hocam mesela ornek bir urun var mi? honor 200 dusunuyorum bir yandan. sadece foto, sosyal medya ve candy crush oynuyor :) |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (5. sayfa)
-
-
Merhaba,
Yaklaşık 1 ay kadar honor 200 kullandım ve 1 haftadır x7 pro kullanıyorum. İncelik, kamera , ekran yönlerinden honor daha başarılı. Gerek günlük kullanımda gerekse benchmark tarafında ise bariz fark var x7 pro lehine. Uygulama giriş çıkış hızları, yükleme hızları genel akıcılığı çok daha iyi x7 pro nun. Abartmadan söylüyorum x7 pro nun 60hz hızı neredeyse honor 200 ün 120 hz akıcılığına yakın :)
Pil tarafında ise honor 200 de çok verimli, ekran süresinde yaklaşık 1,1.5 saat fark var x7 pro lehine. Günlük kullanımda iki cihazda iki günü çıkartabilecek pil performansına sahip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oemci32 -- 26 Ocak 2025; 10:58:31 > -
Teşekkür ederim hocam sanırım anne için honor daha uygun olacak :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024 yılında ufs2.2 kullanan bir cihaz....bence x7 pro alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honor 90 dan X7 Pro Iron Man'e geçilir mi? (Honor 90'ı pedere vereceğim muhtemelen, Xiaomi Redmi Note 8 Pro'da kaldı.)
Ortalama bir kullanıcıyım. Kamera ultra harika vav çekmesin ama kötü de olmasın. Şarj, akıcılık ve işletim optimizasyonu iyi olsun. Bir telefona 25K'dan fazla vermem dediğim bir dönem. Geçen sene 15-20'den fazla vermem derdim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 26 Ocak 2025; 13:56:40 > -
Arkadaşlar bu cihazda e-sim var mı?
-
Maalesef bulunmuyor..
Teşekkürler cevap için. Cihaz arayışındaydım ama e-sim yok ise ihtiyacımı görmüyor malesef.
-
Merhaba,
POCO x7 ile x7 pro arasında çok fark var mıdır? fiyatlarına baktığım kadarıyla 4-5 bin TL fark gözüküyor.
-
x7 pro nun lansman fyat avantajı bitti, ben 8/256 versiyonunu lansman indirimleriyle falan 18800 e almıştım. Ben olsam x7 yi direk elerim aradaki farkı veremiyorsam x6 pro 12/512 versiyonu n11 de 18200 fiyatı var şu anda onu alırdım. performans olarak x6 pro ile x7 pro arasındaki fark çok az, incelemere bakabilirsiniz.
-
Babanızın acil telefon ihtiyacı varsa geçilir öbür türlü geçilmez. mevcut telefonunuz güncel şu an açmadığı oyun yoktur, ekran kalitesi poco dan daha güzel muhtelemen ön kamerası da..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuada -- 28 Ocak 2025; 14:54:15 > -
Satin aldım. Bugün teslim edilecek. Nasıl olsa iki telefonda evde. Oyun oynamıyorum.
Az önce sarı siyah renk sipariş verdim geçtim yarın gelir.
Xiaomi tr den aldım, onda da yok. 120 watt şarj cihazı ile şarj ediyorum ama ekranda 90 watt yazıyor. O zaman bu şarj cihazının ne faydası var.
telefonu incelemeye gittiğimde Google Maps'te kasma fark ettim. Navigasyonu kullanan kasma yaşıyor mu ? Telefon görüşmesi yaparken yakınlık sensörü nasıl çalışıyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerigyum -- 28 Ocak 2025; 22:24:19 > -
120w şarj cihazının x7 pro'ya herhangi bir faydası yok. Cihaz maksimum 90W hızlı şarj destekliyor. Zaten normal X7 Pro'ların kutu içeriğinde de 90w şarj cihazı var.
Iron man edition'ların kutu içeriğinde şarj cihazı yok diye Xiaomi haricten 120w şarj cihazı hediye ediyor ama cihaz maksimum 90w destekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 29 Ocak 2025; 3:54:23 >
Çift telefon 4 sim on altı ay ile mi çevirdiniz IMEI işini?
quote:
Orijinalden alıntı: omerigyumtelefonu incelemeye gittiğimde Google Maps'te kasma fark ettim. Navigasyonu kullanan kasma yaşıyor mu ? Telefon görüşmesi yaparken yakınlık sensörü nasıl çalışıyor ?
Cevap verebilir misiniz önemli bir konu benim için
Yakınlık sensörü konusunda endişen olmasın harika çalışıyor. Ayrıca haritalarda şimdiye kadar bir kasma veya tutarsızlık yaşamadım.
-
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Kısmetse alacağım cihazı. Demek ki teşhir cihazında yavaşlık vardı. Meslek gereği şoför olduğum için önemli bir konuydu benim için. Kamera, oyun vb. Konular önceliğim değil. Aramalar düzgün olsun harita ve ınstagram youtube iyi çalışsın güneşte ekran iyi gözüksün yeterli 😊 iphone 11'den geçeceğim umarım zorluk yaşamam. Aynı özellikte ki iphone 90 bin tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerigyum -- 29 Ocak 2025; 10:5:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X