Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (662. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
13.235
Cevap
333
Favori
561.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben de farklı sitelerdeki yorumlarına baktım. cihazlar daha önce açılmış olarak geliyormuş. bazı yorumlarda cihazın içindeki kolların yan sanayi kollarla değiştirildiğini yazmışlar. iade ve değişim kabul etmediğini yazan çok.

tabi bunların ne kadarı doğru bilmek zor ancak paketi açılmış, güvenlik etiketi yırtılmış cihaz her türlü riski içeriyor. tamir görmüş, yenilenmiş, ikinci el vs her şey olabilir.

bu arada bu durum tüm ithalatçı garantililer için geçerli gibi.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 12 Aralık 2024; 18:19:8 >

• Dictattor kullanıcısına yanıt

pro candır

• materindişleri kullanıcısına yanıt
    Ayarlar’da hdmi başlığında vardı sanırsam.
  • İthalatçı adı ile satılan konsolların bir çoğu kaçak geliyor.Garanti biziz sözü bence bir anlam ifade etmiyor.

Bu işi uzun yıllardır yapan yerleriden alınmalıdır diye düşünüyorum.

• Ps5 Pro Alamayıp Kendime Ps2 Proya Gömdüm Ne Yapalım(Züğürt TesellisiPLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! )

(Parasızlıgın Gözü Kör Olsun)

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• materindişleri kullanıcısına yanıt

Diğer konuya yazmıştım, buraya da yazayım.

Ayarlar > Sistem > HDMI bölümünden "HDMI Cihazı Bağlantısını Etkinleştir" seçeneğini aktif hale getirin. Ardından "Tek Dokunuşla Oyun Özelliğini Etkinleştir" seçeneğinin aktif olup olmadığını kontrol edin.

• Tlou basladık bakalim.Grafikler akıor resmen.😍

• Cimbu C kullanıcısına yanıt

eskileri çok karıştırmayın, sadece ps5 pro alanların yorumlarına bakın bence... TR'deki birkaç spotçu hariç spotçuların çoğu zaten böyle şeyler yapabiliyorlar. işleri genelde çoluk-çocukla ya da gençlerle olduğu için önüne gelene "itelemeye" çok alışmışlar. birkaç istisna hariç, çoğu da ahlaklı ve basiretli tüccar değiller.

Fly için TY'de "açılmış gönderdiler" yazan birisi var, ama diğer yorumlar olumlu ve insanlar mutlu gibi görünüyor. ha bir de 7021 yerine 7019 gönderdiler yazıp 1 yıldız veren biri vardı ki bunu ciddiye bile almam. Fly ise tam olarak ortalama/standart bir spotçu, ne iyi, ne de kötü...

alacak arkadaşlara tavsiyem, hangi spotçu olursa olsun; almadan önce telefonla arayıp size açılmamış kutu göndereceklerini teyit etmek, açık kutu gönderirlerse sorun çıkaracağınızı söylemek ve kutuyu açmadan önce video-fotoğraf çekmek işe yarayacaktır. sipariş vermeden önce ararsanız "ya tutarsa, ya yerse" diye açık ürün gönderme ihtimalleri oldukça düşer.

buna rağmen açılmış bir kutu geldi diyelim; aynen iade edin, değiştirmezse elinizdeki faturayla THH'ye gideceğinizi, olayını peşini asla bırakmayacağınızı söyleyin. fatura göndermezlerse de maliyeye şikayet edeceğinizi söyleyin. fazla direnemez, geleni iade alıp, sıfır ürün gönderir. 6-7k kar edecekleri uyduruk bir konsol için başlarının ağrımasını göze alamazlar.

tabii bu söylediklerim faturalı ürün alanlar için geçerli... adamı arayıp, hesaba havale yaparsanız, yani arada TY, HB, N11, amazon vs. olmazsa asla fatura falan kesmeyeceklerdir ve elinizde resmi bir evrak olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 12 Aralık 2024; 19:55:27 >

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

2024 özetimiz geldi sıcak sıcak. 2022'den sonra en çok keyif aldığım Ps5 senesi oldu. Nesil sonunda çok daha fazla keyif alacağız inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 12 Aralık 2024; 19:49:58 >

• ANLT kullanıcısına yanıt

ben 1500tlye almıştım orjinal ama şuan 1750tl olmuş, isterseniz sarı site linkini atabilirim pmden satıcının

• benimkiler de bu şekilde

• sarppy kullanıcısına yanıt

Bu tam olarak ne ise yariyordu

• eternalsun kullanıcısına yanıt

tv kapalı mesala ps dualsense de ps tuşuna basınca heşey açılıyor tv oyun vs

• 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.