim ama ping ile ilgili bi ibare bulamadim.. acaba ping sosyal music agi oldugu icin ve itunes un bizde music satisi olmadigi icin pin olmamasi muhtemel gozukuyor. ya da bi yerlerden ayarlamak mi lazim biseyleri ?

• maalesef öyle
    anca olan ülkelerden hesap açılıp kullanılabilir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanesref

maalesef öyle
    anca olan ülkelerden hesap açılıp kullanılabilir heralde

evet aynen öyle, ben amerika hesabıyla girebiliyorum.
  • ben de amerika hesabıyla an itibari ile ping e kayıt oldum güzel bir şey twitter a benziyor sanatçıların isimleri yanında da follow yazıyor herkesin kendi profili var güzel yani
  • ne i$e yariyor tam olarak? muzik paylasimi yapiliyor mu? yanlis mi anladim ben
  • arkadaslar allah icin biri su amerika hesabi acmayi ogretsin. hilesiyle bilmemnesiyle.
  • arkadaşlar ping ile ilgili bir kaç ss koyacağım :
     Ping de mi yok bize?
     Ping de mi yok bize?
     Ping de mi yok bize?

görüldğü gibi olay aynı twitter gibi işliyor.
    fakat insanları nasıl follow edicez onu çözemedim belkide yapılmıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix Felicis -- 3 Eylül 2010; 19:54:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koydugunuz ss larda onerilen artistlerin yaninda Follow yazisi bulunuyor,gozunuzden kacmis sanirim.Ayrica yukarida Search kismina sanatci adini girdiginizde acilan sayfada Apps,Albums,Videos vs.olarak yapilan aramayi gruplandiriyor.Bu gruplara Ping de eklenmis tikladiginizda zaten "eger mevcutsa" Ping sayfasina yonlendiriliyorsunuz.Fakat arayabildigim kadariyla suan bircok sanatcinin sayfasi henuz bulunmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.