Android auto MIUI ve hyperos ta sorunlu. Bu cihazı kullanmıyorum ama Xiaomi cihazlarda sorun yaşamayan duymadım. Özellikle kablosuzda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (6. sayfa)
-
-
Ne gibi bi sorun vardır acaba ? Redmi note 9 pro kullandım aa kablosuz da uzun saatler sora bağlantı gidiyordu hemen tekrar bağlıyordum tel mi araç mı sıkıntı bilemiorum poco X7 pro yı deneme şansım olmadı daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
X6 pro da sürekli kopma yaşadım mesela. Bazen 5dk sonra bazen 1 saat sonra, belli olmuyordu. Reddit te bu konuda şikayet fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlarda yanlış algı oluşturmayalım .X7 pro kullanıyorum Android auto kablosuz bağlanıyorum bir sorun yok, daha önce x3 pro kullanıyordum onda da sorun olmadı.
-
Şu internet ortamındaki gelişi güzel eleştiri yapan arkdaşları dikkate alsak , alınabilecek cihaz bulamaycağız.
-
S22 X6 PRO ve X7 PRO modelleri AA da sorunsuz kullandım
şimdi gps de oturdu hiç bi sıkıntı yaşamıyorum
-
Başıma geleni yazmak yanlış algı mi oldu? Hyperos cihazım var olanı söylüyorum. Reddit ten de oku bakalım var mı yok mu.
X6 pro cihazımda yaşadığım sorunları yazdım sizde olmayabilir. S23 cihazımda sorun yaşamadım
Benim cihaz geldi akşam biraz kurcaladım genel olarak beğendim,dış kasa son derece ucuz duruyor yalnız onu söyliyeyim.kamera ortalama ki benim hiç işim olmaz zaten.
Yorumlar için teşekkürler
"Xiaomi cihazlarda sorun yaşamayan duymadım" cümlesi sana ait. Boş bir genelleme olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuada -- 30 Ocak 2025; 9:20:21 > -
Mi 11 T ve redmi note 8 pro Android auto da sorunsuz kullanıldı. Genelleme yapmak haksızlık olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En son pazar günü sarj ettim şu an %18 , cihazı gayet beğendim .
Google navigasyon kullanırken sıkıntı olmuyorsa süper cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X