Şimdi Ara

Plazma Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 ile 3000 tl arası plazma tv önerilerinizi bekliyorum teknolojiden pek anlamam önerdiğiniz plazmayı niye önerdiğinizi de yazarsanız ayrıca mutlu olurum teşekkür ederim.

• yardım edicek kimse yok mu ya
  • kesinlikle panasonic 42v10 u tavsiye ederim,2.600 tl civarı fiyatı var.bende aynısından almayı düşünüyorum.
  • plazmayı niye önerdigimizi defalarca yazdık ,plazmadan şaşma el-sd alırsan yanarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

kesinlikle panasonic 42v10 u tavsiye ederim,2.600 tl civarı fiyatı var.bende aynısından almayı düşünüyorum.
  • başka öneride bulunmak isteyen var mı arkadaşlar haftasonuna kadar almayı planlıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardolf

2000 ile 3000 tl arası plazma tv önerilerinizi bekliyorum teknolojiden pek anlamam önerdiğiniz plazmayı niye önerdiğinizi de yazarsanız ayrıca mutlu olurum teşekkür ederim.

panasonic 46G20...
  • SEG marka plazma tv öneririm ben evimde kullanıyorum çok güzel görüntü ve ses war
  • biraz daha öneri alabilirsem çok iyi olucak ayrıca philips 42PFL8404 ü nasıl buluyorsunuz, biraz daha yardımcı olun lütfen
  • Plazma öneri demişsiniz ancak Lcd söylemişsiniz sayın bardolf.Bence de Panasonic 42G20E yada daha eski olan G15E de alabilirsini. G20E Bimekste 2.400 TL peşin fiyatı.
  • panasonic v serisi plazma tv tavsiye ederim.Fiyat fazla dersen g serisi de olabilir.
  • Arkadaşlar bence bardolf ilk mesajında da dediği gibi konuya yabancı olduğu için,

Plazma derken "Tüplü (CRT) olmayan TV" anlamında kullanmış...

Sn. Bardolf Philips 42PFL8404 izleme mesafenize (3.5m) uyuyorsa tavsiye edilen bir ürün. Fakat İzleme mesafeniz 47PFL8404'e (4.2m) uygunsa kesinlikle bunu tercih edin derim...

Panel Kalitesi, seyir zevki, ev kullanımında parlama/yansıma yapmayan mat ekranı ve ambilight özelliği ile klasik ev kullanımı anlamında en ideallerdendir... Ürüne olumsuz eleştiri USB'den film izleme konusunda desteklediği format azlığı ve altyazı kullanamamadır...

İlgili başlıkları okursanız olabildiğince bilgilenirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 16 Nisan 2010; 18:25:05 >
  • biraz kör atış oldu sanırım ama panasonic 42v10 aldık [2.200 tl] bugün aciliyeti vardı, ondan sonra istanbul bilişimde var gözüküyordu ancak gittiğimizde bulunmadığını yeni serilerinin bi kaç hafta içerisinde ellerine ulaşacaklarını söylediler. ondan sonra forumdan bi arkadaşımız starcity avm de 1 adet bulunduğunu söylemişti ordan aldık. yarın kurulucak umarım memnun oluruz. görüntüsü bana biraz kirli gibi geldi -söylediğim gibi pek bilgi sahibi değilken konuşuyorum bunları- ama ayarlarının yapılmadığını söylediler, yarın görücez bakalım hayır mı olucak şer mi.

yorumlayan, yardım eden, emeği geçen, bilgisinden faydalandığım herkese teşekkür eder, tatlı dilliliğinizden dolayı memnuniyetimi dile getirmek isterim, saygılar.
  • güle güle kullan dostum,bence çok isabetli bir seçim yapmışsın kurulumdan sonra görüntü ve özellikler hakkında bizi haberdar etmeyi unutma
  • dün kurulum yapıldı ama ben özelliklerinden pek haberdar değilim biraz yardımcı olursanız sizi daha ayrıntılı bilgilendirebilirim ancak şuan şunu söyleyebilrim ki görüntü kalitesi çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

güle güle kullan dostum,bence çok isabetli bir seçim yapmışsın kurulumdan sonra görüntü ve özellikler hakkında bizi haberdar etmeyi unutma

+1
  • samsung veya Lg almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardolf

dün kurulum yapıldı ama ben özelliklerinden pek haberdar değilim biraz yardımcı olursanız sizi daha ayrıntılı bilgilendirebilirim ancak şuan şunu söyleyebilrim ki görüntü kalitesi çok güzel

doğru karar verdin iyi günlerde kullan.Plazma tv ler gerçek performanslarını az ışıklı ortamlarda belli ederler.Mağazalarda çok fazla aydınlatma olduğu için hiç bir şekilde gerçek performanslarını ortaya koyamıyorlar.
  • ABD Frys mağazalarında harika bir kampanya var.

160cm ekranlı, beşinci nesil SAMSUNG Plasma PN63B550 63" modeli.

Kampanya çerçevesinde televizyon her şey dahil 3.250 lira civarı bir rakama geliyor.

Plazma Öneri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.