|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (661. sayfa)
-
-
Amazondan aldığım ürün geldi bir arkadaş bilkom garantili ürün aldım etiket yoktu üstünde demişti sorduğumda öyle bir durum etiketin düşmesi dışında mümkün değil dediler
-
Mafia: The Old Country Kısa bir Teaser Sızdırıldı!!
2025 Yaz Aylarında Çıkış Yapacak!!
-
-
Cihazı uzun süre rest mode'da tutmanın bir dezavantajı var mı elektrik kesintilerinde vs. ? Arada kapatıp açmak iyidir ram için ama onun dışında bir durum var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Aralık 2024; 15:2:39 > -
-
Star Wars Outlaws 1.5.0 ile Pro özelinde yeni detaylar geldi.
- 60Fps Quality modunun yanına PSSR ve FSR3 seçimleri eklendi
- Yeni Quality (40Fps), Balanced ve Performans modları eklendi
Akşam girip bir test edelim...
www.ubisoft.comStar Wars Outlaws - Title Update 1.5.0https://www.ubisoft.com/en-gb/game/star-wars/outlaws/news-updates/18PesTrVn7w1NpkPMXUpA4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 12 Aralık 2024; 16:8:9 > -
Kendi exc oyunlarinda bile 6pFps Quality modu yok bu oyuna nasil yapmışlar şaşirdim.
Hani 60 FPS Quality mod ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 12 Aralık 2024; 16:15:10 > -
TR'de bunun üstüne yoktur sanırım
-
Benimde naçizane çoluktan çocuktan fırsat bulduğum kadar
-
stand geldi metal ve kalitesi iyi beğendim proya tam oldu orjinal gibi duruyor
-
Bunu nasıl yapabilirim hocam -
-
Vergi gümrük dahil toplamda ne kadara geldi -
382 -
Süper valla, hayırlı olsun -
Link varmı?
-
2024:
1- Elden Ring (302 saat)
2- TLOU Part 1 (85 saat)
3- Dead Space (70 saat)
4- TLOU2 Remaster (54 saat - devam)
5- Ratchet Rift Apart (40 saat)
Toplam 770 saat olmuş
-
Selam arkadaşlar herkese. Bugünden itibaren dijital versiyon ile karşınızdayım.
Sizlere bir sorum olacak. Ps4 oynarken dualshockun ps tuşuna basılınca konsol ile birlikte tvde açılıp oyunun ekranını getiriyordu. Bir daha tvyi aç hdmi bul filan uğraşmıyordum.
Ps4 konsolunda böyle bir özellik varsa Ps5 konsolundada olduğunu düşünüyorum. Bu ayarı nasıl etkinleştirebilirim ?
Cevaplarınızı bekliyor olacağım teşekkür ederim.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X