Şimdi Ara

pirelli mi michelin mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
21.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracıma yeni bir set lastik almayı planlıyorum. sizce 205-65-16'lık pirelli p7 mi almalıyım, yoksa 205-65-16'lık michelin energy mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pirelli mi Michelin mi: Lastik Dünyasının Devleri

Lastik sektörünün iki önde gelen markası olan Pirelli ve Michelin, yıllar boyunca araç sahiplerinin zihninde yarışmıştır. "Pirelli mi Michelin mi?" sorusu, güvenlik, performans ve dayanıklılık konusundaki tercihlerini belirlemek isteyen sürücüler arasında ortak bir ikilemdir.

Pirelli'nin Artıları ve Eksileri

• Sportif Performans: Pirelli, yüksek performanslı lastikleriyle bilinir ve spor otomobiller ve yarış pistleri için özel olarak tasarlanmıştır.
    • Şık Tasarım: İtalyan kökenli Pirelli, estetik açıdan çekici lastikleriyle tanınır ve araçların görünümüne katkıda bulunur.
    • Daha Yüksek Fiyat: Pirelli lastikleri premium bir fiyata satılmaktadır ve bütçeye uygun seçenekler arayanlar için daha pahalı olabilir.

Michelin'in Artıları ve Eksileri

• Dayanıklılık ve Uzun Ömür: Michelin lastikleri, uzun ömürleri ve dayanıklı yapıları ile bilinir, bu da onları günlük sürüş için uygun hale getirir.
    • Teknolojik İnovasyon: Michelin, teknolojik geliştirmeye büyük ölçüde yatırım yapmıştır ve yakıt verimliliği ve güvenlik konusunda sektör lideri yenilikler sunar.
    • Daha Geniş Ürün Yelpazesi: Michelin, çeşitli araç türleri ve sürüş koşulları için geniş bir lastik yelpazesi sunar, bu da onu çok yönlü bir seçenek haline getirir.

Pirelli ve Michelin Karşılaştırması

• Spor Performansı: Pirelli, yüksek performanslı lastikler konusunda üstündür.
    • Dayanıklılık: Michelin, daha uzun ömürlü ve dayanıklı lastikler sunar.
    • Fiyat: Pirelli lastikleri genellikle Michelin lastiklerinden daha pahalıdır.
    • Teknolojik İnovasyon: Michelin, teknolojik geliştirme konusunda bir avantaja sahiptir.
    • Ürün Yelpazesi: Michelin, daha geniş bir lastik yelpazesi sunar.

Sonuç

"Pirelli mi Michelin mi?" sorusunun cevabı, bireysel tercihlerinize ve sürüş ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Sportif performans ve şık görünüm arıyorsanız Pirelli iyi bir seçenektir. Dayanıklılık, uzun ömür ve teknolojik ilerlemeler sizin için önemliyse, Michelin daha uygun olacaktır. Nihai karar, hangi markanın sizin için en iyi yatırım olduğunu belirlemek için sürüş alışkanlıklarınızı ve bütçenizi dikkate almayı gerektirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pirelli P zero varsa tavsiye ederim
  • Uzun süre Michelin kullandım. Oldukça yumusak hamurlu konforlu lastikler. ( Ben begenmiyorum tercih meselesi)

şuan Birdgestone kullanıyorum oldukça sert ve memnunum pirelli nasıldır bilemiyorum
  • P7 kullanıyorum 2 yıldır, kışın da bir set yokohama kış lastiği var. P7'nin yol tutuşu oldukça başarılı, çok da gürültülü değil. Oldukça kaliteli bir lastik.
    Bu 2 yıl içerisinde oldukça bozuk yollarda da kullandım, balon vs. herhangi bir sorun yaratmadı.
    Önceki aracımda Michelin Energy kullanmıştım, ondan da çok memnundum.
    Pirelli P7'de 195-65-15 R15 için 150 ytl fiyat veriyorlar, 205 için olanı daha pahalıdır netekim.
    Bu arada kategori olarak P7 orta-üst düzey performans sınıfına giriyor, energy ise Orta seviye diye biliyorum.
    Fiyatı uygun olanı almakta fayda var.
  • Ben de 46.000 de aracımın(Opel Astra) bitmiş olan continental lastiklerini 205-55-16 P7 ile değiştirdim...şuana kadar yaklaşık 2.000 km den fazla yol yaptım ve P7 beni tatmin etti...4 tanesine 700 tl vermiştim...
  • michelin tabiki
  • hocam araba nedir?...
    205 55 yada 60 r16 oluyor genelde...
    65 pek görmüyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Falken mi ? Hankook mu?
    3 yıl önce açıldı
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Continental mi? Bridgestone mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • goodyear eagle f1
  • ikiside değil.
    Goodyear Eagle F1 Asymmetric veya Goodyear Excellence
  • Pirelli'yi öneririm(iki tercih arasında kaldığınız için,yoksa farklı model çok).Michelin dan yeterince agzım yandı sıfır lastikler türkiye şartlarına ancak 2ay dayabildi.Daha sonrada sırayla 3tanesi kullanılamaz hale geldi.Michelin bizim yolların lastiği değil sanırım(mutlaka problem yaşamayan arkadaşlar vardır ama yorumum herkezde boyle olucak anlamı taşımaz)...saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 9 Ocak 2008; 1:30:59 >
  • Bu arada,
    markadan öte model karşılaştırmak her zmana daha doğru olacaktır. her lastik markasının pahalı ve başarılı modelleri olacağı gibi, ucuz ekonomik alterntifleri de olacaktır.
  • Eski lastiklerim michelin'di, şu an pirelli. Hiç beğenmedim pirelli'yi. Araba basit çıkıntılarda zıplıyor. Yolu çok hissettiriyor. Michelin pilot privacy idi, eski lastiğim, yolu az hissettirecek kadar yumuşaktı, ama kaç defa çukura girdim hızlı bir şekile, balon falan yapmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

Eski lastiklerim michelin'di, şu an pirelli. Hiç beğenmedim pirelli'yi. Araba basit çıkıntılarda zıplıyor. Yolu çok hissettiriyor. Michelin pilot privacy idi, eski lastiğim, yolu az hissettirecek kadar yumuşaktı, ama kaç defa çukura girdim hızlı bir şekile, balon falan yapmadı.

Pirelli nin hangi modeli kullandığınız? Bende Pzero varda ben başka lastik kullanamıyorum, Pirelli ile aldığım virajı HİÇBİR lastik almıyor
  • Michelin Energy serisi, ekonomi ve sessiz sürüş amaçlı bir ürün grubu... Sürüş beklentilerinizi bilmiyorum ama ben Pirelli P7'yi tercih ederdim. P7, Michelin Energy serisine göre su deşarjı ve kuru zemin tutunması biraz daha yüksek bir lastik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

Eski lastiklerim michelin'di, şu an pirelli. Hiç beğenmedim pirelli'yi. Araba basit çıkıntılarda zıplıyor. Yolu çok hissettiriyor. Michelin pilot privacy idi, eski lastiğim, yolu az hissettirecek kadar yumuşaktı, ama kaç defa çukura girdim hızlı bir şekile, balon falan yapmadı.

Pirelli nin hangi modeli kullandığınız? Bende Pzero varda ben başka lastik kullanamıyorum, Pirelli ile aldığım virajı HİÇBİR lastik almıyor

bunu yaz için söylüyorsun heralde prelli p zero nero var aracımda yazın süper ama biraz yağmur soğuk hava kar arabada lastik yerine kay kay varmış gibi kayıyor tutunamıyor.

• pirelli p zero kullanan arkadaşlar bu lastiklerin türlü türlü versiyonları onların ne anlama geldiklerini açıklayabilirlermi
  • lastikte dunlop derim hic biri yerini tutmuyor onun
  • Pirelli fiyat olarakta uygun olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

lastikte dunlop derim hic biri yerini tutmuyor onun

Dur tahmin edeyim Ceyhun Yarisinde fabrikasyon Dunlop var..
    Modelide SP01 olmasın

Nasılda biliyorum demi..
  • pirelli lastikler benim pek hoşuma gitmiyor. pirelli p6000 modelini kullanmıştım bundan 4-5 yıl önce o zaman pirelliden soğudum.daha sonra lassa impetus aldım o dahada berbattı.şu an goodyearin eagle nct5 arabanın üstünde fabrikasyon olarak geldi ama çok çabuk eskidi şimdide michelin almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.