Şimdi Ara

Playstation Pahalı Satan Kurnaz Dükkanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere Ps1 Devri kapanınca oyunlar bakımından PC yoluna geçiş yapan ps2 fiyatları uçtu Ps1 Atari niyetine oldu Atari 30 Liraysa Ps1 100 TL 1 yıl sonra tabi çünkü hala kurnaz satıcılar vardı şuan Ps2 devri bitti ps3 Çıkarken neredeyse ps4 haberi daha yeni geldikten sonra 150 TL yaptılar çok saolsunlar o zamana kadar 250 300 TL satılıyordu bahsettiklerim 2. El Ps4 Çıktı Ps3 zaten 1 yıl önce 350 300 TL idi hala 300 TL sakın arkadaşlar Tuzağa düşmeyin.

• ''Tuzağa düşmeyin.''
    Sonuna nokta koymana,çok şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nanobot kullanıcısına yanıt
    Neden ?
  • Ps Türkiye müdürü sen olmalısın. Sağlam bir ceo nun yapabileceği bir analiz olmuş

• PeaceHD kullanıcısına yanıt
    Gece uyku tutmadı galiba saat 4:35 de konuyu açtığına göre?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kere okudum birşey anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeaceHD

Neden ?

Hiç noktalama işareti koymadığın için... Anlaşılmıyor yazdıklarından bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birşey anlamadım düzenlede tekrar yaz bari

• Arkadaş imla kurallarına tepki olarak doğmuş.
  • Gece uyumuyorum sabah yatıyorum öğlen kalkıyorum işim öğlen sorun mu vardı ?
  • Zaten burada yorum yapanlar ya dışarıda PlayStation satıyordur o yüzden bu forum kataloğunda dolaşan kişiler bazılarıda onların söylediği sözler ile söz söylemeye çalışıyorlar birlik olup burada belki dışarıda belkide şuanda tam burada forumda Ps satıyorsunuz malınızın fiyatı bu olay bitmiştir ben sizin gönderinize girip bu yorumu yapıp saygısızlık yapmıyorsam sizde benim konumda saygılı olucaksınız. Burada kimse çocuk değil belki aramızda olanlar vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceHD -- 12 Mayıs 2015; 10:58:26 >
  • ctranger denilen arkadasin bes katli ps dukkani var zaten. onun yazdiklrina aldirma sen

kısaca özet arkadaş ps3 almaya niyetli ve ikinci el ps3 fiyatlarından şikayetçi ben en azından böyle anladım
  •  Playstation Pahalı Satan Kurnaz Dükkanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom Snake -- 12 Mayıs 2015; 11:15:29 >
  • Talep olunca fiyat da artıyor hali ile. Bir ara Ps4 çıktı diye curcuna kopmuştu. O aralar fiyatlar nispeten iyi idi. Şimdi durumlar biraz değişmiş. Tabi dolardı..vs derken iyice ok rayından çıktı.
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Tam aksine Ps4 var bende ama bu bile ilk TÜRKİYE Resmi satışı 1200 TL Dolar daha artmadan 1400 TL yaptılar Teknosalar 1500 Yaptı düşmesi gerekirken Şimdi Dolar yükselti 1700 Sanırım ben 1.100 Aldım yanında oyun hediye. Bilgilendirme için yazdım art niyet aramayın.
  • Google search results: art niyet arandı bulunamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 12 Mayıs 2015; 12:48:59 >
    Niye art niyet arayacamki dostum uyanık olacaksın bu devirde gidip teknosa vb. yerlere öpülmeyeceksin, Akıl var nizam var mantık var araştırıp en uygun yeri bulup ordan alması gerekir bilinçli tüketicinin daha 2 gün önce arkadaşa aldım sony eurasia garantili yanında 1 oyun var 1250 tl . Onu geçtim bu ülkede hangi teknolojik cihaz ucuz ki dolar kuru bahane değil, sevgili hükümetimiz giydiriyor onu gören ithalatçı,distribütör aracılar da giydiriyor sonuç ortada
  • 404 not found arkadas heralde bizi karsina alir gibi yazmis

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Ben Muhasebe bölümü okudum sonra edebiyata geçtim 400 Dolar geliyor ürün 0.18 Devlet vergisi 72 Dolar 472 Dolar oldu fiyatı Dolarda yüksek düşük TL olarak siz hesap edin dolar fark etmez değil ediyor Devlette 1 güzel geçiriyor birde bazı firmalar extra fiyat olarak satıyor Teknosa KDV dahil 4200 Liraysa 4399 Olarak gösteriyor. Bilgisayar Televizyon örnek verirsek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.