Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gltsry06 , dodh Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
150
Cevap
28
Favori
7.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam merhaba. Bende Honor 200 ve X7 Pro arasında kaldım. Siz memnun musunuz X7 Pro ya geçtiğiniz için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt

ben Honorun güncelleme kısmını merak ediyorum. daha önce hep A101de cihaz satıyorlardı şimdide HB de satıyorlar. sanki sat geç mantığında gibiler. Güncelleme durumları nedir? Mesela Honor 90 alanlara güncellemeler geldi mi? Honor 90 efsane bir cihazdı özellik fiyat dengesi açısından ama sonra kullanım yorumları birden negatife döndü. Poco da (x3 pro kullanmıoş biri oalrak diyorum) donanım olarak başlangıçta iyi ama sonra arkasında durulmayan bir seri oldu hep. güncellemeler yok hatalar düzeltilmiyor.Reklamlar cabası

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Bende ikisi arasında kalmıştım işlemci sebebiyle honor düşünüyordum ama kavisli ekran sebebi ile vazgeçtim şimdi anneme alıcam muhtemelen yine poco X7 pro alıcam gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • webster21 W kullanıcısına yanıt

hocam trolleme gibi olmasın ama annenize Poco X7 Pro almak biraz fazla gibi. o kadar kullanacağını sanmam. Nothing Phone 1 alın hem daha ucuz hem de malzeme kalitesi çok premium. kullanımı da cok basit ve reklam filan yok.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Yok ztn bu telefon bana bile fazla da ihtiyaçlarımız uzun süre gitsin pili iyi olsun donma kasma olmasın tanıdık bilindik telefon olsun diye alıyorum ztn çok anlamam varsa öneriniz başka mutlu olurum

• webster21 W kullanıcısına yanıt

Ben Nothing konusunda donma kasma olayına kefilim diyebiirim. Hiç kasmaz. Uzun süre de gidecektir çünkü Nothingin android işletim sistemi stok androide çok yakın. baya hafif akıcı. Çer çöp uygulama yok. reklam cıktı reklama bastım telefon dağıldı vs yok.

Eğer başka alteernatif derseniz de 15K altında A35 bakabilirsiniz samsung.

Ama ben yine de NP1 i öneririm. Hatta şöyle yapın . HB den alın gelsin telefon bakın beğenmezseniz geri göndeerin. almak zorundalar. (14 gün içinde)

• Reklamdan kastınız , xaomi uygulamalarında çıkan reklamlarsa ,çözümü basit

mi tarayıcı , mi video , mi müzik ayarlar bölümünden reklam kapatma seçeneğini işaretliyosun

Bir daha ömür boyu reklam çıkmıyor. 2 dakikalık iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 5 Şubat 2025; 22:7:1 >
  • Yaklaşık 3 haftadır cihaz bende. Batarya mevzusu dışında pek birşey gözüme batmadı ta ki 3 gün önceye kadar. Yolda yürürken telefon cebimden asfalta düştü. Ön kameranın sol üstünde 2 tane çizik var diğer arızayı da fotoğrafta görüyorsunuz zaten. Dokunmatikte şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor. Başka da bir problemle karşılaşmadım. Bundan bir önceki telefonum poco x3 nfc idi şöyle söyleyeyim telefonun başına gelmeyen kalmadı. Telefonda sadece bir iki küçük çizik vardı fotoğraftaki gibi birşey söz konusu değildi. Yapacak bişey yok cana geleceğine mala gelsin ama içime oturmadı değil.
    ★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zupper79 Z kullanıcısına yanıt
    2 sini buldum da mi video ayarlarında reklam göster seçeneği göremedim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.