Şimdi Ara

playstationda adam gibi oyun olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şöyle bi açıp bakayım dedim uzun bi aradan sonra storeda adam akıllı oyun yok şaka gibi. bunca yıl ne yaptı bu adamlar?

fiyatları zaten ayrı olay. ufacık tefecik oyunları store dolu gözüksün diye tıkmışlar neredeyse.

şöyle multiplayer oynamalık fifa gibi bi oyun arıyorum ama bulamadım doğru dürüst. gta v mi alsam ne yapsam? ark survival evolved ve gta arasında kaldım. bana uzun süre sıkmayacak bağımlılık yapacak multiplayer bir oyun lazım ne alayım ne önerirsiniz?

ufc alsam sarar mı? fps tarzında hangi oyunu önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 19 Haziran 2018; 21:43:0 >

• Bf1 al oynamadıysan multi bagımlılık yapar dua edersin bana 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şuanda popüler olan online oyunlara bakabilirsin gerek fps gerek tps olsun. Yazdığın yazıya gelecek olursak storedaki oyunlari sony yapmıyor başka toplasan 100 tane oyunu vardır ya yoktur o yüzden binlerce oyun içinden kalıpta adam akıllı oyun yok demek te bayağı abes bir yazı olmuş

• Bu nesil rpg ağırlıklı bi nesil oldu. Bazı kesimlere hitap etmeyen bi tür rpg
    Bide rameke nesli oldu bu nesil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 19 Haziran 2018; 23:17:25 >
  • Başlığı eksisozlukte açacaktınız sanırım? Oynayacak oyun olmaması diye de bir genelleme yapmamalıydınız. Misal benim için oynanacak onlarca oyun var ki vakit bile yetiremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darwin7

Bf1 al oynamadıysan multi bagımlılık yapar dua edersin bana 😁
    bf1 var zaten daha önce almıştım. gta v ve üzerine ark evolved almayı düşünüyorum.
  • Zevkime uygun oyun yok demeniz çok daha doğru olurdu açıkçası. Benim zevkime uygun olan bir sürü oyun oynadım, indirim beklediğim bir o kadar daha oyun var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

bf1 var zaten daha önce almıştım. gta v ve üzerine ark evolved almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Multi oyun kıtlığı konusunda haklısın bf den Baska oyun yok dogru düzgün

• Fifa gibi oynamalık oyun arıyormuş wow

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel oyunlar var sen bulamıyorsan ve beğenemiyorsan sende sıkıntı var.

Bir sürü güzel indirimler oldu kaçırmadan takip et istediklerini al çok zor şey olmaması gerek.
  • Fifayı adam gibi oyun olarak görüyorsan oynayacak oyun bulamazsın tabiki

• Ps4 kullanan bir pc'ci olarak bu konuya yuh diyorum.ps4 de harika oyunlar var ve fiyatlari indirimler ile birlikde harika fiyatlar.

• Fifa gibi bir oyun arıyorsan pes al

• Sana ilacını söyleyim rainbow six siege al

Ayrıca bir sürü oyun var sayabilecegim şuanda 50 TL den ucuz oyunlar var orda çok güzel oyunlar var hikayeli oyuna bakmiyorsunuz sanırım

• sanki bitirdiği ve oynamadığı oyun kalmamış gibi birde “adam gibi oyun olmaması” diye başlık açmış ciddiye alıp cvp yazmayın suna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 20 Haziran 2018; 8:58:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.