Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
28
Favori
7.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben pubg de bi 10 saat civari geçirdim her halde. 3-4 saat telefonu dinlendirmeden 120 fps de eli rahatsız edecek kadar ısınmıyor fakat optimizasyon ile alakalı olduğunu düşünüyorum arada oyun bi 30-40 fps ye düşüyor sonra toparlıyor kendini.

3 saatte 70 sarjim gitti bu biraz hüzün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The EreNn T kullanıcısına yanıt
    120 FPS ısınma ve CPU-GPU yükü çok olduğu için şarj fazla gitmiş.40-45 olsa iyi olurdu.70 fazla götürüyor fazla yükte demekki.Birde 90 FPS ve normal HD ayarda 60 FPS denersen çok makbule geçer bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben deri görünümlü sarı siyah modeli aldım.çok şık duruyor.Cihazla 3. günüm memnunum cihazdan.Tavsiye ederim.Cihazla ilgili sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla.

• 2 ay önce kampanyalı fiyattan REDMİ BUDS 5 PRO almıştım . 2000 'tl ye

Harika ikili oldular . bangır bangır zengin bir ses veriyor .

Kulaklık arayana tavsiye ederim.

Ldac ve gürültü engellemenin son seviyesinde kullanınca şarjı 2 buçuk saat kadar gidiyor tek handikapı o

4 saat filan dayanmasını isterdim dogrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 23 Ocak 2025; 21:41:1 >
  • dimsum kullanıcısına yanıt

kia ceed 2022

• Maçkolik uygulaması bildirimleri ingilizce geliyor senkronize mi edilmedi yoksa bi ayarı mı var kullanan varsa yardımcı olabilir mi

• Adaptör cikiyor mu.?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Evet

• mskveri53 M kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun öncelikle,bende inşallah bu kervana katılmak istiyorum nasipse.Pil gerçekten hakkını veriyor mu merak ediyorum.Eğer imkan varsa test etme imkanı varmı? Misal Oyun harici günlük ekran süresini deneyimleyip buraya yazarsanız Yada SS atarsanız memnun olurum.Hemde ilgisi olan için yada almak isteyenlere fikir verir.Birde Kamera tarafından memnun musnuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı görmek istedim almak için ama hiçbir mi storeda yok büyük teknoloji mağazalarındada yok sizler görmeden nasıl aldınız hayret.

• sharpie kullanıcısına yanıt

Bir önceki telefonum X3 Pro'ydu, eski telefonumdan referans aldım diyebilirim. Ancak İlk kez Mediatek işlemcili bir cihaz kullanıyorum, benim çekindiğim kısım da işlemci. Umarım uzun vadede problem çıkarmaz.

• Tr'de satılan x7 pro'larda e-sim var mı

• 01halil kullanıcısına yanıt

Pil hakkını vermiyor yapılan inceleme sonuçlarına göre. Ben bunun Mediatek ile değil Xiaomi firmasının bilerek optimizasyon yapmadığını düşünüyorum. Poco telefonların üretiliş amacını kabullenip öyle almak yada almamak lazım.

• F01-740d F kullanıcısına yanıt
    E sim desteklemiyor.

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam misal x6 ile ilgili olarak kullananlar pilinin iyi gittiğini söylüyorlar x7 serisinde de yeni pil teknolojisi silikon karbon kullanıldığını biliyoruz bunun farkı olabilir mi acaba birde YouTube da birkaç karşılaştırmalı batarya boşaltma testlerinde verileri fena değil bilemedim şimdi

• 01halil kullanıcısına yanıt

Aslında batarya test değerleri çok kötü değil ama bekleneni veriyor da diyemem yani şimdi. Siz yinede youtube vb. yerlerden kendiniz arayıp bir bakın.

• anneme telefon alacagim x7 pro mu yoksa vivo v40 mi acaba bilemedim.. vivo'nun kamerasi daha iyi fakat bu telefon da gozume guzel geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: canozturk21

anneme telefon alacagim x7 pro mu yoksa vivo v40 mi acaba bilemedim.. vivo'nun kamerasi daha iyi fakat bu telefon da gozume guzel geldi

Şahsen annen telefonu sadece alo demek ve sosyal medya için kullanacaksa bu telefon mantıksız açık konuşmak gerekirse. Bataryası çok daha uzun süre giden daha ince ve zarif telefonlar daha uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 25 Ocak 2025; 21:52:24 >
  • sanane900 S kullanıcısına yanıt

İki önceki telefonum x3 proydu,proximity sensör sorunu vardı ve beni deli etmişti ayrıca ekranıda çok dayanıksızdı iki kere kırıldı,satıp xiaomi 12t aldım çokta memnunum 2 senedir kullanıyorum mediatek hiç sorun çıkarmadı.eşime 14t pro almıştım,120fps pubg deneyimi gayet keyifli.kamera ile işim olmaz o yüzden kamerası pek iyi olmayan ama pubg deneyimi 14t pro gibi olacak bir telefon bakıyorum.aslında bugün gidip alayım dedim x7 pro ama ilginçtir hiçbir mağazada yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 26 Ocak 2025; 8:31:5 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.