Hocam merhaba. Bende Honor 200 ve X7 Pro arasında kaldım. Siz memnun musunuz X7 Pro ya geçtiğiniz için? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (8. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ben Honorun güncelleme kısmını merak ediyorum. daha önce hep A101de cihaz satıyorlardı şimdide HB de satıyorlar. sanki sat geç mantığında gibiler. Güncelleme durumları nedir? Mesela Honor 90 alanlara güncellemeler geldi mi? Honor 90 efsane bir cihazdı özellik fiyat dengesi açısından ama sonra kullanım yorumları birden negatife döndü. Poco da (x3 pro kullanmıoş biri oalrak diyorum) donanım olarak başlangıçta iyi ama sonra arkasında durulmayan bir seri oldu hep. güncellemeler yok hatalar düzeltilmiyor.Reklamlar cabası
-
Bende ikisi arasında kalmıştım işlemci sebebiyle honor düşünüyordum ama kavisli ekran sebebi ile vazgeçtim şimdi anneme alıcam muhtemelen yine poco X7 pro alıcam gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam trolleme gibi olmasın ama annenize Poco X7 Pro almak biraz fazla gibi. o kadar kullanacağını sanmam. Nothing Phone 1 alın hem daha ucuz hem de malzeme kalitesi çok premium. kullanımı da cok basit ve reklam filan yok.
-
Yok ztn bu telefon bana bile fazla da ihtiyaçlarımız uzun süre gitsin pili iyi olsun donma kasma olmasın tanıdık bilindik telefon olsun diye alıyorum ztn çok anlamam varsa öneriniz başka mutlu olurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben Nothing konusunda donma kasma olayına kefilim diyebiirim. Hiç kasmaz. Uzun süre de gidecektir çünkü Nothingin android işletim sistemi stok androide çok yakın. baya hafif akıcı. Çer çöp uygulama yok. reklam cıktı reklama bastım telefon dağıldı vs yok.
Eğer başka alteernatif derseniz de 15K altında A35 bakabilirsiniz samsung.
Ama ben yine de NP1 i öneririm. Hatta şöyle yapın . HB den alın gelsin telefon bakın beğenmezseniz geri göndeerin. almak zorundalar. (14 gün içinde)
-
Reklamdan kastınız , xaomi uygulamalarında çıkan reklamlarsa ,çözümü basit
mi tarayıcı , mi video , mi müzik ayarlar bölümünden reklam kapatma seçeneğini işaretliyosun
Bir daha ömür boyu reklam çıkmıyor. 2 dakikalık iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 5 Şubat 2025; 22:7:1 > -
-
2 sini buldum da mi video ayarlarında reklam göster seçeneği göremedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X