Şimdi Ara

pioneer gmx-624 mu yoksa jbl 75.4 mu lütfen acil ustalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaslar benim elimde pioneer gmx-624 amfi var bu amfiyi satıp jbl 75,4 umu alıyım yoksa benim amfi jbl 75,4 den dahamı kalite arada kaldım bunu satıp alıymmı jbl ı yoksa bunumu kullanıyım ustalar cevaplarınızı beklıyorm tesisatm pioneergmx924+jbl orj. kabınlı 1202d+pioneer ts-6975(efsane hop.)

• pıonner anfi yerine jbl mi boşver pıonner eski modelleri her zaman jbl den daha iyi sonuç verir
  • doğru her zaman pioneer jbl den bi adim öndedir.
  • ben jbl 75.4 kullanıyorum 38 cm subwoofer 300 rms ve 2 takım mid var 110 rms*4 hiç sorun çıkartmadan çalışıyor.
    marka olarak pioneer daha iyi olabilir ama
    jbl 75.4 amfi çok tutulan bir model
    sorunsuz çalışıyor.
  • arkadaslar tamam pioneer 1 adım onde ama fark var arasnda değerleri hemen hemen jbl pioneerin 2 katı ve onemli husus birisi eski bi amfi digeri son teknoloji amfi lütfen ikisinide bilenler bana yardmcı ols.
  • jbl tek geçerim heleki 75,4 hiç düşünme
  • arkadaslar kimse kusura bakmasın ama bilende bilmiyende cevaplıyo soruları sadece benim sorum icin deil bu dusuncem jbl mi pioneermi ya tabıkı burda model değerler onemli mantık olarak dusunrsek değerler jbl de 2 kat daha fazla digeri eski isiniyo vs vs ya arkadaslar bunrda mark a deil model değer guç onemli jbl cok cokt ii bi amfi deil ama genede benem kinden ii. ben bu gun ikisinede denedim 75,4 çok çok acık ara fark onde artık belli hanginin ii oldugu tsk ler herkeze kimse kusura bakmasın ama dogrusu boyle hoscakaln
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihatbayar
    arkadaslar kimse kusura bakmasın ama bilende bilmiyende cevaplıyo soruları sadece benim sorum icin deil

Heh şunu bileydin arkadaşım ya burda herkez tesisatçı olmuş.Daha görmediği alet için yorum yapanlar var.Nasıl iş anlamadım gitti.Biliyorsan kullandıysan veya montajını yaptıysan anlat bilsinler.Sen evinde iki kablo bağladın bir kaç ampli woofer vs vs alıp sattın diye tesisatçımı oldun.Birde insanlara ders vermeye kalkarlar.
    Yarası olan varsa buyursun gocunsun
  • bilenler cevaplasın arkadaşlar bilmeyen sakın yazmasın fikrini söylemesin ha
  • keşke anfi nin ikisini aynı anda dinleme fırsatım olsada fikrimi söylesem
  • arkadaslar herkez benmle aynı kanıda evt iki kablo çeken tesisatci oluyo burda ya ben 1 yıl elektronikcilik yaptm bizim sehirdeki cogu kisiden de kat kat ii bilirm ama bi soruyum doedeim daha ii bilenler var bunu fikir alıyım dedm ama yok abı olmuyo imkanları yaratacaksın kendin deneyeceksin bu ne ya kime sorsam düz mantık pioneer. neyse arkadaslar tektarr ozurdilerm herkezden hoscakaln ha bu arada ben dehedim ikisinide 75,4 çok çok daha ii acık ara onde..
  • senin yerinde olsam pioneri satmazdım jblyi gene alırdım 2sinide bağlardım sonra arkama bakmadan gezerdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.