Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: omerigyum , CHiBLaST , CHiBLaST , gltsry06 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
115
Cevap
23
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İron men modeli metal olsaymış hakkını verirmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12/512 yurtdışı 12.500 şu an alınır mı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 23 Ocak 2025; 4:20:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende yeşil rengi var. henüz renk konusunda karar veremeyen varsa bu renk telefona çok yakışmış ve üst segment gibi hissettiriyor öyle plastik hissi yok ele alınca, tasarımda harika, bunlar benim için bonus oldu. eski cihazım x3 pro bayağı plastik ve hesaplı bir telefon hissi veriyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vamos Bien

12/512 yurtdışı 12.500 şu an alınır mı sizce
    Bu soruya yurt dışı telefon alan olumlu cevap verecek, yurtiçi telefondan vazgeçmeyen alınmaz diye cevap verecek

Ben şahsen kayıtsız/yurtdışı telefon almam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android Auto kullanan var mı?

• dimsum kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum geçen bağlıcaktım bağlanmadı Bluetooth güncellemesi yapılacakmış park ettim öle farkettim yaptım bağlandı ama yolda deneme imkanım olmadı sor sen kullanırken bakayım

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    ben yd telefon çok kullandım
    açıkçası fiyat uygun mu daha düşer mi tahmininiz var mı anlamında sormuştum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. X7 pro ile aranıza katıldım. Sasung s10 plus tan geçtim. 2 tane eksik var yazılımsal. İlki tek el kullanım modu. Bunu poco da açınca ekranın yarısını atıyor, uygulama erişim sağlayamıyorsun böyle olunca. Samsungta direk 6.3 inçlik telefon 4 inçe falan düşerdi. poco da yok mu dam gibi tek el modu. İkincisi ise ekran görüntüsünü kaydırma yapmıyor, o da smsıngta vardı. Yardımcı olqcak var mı konuyla iligili

• webster21 W kullanıcısına yanıt
    X6 pro psa grubu araçlarda çalışmıyordu onun için satmak zorunda kaldık. Unutmazsanız yolda iken denerseniz sevirim..

• bendenbirben B kullanıcısına yanıt

Tek el modu ek ayarlar sekmesinde mevcut. Ekran görüntüsünde kaydırmadan kastınız ekranın belli bir kısmının görüntüsünü almaksa ekrana üç parmakla birden basılı tutup beklemeniz gerek.

Tabiki denerim araç psa deil ama bilginiz olsun Chery t8 bu arada kablosuz desteklemiyor olabilir kablolu denediniz mi ?

Denedik tabi ki hiçbir şekilde çalışmadı.

• rdlsln kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsünü kaydırmak sadece o nda ekranda olan alanla sınırlı kalmayan, aşağıda yer alan görüntülere de doğru kayması ve o şekilde uzunca bir ekran görüntüsünü kaydetmesi şeklinde oluyor

Tek el modu nerde biliyorum ama onu sormadım. Samsungta olduğu gibi değil. İşlevsiz kısaca, işe yaramıyor yani

tel yeni olduğu için gps de yol tarifinde sürekli değişim oluyor. Bu durum AA dan kaynaklı olmasa da 1-2 ay rahatsızlık verecek

23500TL ye aldığım İronMan Ed in kutu açılışı bile parasından kat kat fazla zevkli.

teli alınca ilk yaptığım İronMan Ed temasını değiştirmek oldu.

telin restart açılış süresi x6 pro da daha hızlı

• zupper79 Z kullanıcısına yanıt
    Call of dutyde ısınmadı çok.Asphalt 9 da 3.4. yarıştan sonra elde hissedecek düzeyde ısındı.Hatta 5. yarıştan sonra kapatıp antutudaki CPU ısı derecesine baktım 45-48 derece arasına gelmişti.E-football da tüm ayarlar fullde 15-20 dakikalardan sonra ısınıyor ama aşırı değil.Pubgde denemedim.Poco x6 prodan az ısınıyor o kesin ama mesela bundan önce Xiaomi 13 vardı snapdragon 8 gen 2 ondada ısınıyordu fakat pocolardan daha az ,ılık diyelim.Kamera süper değil ama fiyatına göre idare eder diyelim.Batarya konusu adaptif ekran yenilemede kullanıyorum.Oyunun dahil olduğu yoğun kullanımlarda 2.gune %10larla girilebilir gibi.

• Confusion C kullanıcısına yanıt
    Merhaba.. hangi araçta kullanıyorsunuz Android Autoyu..

• Pazar akşamı 23:00 de şarj ettim şu an %25, günlük normal kullandım arada oyunda oynadım.

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Sabah sarj ettim elimden düşmedi hiç.120 FPS pubg de oynadım.call of duty ,sosyal medya şuan şarj 73.

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Bu pili nasıl şarj edicez eskisi gibi 12 saat falan takılı kalması gerekiyor mu ?

o dönemler kapanalı çok oldu. Ben full şarj ediyorum ama %80 koruması falan var ayarlarda tercih senin. Eski telefonumu kullandığım 3 yıl boyunca % 10-20 arası şarja takıp hep full şarj ettim ve bataryası halen 1 günü rahat çıkarıyordu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.