Bildirim
Pıoneer mı JVC mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
made in japan yazan hangisiyse o iyidir gözün kapalı al. -
Made in Japan yazan ne kaldı ki?
Yazanlar da zaten arkadaşın bütçesinin 10 katı civarında -
bu ikisi arasında jvc tavsiye ederim , jvc teyplerin ses kalitesi ve ses özellikleri bence pioneer dan daha iyiler , tabiki pioneer da kötü demek anlamına gelmez ... -
bu iki teyp arasında bende kaldım beyler -
quote:
Orijinalden alıntı: aciveren
Kardeş bu iki markanın madelleri arasında kaldım ikiside 200 tl
PİONEER DEH-140UB Mp3/ Cd / Usb / Aux Çalar
JVC KD-R426 Cd / Usb / Mp3 Çalar
Sizce hangisi daha iyi, neden?
Şimdiden teşekürler
hemen hemen ikisi de aynı klasmanda gibi. jvc nin ses kalitesi yabana atılacak gibi değil, ikisinin de 1 rca çıkışı var, tabi pioneerin 4 volt rca çıkışıyla farkı burada belli oluyor (amfi kullanmyacaksanız bu özelliği es geçin), ikisinin de 3 band eko ayarı var.
ben pioneer derim. -
Ben pionner DEH 2300 serisi aldım -
up -
"tabi pioneerin 4 volt rca çıkışıyla farkı burada belli oluyor"quote:
Orijinalden alıntı: audiocuquote:
Orijinalden alıntı: aciveren
Kardeş bu iki markanın madelleri arasında kaldım ikiside 200 tl
PİONEER DEH-140UB Mp3/ Cd / Usb / Aux Çalar
JVC KD-R426 Cd / Usb / Mp3 Çalar
Sizce hangisi daha iyi, neden?
Şimdiden teşekürler
hemen hemen ikisi de aynı klasmanda gibi. jvc nin ses kalitesi yabana atılacak gibi değil, ikisinin de 1 rca çıkışı var, tabi pioneerin 4 volt rca çıkışıyla farkı burada belli oluyor (amfi kullanmyacaksanız bu özelliği es geçin), ikisinin de 3 band eko ayarı var.
ben pioneer derim.
Alıntıları Göster
teyp, anfi, hoparlör arayışında oldugum için bu kısım ve kondansatör olayı ile ilgileniyorum. rca çıkış sayısının ve voltaj farkları araştırmama göre fiyatı yukarıya taşıyor. bunun sebebi nedir ,açıklayabilirmisiniz? 2v veya 4 v olmasının kayıp veya kazancı nedir? tek rca veya çoklu oluşunun anfili kullanımlarda getirisi nedir?
jvs düşünürken ,uygun fiyatıyla teac a rastladım nette, sonra erteledim, şimdi alpine 101 r ve pio 5450 de kaldım.dip ses ve thd oranı en düşük ürün arayışındayım ve tabiki usb ve klasördeki şarkılara kolay ve hızlıca ulaşabilme hedeflerimin başında geliyor.
misal usb ye bir klasör adı altında 100 şarkı attık ve 25. şarkıyı daha sık dinlemek hemen ulaşmak istiyoruz bunu seri bi şekilde yapamayan markalar varmı veya bu mümkünmü yolculuk esnasında?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoman34 -- 21 Mayıs 2012; 1:57:30 >
-
sdeoman34 isimli arkadaşın sorusunu bende gerçekten merak ediyorum. 2V veya 4V olmasının kayıp ve kazancı nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim. -
2v amfinin ses girişi düşük olur ve hoparlorden daha az ses duyarsınız 4v ise amfinin giriş yüksek olur cıkısda 2v. göre daha yuksek olur -
peki ama bu 2 / 4 v olayı ilk tercih sebebi olabilirmi ki amfili kullanımda teyp için, çünkü birçok teyp markasının birçok modeli genelde 2-2,5 volt aralıgında seyrediyor. 500 tl lik teypler de dahil. misal ben clarion veya alpine tercih etmek istiyorum ama bu voltaj olayından dolayı vazgeçmek durumunda kalıyorum. clarion cz 201 veya alpine cd100/101 vss gibi giriş seviyesi ürünler .amfi voltajı 4 v diye pio tercihi yapmak dahamı dogru bunlar yerine ?
2 v de hoparlörden daha az ses duyarsınız diyorsunuz, bunun çözümü olarak ses seviyesini artırırım olur biter diyemiyormuyuz peki? -
4volt olanı al ilerisi için haa yok amfı kullanmıycam bukadarı kafi dersen sen bilirsin sonucda uzun vaadeli olan bir ürün 2v. rca yı siz yükseltemezsınız -
hayır sizin yukarıda yaptıgınız açıklama da diyorsunuz ki 2 volt rca çıkışı olan teyp anfiden sonra sesi hoparlörlere biraz daha düşük gönderir 4 volta göre . dogru anlamışım sanırım. bende diyorum ki teybin ses dügmesini az daha ilerletirim seviye yükselir olur biter gibi.
veya şöyle sorayım , pio örnek 6400 serisi yerine yukarıda yazdıgım alpine veya clarion tercihi hatalı bir seçim olabilirmi uzun vade anfili kullanım için. (sub ihtimali zayıf) 2 adet 100 rms li coax hoparlör ve buna uygun anfi için.
amaç yüksek ses şiddeti degil olabildigince pürüzsüz dogal, thd ve dip sesler en düşük olan ana ünite arayışındayım. -
kardeş biz 4volt rca öneriyoruz ilerisi için 2volt alıcaksanda sen bılırsın sesı bıraz daha acarım dıyorsun yapma allahını seversen 4volt rca ile 2 volt rca nın son seslerı bır olurmu kafayı calısdırın ha 2voltta yetıyor gücüm diyorsan o ayrı mesele karar sizin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X