Şimdi Ara

Ping Sorunu Bir Bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 13.76 internet hızına nasıl 147 ping olur ya kimse bağlanmıyor bişey yapmıyor nasıl 140-150 sabit ping alırım ya :( anlayamıyorum akk'yi geçiyim yine aynı pingi alıyorum kafayı yicem ya niye böyle :(
     Ping Sorunu Bir Bakın

• Fikri olan yok mu bu sorunu nasil dizeltebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baglanti hiziyla ping farķli seyler. Ne kadar yuksek hiz dusuk ping anlamina gelmiyor. Ttnet yada hangi saglayiciyi kullaniyorsaniz destek hattini arayip ping sorununu soyleyin yardimci olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    çok yardımcı oluyorlar evet. ping var bende oyun oynayamıyorum diyorum. bizim sunucularımızda sorun yok karşı tarafla görüşün diyorlar :)
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    tabiki sunucularında sorun yok.çünkü sunucuları başlı başına sorun.ana hatlar iyi güzelde dağıtımlarda hala 20 yıllık santraller kullanılıyor.
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    ping bende akşam saatleri 6 dan 11e kadar yogun oluyor.

telefonda bunu belirttiğimde insanlar evlerine geliyor yoğunluk oluyor normaldir deme cüretkarlığını bile gösteriyorlar :)

fiblerliyozzzz oleeey
  • bende fiber var superonline 24.5 mb hız ölçüyorum 20 ms ping 2 hafta öncesinde 1 ms ping ölçüyordum ozaman oyunda 62 pingim oluyordu şimdi hep 100 ün üstünde. müşteri hizmetlerini aradığımda 20 ms normal bir değer diyolar :D size göre normal ama benim için normal değil diyorum, biz gerekli güncellemeleri yapıyoruz şimdi diyolar ama değişen bişe yok. onlarda bi çözüm üretmiyolar niye böle oluyor anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.