Şimdi Ara

Pirelli Cinturato P6 mı Goodyear Efficient Grip mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kısmet olursa haftaya 2 adet yaz lastiği alacağım. 195-60-15 ölçülerinde. Efficient Grip için nakit 147tl dedi bir goodyear bayii. Cinturato'yu daha soramadım ama hepsiburada'da 158 tl. ADAC testinde Cinturato P6'nın ıslak zemin performansı ve aşınma değerleri çok iyi ve bu lastik için "özellikle tavsiye edilir" deniyor. Efficient Grip ise henüz yeni bir model olduğundan herhalde hakkında pek bilgi bulamadım. Bayi, Duragrip'e göre ıslak zemin performansı daha iyi olan bir model dedi.Bu iki lastiği kullananlardan yorum bekliyorum.

• Kimseden ses çıkmadı, ilginize teşekkür ederim. Continental Premium contact 2 aldım.
  • güzel seçim.bence şuan piyasadaki en iyi lastik. kazasız belasız kullanmanızı dilerim
  • keşke michelin alsaydın
    ya da p6 alsaydın
    yetişemedim
    kesin p6 al derdim
    hayırlı olsun aldığın lastik güzel tabi
  • Zamanında cevap verememişiz malesef..
    Aynı ölçüyü ben de çok araştırdım ve F/P oranına göre P6 yı ilk tercihe koymuştum..
    Net fiyatları lastik satışında uçuşa geçmiş,inmek bilmiyor..
    P 6 için Ankara da iki bayiden nakit 117 taksitli 121 Lira fiyat aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristo48

Zamanında cevap verememişiz malesef..
    Aynı ölçüyü ben de çok araştırdım ve F/P oranına göre P6 yı ilk tercihe koymuştum..

195/60/15 içinmi bu fiyatlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenfat10

quote:

Kesinlikle..Bayileri PM attım..
  • quote:

quote:

quote:

p6 ile cinturato p6 fiyatları farklıdır.
    Bunu da gözönünde bulundurmayı unutmayın...

• Malesef bende gec gördüm......Pirelli Cinturato siddetlen tavsiye ediyorum.Özellikle yakit tasarufu azaltmis bir Lastik üretdi Pirelli.Ve burda(almanya) tüm testleri kazanmis durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

quote:

quote:

Benim bahsettiğim fiyatlar cinturato P 6 fiyatlarıdır..Ayrıyeten P 6 diye bir satışı olduğunu da zannetmiyorum bayilerin..Siz P 6000 Powergy yi mi kast ettiniz acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bahsettiğim fiyatlar cinturato P 6 fiyatlarıdır..Ayrıyeten P 6 diye bir satışı olduğunu da zannetmiyorum bayilerin..Siz P 6000 Powergy yi mi kast ettiniz acaba?

Pirelli P6 vardı, belki de üretimden kalkmıştır.
    Ama hala pirellinin web sitesinde olduğuna göre piyasada da olması lazım
    http://www.pirelli.com.tr/web/tyres-catalog/car-summer/tr_TR/P_6/default.page

http://www.lastik24.com/default.asp?gb=urun&uk=1189&kat=Lastik

P7 ve P7 Cinturato gibi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pirelli P6 vardı, belki de üretimden kalkmıştır.
    Ama hala pirellinin web sitesinde olduğuna göre piyasada da olması lazım. Belki de piyasadan yeni çekildi, web sayfalarını henüz güncellemediler.
    http://www.pirelli.com.tr/web/tyres-catalog/car-summer/tr_TR/P_6/default.page

http://www.lastik24.com/default.asp?gb=urun&uk=1189&kat=Lastik

P7 ve P7 Cinturato gibi...

Kendi mesajıma alıntı yapmışım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 26 Mayıs 2010; 10:44:16 >

• Bugun pirelli cinturato p6 modelini aldil 195 60 15 tanesi 150 tl onceki lastiklerimde pirelli idi sert bir lastikti ve takan pirelli servis ebat hatasi yapmisti 185 65 15 t yani yuk lastigi takmis otomobile bugun onlarin yerine cinturato modelini takildi ve daha ilk etapta yuzde 40 etkiledi diyebilirim yerden gelen ses yok arac resmen kendini gosterdi firenler sanki yeni balata takilmis gibi oldu ayrica virajlarda etkisi gercek super babamin oglu degil pirelli onceki lastiklerimdede tel.kirilma sorunu yasadim buna ragmen gittim aldim ve memnunum ayrica baska modelde dusunmustum petlas kumho wanli gibi ucuz lastik pirelli aldigimdan icin mutluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirelli cintorato p6 serisi ile yaklasil 1400 km uzun yol gittim boluda kisi memlekette don olayini istanbulda yazi yasadim koyde bozuk yolu arti hiz hepsinde mukemmel 180 kmh direksiyonu saldim iceri ses almiyor frenlemesi gayet iyi 140 kmh hizla giderken sanki arac gitmiyor gibi arac 1300 kg nissan almera ve 3 kisi bagaz arti arka koltuk dolu geldim buna ragmen super bilginiz olsun.

• 2010 yılında Goodyear efficient grip 195/65/15 4 adet lastik aldım. İlk sene çok iyiydi ancak 2 seneden itibaren aracın sağa çekme yapmasına sebep oldu. Defalarca rot yaptırdım, lastiklerin yerlerini değiştirdim ama bir çözüm bulamadım. Kış lastiklerine geçince problem kalmıyor ancak bu lastikleri takınca yine araç sağa çekmeye başlıyor. Rot yaptırırken tüm ustalar aracın rotunda problem yok dediler. Ayrıca bu sene geçen hafta kışlıkları söktürüp bu lastikleri taktırdım aşırı ses yapmaya başladı. Ben pek memnun değilim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: platin76

2010 yılında Goodyear efficient grip 195/65/15 4 adet lastik aldım. İlk sene çok iyiydi ancak 2 seneden itibaren aracın sağa çekme yapmasına sebep oldu. Defalarca rot yaptırdım, lastiklerin yerlerini değiştirdim ama bir çözüm bulamadım. Kış lastiklerine geçince problem kalmıyor ancak bu lastikleri takınca yine araç sağa çekmeye başlıyor. Rot yaptırırken tüm ustalar aracın rotunda problem yok dediler. Ayrıca bu sene geçen hafta kışlıkları söktürüp bu lastikleri taktırdım aşırı ses yapmaya başladı. Ben pek memnun değilim açıkçası.

Hocam otomobil ise H serisi takman gerek ticari ise yuk serisi senin lastikleri yazmana gore 1 tanesinde tel kirilmasi olabilir zaten bir lastigin en verimli omru 3 yil senin lastikler doldurmak uzere bu omru yada doldurmus olabilir tavsiyem yeni lastik alman.ayrica sol kapi icinde lastik ebadi dogruluguna bak benim gibi hata yaparsan zararin olur yukarida belirttim yanlis ebat takilmisti suan pirelluden memnunum.diyer lastiklerde 7 yillik cikti Allah korumus bizi ne diyelim birdaha lastik konusunu kesinlikle hice saymam cikan lastikletin dis derinligi 5.5 mm uzmani dise degil tarih ve lastik hamuru onemli diyorlar saygilar.

• Lastik ebadında ve sınıfında problem yok, doğru ebat ve sınıfta, ayrıca 3 yıl sadece yazları kullanıldı ömrünü doldurmadı daha, diş derinliği çok iyi ancak lastik iyi değil bence. Bunlar benim fikrim tabi ki.
  • pirelli genelde sert oluyor,yıllarca bin dişleri olduğu gibi duruyor ancak ıslak zeminde kaydırır frenlemesi iyi olmaz good year doğru seçim olur..yada bridgestone
  • Öncelikle iyi forumlar,
    Biraz geç gördüm ama yine de başka arkadaşlar için tecrübelerimi paylaşayım. Yakın zamanda 4 tane pirelli p1 verde cinturato aldım. Daha önce goodyear duragrip vardı. 185 65 R14. Eskiden arabamda 90 ve üzeri km yaptığımda sesten durulmuyordu ve yerde ne kadar çukur veya taş varsa hissediyordum. Lastikler değişince bu ses olayı neredeyse yok gibi. Yol tutuş konusunda da gerçekten dağlar kadar fark var. Tabiki bunda eski lastiklerimin 4. yılında olması da etkendir ama ben pirelli almadan önceki şüphelerimin hiçbirini yaşamadım. Memnunum, birdaha olsa birdaha pirelli alırım. (tanesini 119 tl ye almıştım.)
    Pirelli etiket değerleri:
    yol tutuş: B
    yakıt : C
    ses : 69db
    Bu değerler 185 65 R14 T için geçerlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: acar_the_real

Öncelikle iyi forumlar,
    Biraz geç gördüm ama yine de başka arkadaşlar için tecrübelerimi paylaşayım. Yakın zamanda 4 tane pirelli p1 verde cinturato aldım. Daha önce goodyear duragrip vardı. 185 65 R14. Eskiden arabamda 90 ve üzeri km yaptığımda sesten durulmuyordu ve yerde ne kadar çukur veya taş varsa hissediyordum. Lastikler değişince bu ses olayı neredeyse yok gibi. Yol tutuş konusunda da gerçekten dağlar kadar fark var. Tabiki bunda eski lastiklerimin 4. yılında olması da etkendir ama ben pirelli almadan önceki şüphelerimin hiçbirini yaşamadım. Memnunum, birdaha olsa birdaha pirelli alırım. (tanesini 119 tl ye almıştım.)
    Pirelli etiket değerleri:
    yol tutuş: B
    yakıt : C
    ses : 69db
    Bu değerler 185 65 R14 T için geçerlidir.

ben de 195/60/15 ebatlarında p1 verde kullanıyorum.almadan once tereddutlerim vardı.pirelli markasına karşı sert lastik oldugu yonunde yorumlar okudum.biraz araştırma yaptım.yurtiçi ve yurtdışı testler de p1 iyi puanlar ve yorumlar almış.ab etiketleri de başarılı.ben ikna oldum ve aldım.nazar değmesin inşallah.çok memnunum.fiyat/performans oranı yüksek bir lastik.tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.