Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: OverdoLive

Bende düşüncemi paylaşayım...

Konsolları farklı kılan şeyler neler?
    -Arayüz, yazılım
    -Kontrolcü
    -Aksesuarlar
    -Exc. Oyunlar
    -Online altyapı-hizmet
    -Fiyat

Gelelim kim hangisinde iyi?
    -Arayüz yazılımda XBOX
    -Kontrolcü XBOX
    -Aksesuarlar XBOX özellikle kinect ile
    -Exc. Oyunlar XBOX şu an açık ara önde
    -Online altyapı-Hizmet henüz pek bir şey görmedik ama XBOX cloud ile uçmuş durumda özellikle yapay zekayı insana denk şekillendirmeyi beceriyor gerisini diğer özellikleri siz düşünün.
    -Fiyat PS4

Ek: Donanım özellikleri diyeceksiniz ama bizi hiç ama hiç ilgilendirmeyen özellik, bırakın yapımcılar düşünsün biz RAKAMLARA DEĞİL NE GÖRDÜĞÜMÜZE BAKALIM.

Exc. oyunlar ve XBOX mu? daha neler? :D

donanım önemli değil ne demek? oyunların performansı, çözünürlük, FPS... herşey buna bağlı.

bu nasıl bir yorum? bu nasıl bir fanboyluk? :)

Bir şey bilmeyen sensin adamın anlatmak istediği pc mi bu performans çözünürlük fps değişsin yapımcılar iki konsola da oyun yapmayı öğrendikten sonra bu nesilde ps3 ile xbox360 oyunlarının aynı olduğu gibi iki konsoldada aynı olacak oyunlar Microsoft salakmı rakibinden daha düşük fps çözünürlük veren cihazı satsın tamamen yapımcıların beceriksizliği.Hatta xbox one daha güçsüz bile olsa her iki platformdada oyunlar aynı olsun diye yapımcılar yapılan oyunların grafiklerini kısar yine her iki platformdada aynı oyun oynanır.Yani ps4 daha güçlü bile olsa exc oyunlar dışında güç farkını kullanacak oyun yapılmayacak bütün oyunlar xbox one a göre yapılacak her iki konsol da aynı görünsün diye.Anlamadan saldırmışsın her Sony fanboyu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 17 Kasım 2013; 22:38:42 >

• Takım tutar gibi konsol tutmayın deniyor bazen. Tutabilirler bunun bir sakıncası yok bence. evet sony severim,biraz da faniyım:-) yeter ki karşımızdakini kırmayalım:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    aynen.
  • Wayward Son kullanıcısına yanıt
    Tamam konsolları test etmedim ama ilk günden beri lanse edilen bir şey yapay zekanın cloud ile şekillenmesi. Çoğu oyunda şikayet ettiğimiz, kimi zaman beğendiğimiz oyunun çekirdeğini oluşturan yapay zekanın insan beyniyle şekillenmesi yani olabilecek en uç sınıra ulaşması demek oluyor ki bence bu konuda yapılmış büyük bir gelişim hatta çığır açan bir yenilik demek yanlış olmaz.

• Sony yeni Uncharted oyununun duyurusunu da yaptı. Artık gözüm kapalı PS4
  • Microsoftun Türkiyeye verdiği destek ortada.
  • Fake üyelere ve konsol ana konularını babasının tarlası gibi kullanalara, ceza olarak en ufak bi yaptırımınız olsa zaten tartışma falan çıkmaz... Çıkmamış 2 konsolun tartışmasını yapılması için konu açılmasına gerekte kalmazdı...

Şu forumda üsluba dikkat etmenin saygılı olmanın hiçbi getirisi kalmadı... Herhangi bi saygısızlığınızda hesabınız 4 gün banlanır, yeni hesap açar devam edersiniz, fake olduğunuz anlaşılana kadarda öbür accounutnuzun 4 gün cezası biter ordan devam. Ne güzel dimi? bu adam niye saygılı seviyeli olmaya çalışsın ki?

Doğal olarak seviye ortamının korunması zor, bu konuda dahi gördüğümüz üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 17 Kasım 2013; 22:53:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: OverdoLive

Bende düşüncemi paylaşayım...

Konsolları farklı kılan şeyler neler?
    -Arayüz, yazılım
    -Kontrolcü
    -Aksesuarlar
    -Exc. Oyunlar
    -Online altyapı-hizmet
    -Fiyat

Gelelim kim hangisinde iyi?
    -Arayüz yazılımda XBOX
    -Kontrolcü XBOX
    -Aksesuarlar XBOX özellikle kinect ile
    -Exc. Oyunlar XBOX şu an açık ara önde
    -Online altyapı-Hizmet henüz pek bir şey görmedik ama XBOX cloud ile uçmuş durumda özellikle yapay zekayı insana denk şekillendirmeyi beceriyor gerisini diğer özellikleri siz düşünün.
    -Fiyat PS4

Ek: Donanım özellikleri diyeceksiniz ama bizi hiç ama hiç ilgilendirmeyen özellik, bırakın yapımcılar düşünsün biz RAKAMLARA DEĞİL NE GÖRDÜĞÜMÜZE BAKALIM.

Exc. oyunlar ve XBOX mu? daha neler? :D

donanım önemli değil ne demek? oyunların performansı, çözünürlük, FPS... herşey buna bağlı.

bu nasıl bir yorum? bu nasıl bir fanboyluk? :)

Bir şey bilmeyen sensin adamın anlatmak istediği pc mi bu performans çözünürlük fps değişsin yapımcılar iki konsola da oyun yapmayı öğrendikten sonra bu nesilde ps3 ile xbox360 oyunlarının aynı olduğu gibi iki konsoldada aynı olacak oyunlar Microsoft salakmı rakibinden daha düşük fps çözünürlük veren cihazı satsın tamamen yapımcıların beceriksizliği.Hatta xbox one daha güçsüz bile olsa her iki platformdada oyunlar aynı olsun diye yapımcılar yapılan oyunların grafiklerini kısar yine her iki platformdada aynı oyun oynanır.Yani ps4 daha güçlü bile olsa exc oyunlar dışında güç farkını kullanacak oyun yapılmayacak bütün oyunlar xbox one a göre yapılacak her iki konsol da aynı görünsün diye.Anlamadan saldırmışsın her Sony fanboyu gibi.

Hakikaten bu dediğin olacak mı? O zaman daha fazla para verip XO almaya gerek yok

• tabi türkiyede nekadar kullanılır hangi özellikler nekadar desteklenir bilemem ama cihazda hızlı be..
    link
  • Vala etkileyici...

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: iissoo35

quote:

Orijinalden alıntı: mrregya

fanboyculuğa gerek yok
    xbox360>ps3
    ps4>xbox1

xbox360 ım vardı next gen de ps4 alacağım

Katılıyorum şu ankinde xbox çok daha iyiydi ps3e göre ama next gende ps4 çok daha öne çıkıyo en büyük farkı da xbox daha çok amerika için bi konsol türkiyede çoğu kinect özelliğini falan da kullanılmıyor

Hayal dünyasındamı yaşadınız bilmiyorum ? XBOX 360'In nesi ps3'ten iyi?
    1 sene önce çıkmasından başka bir cacığı yok . Zaten sene başında ps3 satışları xbox'ı ezdi geçti (82 milyona 78)

PS3 oyun dünyasında yüzlerce yenilik getirdi. Ps plus başlı bir kere devrim. Oyun dünyasına getirdiği oyunları unutuyorsun sanırım
    Last of us uncharted resistance ratchet future heavy rain journey gibi müthiş oyunlar getirdi daha sayısız var yazmadım.Indie oyunlara destek veren tek konsol.MS ve nintendo sony'den görüp indielere destek vermeye başladı. 3-4 kez yılın oyunu çıkardı(MGS4 Uncharted 2 Unc3 Demon Souls Heavy Rain)

xbox 360'ın ilk 2 senesi ps3'ten daha iyidir fakat 2009'dan sonra xbox kinecti çıkardıktan sonra ne çıkardığı bir oyun var adam akıllı ne bir şey.
    İlk 2 sene geow halo forza yeni şeylerdi.Kalan 6 yıl aynı şeyleri tekrar ettiler.Cezasınıda şimdi çekiyorlar
    3parti firmaların dlc'sini almakla konsol savaşları yürümez

Evet plus olayı ayrı bi şey ama online altyapısı olarak online olarak çok daha iyiydi xbox live ayrıca ps3ten çok daha hızlıydı xbox (özellikle ps3 kafelerde oynadığımız peste belli oluyordu) ayrıca kinect bence moveun yanınd a başlı başına bi devrimdi ilk defa çıktığı için biraz etkisiz kaldı ama çok zevkli hala da oynadığım oyunları var. Ve şu da bi gerçek ps4ün gamepadi de hiç rahat değildi xboxa göre

• Bak kardeşim,

Senden 10 yaş büyük biri olarak yazıyorum. Zamanında velet, liseli gibi şeyler söyledim ama bu sefer yaşla ilgili bir noktadan vurmadan, naçizane hayat tecrübelerimi aktarmak istiyorum.

Kimse senin Sony tarafına sataşmalarını görmek istemiyor, ilgilenmiyor, umursamıyor ve en kötüsü de değer vermiyor. Tamam MS sevebilirsin, Xbox'a tapabilirsin ama istisnasız her haberde seni görmekten şahsen sıkıldım.

Tüm gün forum forum gezinip Xbox da Xbox demenin nesi zevkli? Yok mu senin oyunun, sevgilin, işin, okulun, dershanen, arkadaşların, ailen vs.?

Siz değil miydiniz (Pinky ve tayfası olarak) Xbox One ilk açıklandığında "Bu ne ya" diyen? Bu ne ya dediniz çünkü korsan oynayamayacaktınız, var olan kısıtlamalar sizi en amiyane tabirle gerecekti. Şimdi noldu, MS kısıtlamaları kaldırdı "Yaşasın Xbox!!!111!!!".

Ergenliği, fanboyluğun, boş beleş adamlığın luzumu yok ama kralını yapıyorsun, yeter.

Sen bilmiyor musun o sorunlu PS'lerin çok düşük oranda olduğunu?

İçin gitmiyor mu 720p 16 FPS haberlerine?

Sıkılmıyor musun hiç PS4'te 1080p olan oyunu, PC'de 1080p olan oyunu 720p oynayacak olmana? Bu kadar mı kör fanboysun?

Bal gibi de sıkılıyorsun, biliyorsun, için gidiyor.

O yüzden dansözlüğün, kıvırmanın luzumu yok.

Xbox One savunulabilir, Ryse güzeldir, Forza güzeldir lafım yok. Ama şu haberlerden sonra hala daha komik atışmalar giriyorsan birazcık ben ne yapıyorum diye düşünmen lazım.

Xbox One 1080p destekli gelseydi, full 60 FPS çalıştırsaydı,baştan abuk subuk kısıtlamalar koymasaydı ne diyecektin? "İstemem ben 720p oynarım" mı diyecektin? Daha iyisine ulaşabilecekken önünüze atılanı (evet önünüze atılandır bu) "oleyy yihuu" diyerek kabul etmeniz ve daha da kötüsü savunmanız çok acı.

• Seviyesini koruyabilen kalmamış ama ben de bir şeyler yazıyım belki düzgün birileriyle konuşabilirim.

Öncellikle PS4'ün donanım olarak üstünlüğü malum. Hele önceki nesilde PS'in exc. oyunlarında üstünlük sağladığını görünce bu nesilde Xbox kullanan biri olarak önümüzdeki nesle PS ile giriş yapmak istiyordum.

Ama sonra Xbox One'nin ve PS4'ün exc. oyunlarını görünce Xbox'ın exc. oyunlarda farkı kapattığını görüyorum. En azından Sony'den daha iyi çıkış oyunları beklerdim ama Xbox'un çıkış oyunları beni biraz daha cezbetti.

Kontrolcü bu nesilde zaten malum Xbox kontrolcüsü açık ara daha rahattı ama yeni nesilde Sony farkı kapatmıştır diye düşünüyorum iki kontrolcüyü de kullanmadığım için yorum yapmayacağım.

Online altyapı yine bu nesilde Xbox'un üstünlüğüyle geçti. Her ne kadar para istese de karşılığını iyi verdiği için insanlar para vermeyi göze alıyordu. Eminim ki Microsoft gene online alt yapısını üst sevide tutmuştur benim merak ettiğim Sony bu sefer yakaladı mı. Çünkü Sony de bu nesil de online sistemi için kullanıcılarından para isteyecek ve haliyle insan Live sistemini yakalamış olmasını bekliyor.

Fiyat olarak PS4 daha ucuz ama Xbox kutudan Kinect ile birlikte geliyor bunu da göz önüne almak lazım. Başka bir açıdan bakarsak PS4 daha güçlü bir donanımı daha ucuza sunuyor.

Sonuç olarak PS4 daha donanımlı daha güçlü Xbox One ise yazılım konusunda PS4'e üstünlük sağlıyor. Çıkış oyunlarında bana göre Xbox'ın üstünlüğü olsa da ilerleyen dönemlerde Sony'nin farkını ortaya koyacağını düşünüyorum.

Sony'nin konsolunun daha oyun odaklı olduğunu, Microsoft'un konsolunun ise oyunla beraber ev kullanıcısına hitap ettiğini görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylife.ag -- 17 Kasım 2013; 23:08:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mylife.ag

Seviyesini koruyabilen kalmamış ama ben de bir şeyler yazıyım belki düzgün birileriyle konuşabilirim.

Öncellikle PS4'ün donanım olarak üstünlüğü malum. Hele önceki nesilde PS'in exc. oyunlarında üstünlük sağladığını görünce bu nesilde Xbox kullanan biri olarak önümüzdeki nesle PS ile giriş yapmak istiyordum.

Ama sonra Xbox One'nin ve PS4'ün exc. oyunlarını görünce Xbox'ın exc. oyunlarda farkı kapattığını görüyorum. En azından Sony'den daha iyi çıkış oyunları beklerdim ama Xbox'un çıkış oyunları beni biraz daha cezbetti.

Kontrolcü bu nesilde zaten malum Xbox kontrolcüsü açık ara daha rahattı ama yeni nesilde Sony farkı kapatmıştır diye düşünüyorum iki kontrolcüyü de kullanmadığım için yorum yapmayacağım.

Online altyapı yine bu nesilde Xbox'un üstünlüğüyle geçti. Her ne kadar para istese de karşılığını iyi verdiği için insanlar para vermeyi göze alıyordu. Eminim ki Microsoft gene online alt yapısını üst sevide tutmuştur benim merak ettiğim Sony bu sefer yakaladı mı. Çünkü Sony de bu nesil de online sistemi için kullanıcılarından para isteyecek ve haliyle insan Live sistemini yakalamış olmasını bekliyor.

Fiyat olarak PS4 daha ucuz ama Xbox kutudan Kinect ile birlikte geliyor bunu da göz önüne almak lazım. Başka bir açıdan bakarsak PS4 daha güçlü bir donanımı daha ucuza sunuyor.

Sonuç olarak PS4 daha donanımlı daha güçlü Xbox One ise yazılım konusunda PS4'e üstünlük sağlıyor. Çıkış oyunlarında bana göre Xbox'ın üstünlüğü olsa da ilerleyen dönemlerde Sony'nin farkını ortaya koyacağını düşünüyorum.

Sony'nin konsolunun daha oyun odaklı olduğunu, Microsoft'un konsolunun ise oyunla beraber ev kullanıcısına hitap ettiğini görüyoruz.

Hocam çok güzel yazmışsın keşke herkes böyle yazsa. Bende bir sayfa önce yazdım.

Xbox One ın Tvsinin bizim için faydası yok. Kinecte "aç olum flash tvyi halay çekicem" desem bön bön bakacak bana. Yani biz yine konsol olarak kullanıcaz. Ayrıca Hdmi in var Xboxta. Yani uydu alıcıyı takabiliyoruz xboxa. Bu artısı olabilir.

Ayrıca ben fanboy falan da değilim ama Xbox online da Sony i ileri götürmüştür. Çünkü Microsoft bu alt yapıyı kurmasa Sony böyle bir online sistem kurmayacaktı.

Aynı şekilde Sony de oyun takası konusunu gündeme getirince , Xboxta stratejisini değiştirdi bildiğin gibi ve takas yapılabilincek diye düzeltildi.

Yani biri olmazsa diğeri bize kol gibi geçirecek bazı şeyleri.

Allahtan ikiside varda oyun oynayabiliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bu forumdakilerden bazıları her konsol satışından prim alıyor.Yani bu kadar şiddetli tartışmayı bir pazarda gördüm birde network marketing de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Neymiş efendim TV hizmeti varmış, süpermiş, tüm NHL maçları varmış.

Ben onu evime alırım veririm komutu ;

-Xbox!

+Yes?

- Aç lan Flash TV yi halay çekicem!

+ ........

Cevap alamazsam benim için anlamı yoktur.

Sanki Amerika'da yaşıyoruz da Superbowl izleyecez...

Ha Sony Çok mu farksız?

Daha Playstation Home TR hesapları desteklemiyor eklentileri açmıyor.

Kendisini her zaman "Sony Türkiye Pazarlama Müdürü" olarak tanıtan beyefendi de , fiyat yüksek dendiğinde hemen savunmaya geçiyor "Ben Sony Türkiye Pazarlama Müdürü değilim. Sony Türkiye Distribütörü Eurasia'nın Pazarlama Müdürüyüm" diyor. Resmen ayak yapıyor.

Ha ama ben PS4 alıcam oynıycam , sonra da Xbox One alıcam yanına. Ama oyun Konsolu olarak alıcam. Napıyım Flash TV de halay çektirmeyen konsolu şimdi.

Ülkemizde Xbox alanların hiçbirinin TV özellikleri için aldığını sanmıyorum.Tahminimce beğendiği ex. oyunlar Xbox'ta olduğu için alıyorlardır.Ben de mesela aynı durumda gibiyim.Sadece Forza için Xbox alıcaktım.Tabi 1080p falan çok iyi ama beğendiğin oyun diğer tarafta olunca kaç p olduğunun pek önemi kalmıyor.Malum Forza'da mıçıp batırınca bende PS4 almaya karar verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nGo

Bu nesile PS4 ile geçeceğim bakalım 2014 başı. İlk çıktığında PS3, 2012 Haziran'dan beri de X360 sahibi biri olarak 2 konsolun da nimetlerinden faydalandım ancak kaçırdığım 2 oyun var. Beyond ve Last of Us. Onları PS4'te oynama şansım olursa çok güzel olacak...

Beyond, u oylamasında olur, ancak last öf us oyun dünyasının baş yapılarından, hikayesi oynanış halen aklıma geldikçe oynayalım geliyor, ilk çıktığında halflife 2 den sonra hatta oda dahil olmak üzere oynadığım en iyi oyun,

iki konsoluna birbirine güç olarak bariz bir üstünlüğü yok ama exclusive oyunlarda ps tartışılmaz derecede x box dan üstün

ancak oyun konsoluna sadece single player modda kullananlar sanırım x box tercih edecek nedeni de çabuk kırılması, Microsoft Sony gibi güvenliğe çok önem vermiyor,

yani başlangıçta ister Sony 1. Olsun ister x box sonucunda x box kazanacak yukarda da belirttigim gibi bizim gibi gelir düzeyi batı ülkelerine nispeten geliri düşük olan ülke bireyleri bir oyuna 150 tl para vermez,

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Neymiş efendim TV hizmeti varmış, süpermiş, tüm NHL maçları varmış.

Ben onu evime alırım veririm komutu ;

-Xbox!

+Yes?

- Aç lan Flash TV yi halay çekicem!

+ ........

Cevap alamazsam benim için anlamı yoktur.

Sanki Amerika'da yaşıyoruz da Superbowl izleyecez...

Ha Sony Çok mu farksız?

Daha Playstation Home TR hesapları desteklemiyor eklentileri açmıyor.

Kendisini her zaman "Sony Türkiye Pazarlama Müdürü" olarak tanıtan beyefendi de , fiyat yüksek dendiğinde hemen savunmaya geçiyor "Ben Sony Türkiye Pazarlama Müdürü değilim. Sony Türkiye Distribütörü Eurasia'nın Pazarlama Müdürüyüm" diyor. Resmen ayak yapıyor.

Ha ama ben PS4 alıcam oynıycam , sonra da Xbox One alıcam yanına. Ama oyun Konsolu olarak alıcam. Napıyım Flash TV de halay çektirmeyen konsolu şimdi.

Ülkemizde Xbox alanların hiçbirinin TV özellikleri için aldığını sanmıyorum.Tahminimce beğendiği ex. oyunlar Xbox'ta olduğu için alıyorlardır.Ben de mesela aynı durumda gibiyim.Sadece Forza için Xbox alıcaktım.Tabi 1080p falan çok iyi ama beğendiğin oyun diğer tarafta olunca kaç p olduğunun pek önemi kalmıyor.Malum Forza'da mıçıp batırınca bende PS4 almaya karar verdim.

Ben iki konsolu da alıcam. Çünkü ayrım yapmıyorum. Ama Xbox kullanırken bile Xboxu sevmiyordum. Hep itici gelirdi. Ama oynadığım oyunların yapımcıları Xboxta daha özenli çalıştıkları için mecburen Xbox alıyorum.

One ı alıcam ama şu an değil. Fifa14 geçiş oyunu olacak gibi geldiğinden önce Ps4 te oynamak istiyorum. Fifa15 te ölmez sağ kalırsak inşallah Xbox One sahibi de olucam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden Mi PS4;
    - Güçlü Donanım
    - 1080P
    - Fiyat
    - Ve Sırf Sony oldugu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

Kendi açımdan neden ps4 tercih edeceğimi belirteyim;
    -Exc oyunlarda çok daha başarılı ps3 ps2 ps1 zamanındakiler ortada bahsetmeye bile gerek yok aslında ama olsun.
    -Türkçe dil desteğini mutlaka getiriyor,en kötü altyazı olarak var,vede bizim gibi oyuncu kitlesini önemsiyor.
    -Kasımda çıkarttıgı cihazını aralık gibi kısa bir dönemde türkiyeye getiriyor.
    -Exc oyunlardaki grafik kaliteleri malum last of us,uncharted serisi,gow, döneminde grafik kalitesi olarak ps3 den beklenmeyecek kalitede grafikleri vardı bu oyunların.

Neden xbox one tercih etmeyeceğimide yazayım.

-Xbox 360 tam 3 kere bu forumdan aldım,3k olayından başım çok yandı,zephyr,falcon bord vs. ,genede en son slim cihazı satın almıştım.
    -2005 cihazını kalkıpta senelerce türkiyede resmi yollardan alamadık,artık konsol ölmeye yakın geldiler burda satmaya başladılar( ki ozamanlar bile burdaki fanboyları hiç unutmam''abi bak yeni getirdi xbox 360 ama yenisi çıkınca hemen gelecek'' şöyle böyle,mecbur spota oraya buraya bel bağladık,garantisiz cihazlar o yüzden 3k olayında çöp oldu gittiler,oyuncu adamız sonuçta her platform olmak zorunda yoksa xbox ile bir derdim yok.
    -Bana exc olarak ahım şahım oyunlar sunmadı,saysak bile 2 elin parmaklarını zor geçecek,hangisinde türkçe dil desteği vardı ? microsoft seni beni türk oyuncusuna gram değer vermiyor,verse kalkıpta konsolu bunca yıla rağmen erken biçimde getirir satardı bukadar basit,hadi türkçe oyunu geçtim bari atlyazı koyun onada ses yok.

Beni ciddiye almayan afedersiniz bitarafına takmayan markanın neden cihazını alayım ?
    Xbox one hangi tv servisini burada kullanabileceğiz ?
    Xbox 360'dan gelen kontrolcu ergonomik vs. gibi şeylere bel bağlayıp mı konsol alacağız ?
    Üstelik donanım olarak daha kötü bir platformu neden tercih edeyim ?
    Daha yeni çıkacak cihazda bile 720p 900p 1080p kavgaları başlamış,şimdilerde böyle seneye öbür sene ne olacak ?

Bunca şeyden sonra kalkıpta xbox one zaten tercih etmem için bir nedenim yok,etmek içinde fanboy olmam lazım,forza hayranı halo hayranı olmam lazım ki kalkıp ps4 karşısında xbox one öveyim,bana hiçbir artısı yok belki türkiyeye bile gelmeyecek cihaz gene kalkıpta hala burda yok gamepad ergonomikmişte yok live sistemi şöyleymiş böyleymişte yahu sanki adam geldi türkiyeye live serverı kurdu,seni takan bile yok 3. dünya ülkesiyiz diye sanki pinglerimiz harkuladede hala live savununacağız,türkiyede yaşayan bir oyuncu olarak merak ediyorum,bu sorularımın cevaplarını mantıklı şeyleri ortaya koyabilen arkadaşlar var ise fikir alışverişide yapabilirim ama görüyorum ki seneler önceki kavgalar gene aynı hızda devam ediyor.

Haklısın böyle düşününce ps daha mantıklı, ironik olan Microsoft birçok alanda ülkemizde ciddi yatırımlar yapıyor ancak oyun bölümünü buraya bi türlü getirmiyor, Microsoft Tr yetkilileri oyun konsollarinin adından bile bahsetmiyorlar burada

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.