Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CHiBLaST , CHiBLaST , gltsry06 , omerigyum Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
115
Cevap
23
Favori
5.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben pubg de 60 fps yarım saat civarı bir el attım. Maçın sonunda çok çok hafif bir ısınma oldu eli rahatsız etmeyecek kadar sizde de oldu mu?

Bu arada telefonu aldığımdan beri standoff 2 oynadım, bunun haricinde ses kasmam gereken birkaç oyunda oynadım, ses konusunda bana kalırsa gayet güzel iş çıkarmışlar. Hoparlör kısmında aynı aldığım şekilde kullanıyorum hiçbir ayar değiştirmedim.

Şunu da sormak istiyorum size, batarya tecrübeleriniz nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuada kullanıcısına yanıt

Açık hocam, açık yada kapalı farketmiyor, Pubg Mobile'da arka sesleri alamıyorum. Ayak sesleri vs çok az geliyor. Ben beğenip beğenmemeyi eleştirmiyorum yada kastetmiyorum. Kıyaslama yapıyorum daha önceki kullandığım telefonlarla. Kimsenin zevkine karışmam fakat olması gereken düzeyde değil, bunun yazılımsal olduğu kesin, bir sonraki güncellemede düzelir diye umut ediyorum.

• Bu arada sesin yüksek olması kaliteli olduğu anlamına gelmez.

• The EreNn T kullanıcısına yanıt

Dün sabah 11.00 de tam şarj ettim, bugün saat 15.40 itibarı ile %25 şarjı kaldı yoğun kullandım yeni telefon olduğu için ayarlamalar için devamlı elimde.. x3 pro dan çok daha iyi 6000 Mah olduğunu hissettiriyor, yalnız ben 60 hz de kullanıyorum dark mode da parlaklık da en fazla %50 seviyelerinde, boştaykende tasarruf moduna alırım. Ben bayağı memnun kaldım ilk şarja göre..

• realswashbuckLer R kullanıcısına yanıt

The EreNn ve ben ses yüksekliğiyle ilgili bir yorum yapmadık zaten.

• Dün gece şarj ettim şu an %96, normal kullandım oyun açmadım bugün öğlen yarım saat internete baktım 3 5 arama o kadar.

• Yakınlık sensörü sorunu yaşayan varmı arama sırasında.zamanında x3 proda yaşamıştım deli etmişti beni.

• Selamlar,
    Hepsiburada'dan aldığım iron man edition cihazın kutusundan şarj cihazı çıkmadı. Yanında haricen ön sipariş hediyesi olarak 120W şarj cihazı falan da göndermediler. Eksik ürün talebi oluşturdum, sonuçlanmasını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rdlsln

12/512 gb versiyonunu perşembe gününden beri kullanan birisi olarak şöyle yorumlarda bulunabilirim.

Telefonda ciddi bir ısınma sorunu yok. Birkaç oyunu test amaçlı bir süreliğine oynadım. Çok hafif bir ısınma var telefonda o kadar. tabi pubg, geshin impact gibi ağır oyunlarda deneme yapmadım o oyunları oynamadığım için. onu da diğer arkadaşlar test edip değerlendirsin.

Ses konusunda benim bir şikayetim olmadı. Telefon konuşmasında avizeden ses dışarıya gitmiyor. önceki poco telefonlarının bazılarında böyle sorunlar olduğunu duymuştum o yüzden belirtiyorum.

Navigasyonda benim açımdan bir sıkıntı yok gibi görünüyor şimdilik.

Batarya konusu ise günlük kullanımda iki gün götürür gibi görünüyor. Ancak işin içine oyun girince (2 saat civarı ya da daha fazla yoğun oynamada) yatarken ya da sabah uyandığınızda şarja takmak gerekiyor. Tabi kesin yorum için biraz daha zaman geçmesi lazım. Ayrıca belirtmem gereken şey 60 hz yenileme hızında kullanıyorum telefonu. Daha yüksekte neler olur onu test etmedim. Ekran süresini ise takip etme fırsatım olmadı gerçekten. O konuda bir değerlendirme yapamayacağım. Ama şu kadarını söylemek mümkün. batarya performansına çok iyi diyemeyiz. belki yazılımsal olarak ileride iyileştirme yapılır. benim için yeterli şu anda.

Akşam yatıp sabah uyandığımda şarjın en fazla %1-2 oranında azaldığını gördüm. O konuda bir sıkıntısı yok.

Telefon 90w şarj aleti ile yaklaşık 40-45 dakikada tamamen şarj oluyor.

Hyper OS için şu anda en güncel sürüm 2.0.7 telefon için.

Ekran ışığı benim için yeterli seviyede. Herhangi bir kusuruna rastlamadım. Yazılımsal olarak da bir hata henüz görmedim telefonda.

Merak ettiğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz. Telefon değerlendirme ve karşılaştırma işlerinden pek anlamam ama dilim döndüğünce cevap vermeye çalışırım.

Poxo x6 pro'ya göre ne durumda?

Bu fiyat bandında en iyisi diyebilir miyiz?

Kamera performansı nasıl?

Güncelleme garantisi var mıydı?

• Fiyatlar zamlanmış sanırım ben vazgeçtim.

• sanane900 S kullanıcısına yanıt

Satıcı kimdi , kutu açılmış mıydı?

• sharpie kullanıcısına yanıt

önceden gördüğünüz fiyat ön siparişe özeldi. ön sipariş dönemi bitince normal fiyatına dönmüş oldu.

• drejtc kullanıcısına yanıt

Satıcı Hepsiburada... Iron Man Versiyon alanların hiçbirinden şarj cihazı çıkmamış. Ürün yorumlarında görülüyor.

Çıkması lazımdı ilginç olmuş.

• Samsung S20 Fe'den Poco X7 proya geçmek üzereyim. Tüm fotoğrafları videoları notları uygulamaları whatsapp konuşmaları vs nasıl aktarabilirim? Sizce en doğru adres "mi mover" mıdır?

Xiaomi kendi online mağazasında iron man edition yanında hediye etti onu zaten kutu içinden çıkmıyordu, sizin durum normal yani.

• sharpie kullanıcısına yanıt

ben de x3 pro dan geçtim. bunun yakınlık sensörü ve ahize ses kalitesi mükemmel. Birebir karşılaştırınca bütün özellikleri x3 pro dan üstün ve kesinlikle geçmeye değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuada

Xiaomi kendi online mağazasında iron man edition yanında hediye etti onu zaten kutu içinden çıkmıyordu, sizin durum normal yani.

Normal X7 Pro'ların kutusundan 90W şarj cihazı çıkıyor. 1500 TL daha fazla ödeme yapılan iron man edition dan şarj cihazı çıkmıyor. Tuhaf gerçekten

• nuada kullanıcısına yanıt

Yok ben şu an xiaomi 12t kullanıyorum.x3 proya fazla dayanamadım.

• celalcaner2 kullanıcısına yanıt

Geçen hafta redmi note 7 den samsung s24fe ye geçtim telefon kurulumu esnasında talimatları uyguladım Bluetooth ile tüm fotoğraflar uygulamalar telefon defteri WhatsApp konuşmaları otomatik aktardım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.