Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Klür134 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
127
Cevap
25
Favori
5.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde cihazı satın aldım fakat dokunmatik sorunundan ötürü iade kararı verdim. Yarın sürpriz bir durum ortaya çıkmazsa iade edeceğim. Cihazın sağ alt köşesinde, enter ve delete tuşunun denk geldiği bölümlerde ve sol alt köşesinde, tuş büyütme butonun bulunduğu bölümlerde multi touch problemi var. Örneğin adres çubuğuna herhangi bir link yazmak istediğimde, son hamle olarak enter tuşuna basmamı telefon algılamıyor. Bunun geçiş döneminde, acaba ben kendim yanlış yeremi basıyorum düşüncesiyle biraz erteledim fakat yaptığım multi touch testlerinde artarda dokunurken belirttiğim bölgedeki tuşlamaları telefonun algılamadığını gördüm. Aynı durumu 2 farklı telefonda denediğimde sorun yok, yani bu cihaza özgü bir sorun bu. Nasıl göründüğünü gösteren kendi çektiğim videoyu aşağıya bırakıyor, benzer soruna sahip olanlardan yorum yapmasını rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 31 Ocak 2025; 20:22:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• TickTok kullanıcısına yanıt

X6 pro hos2 update geldikten sonra benimde sol altta klavye açınca çıkan üçgen geri tuşunda algılama sorunu oldu şu anda işlemiyor yada çok geç ard arda basinca işliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 31 Ocak 2025; 20:53:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir bug olabilir düzeltilir

• koray_a K kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece klavyede değil, hiçbir yerde işlemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz parasına göre iyi ama yazılımsal sorunlar Xiaomi nin genelinde var. Bu sorun halledilirse yıllar sonra bende geçmek isterim. Miui va hos ta stabilite sağlanamadı bir türlü. En iyisi sistemi komple en baştan inşa etmeleri. Samsung oneui a geçerken bunu yaptı. Cihazım x6 pro, x7 pro yu da sevdim ama geçesim yok çünkü Samsung siparişi verdim onu bekliyorum. İşlemci performansı bu cihazlarda iyi. Gsmarena incelemesine baktım kapasitesine göre batarya süresi tatminkar değil. Kamera galiba poco f5 ile ayni. Alanlara hayırlı olsun.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

hocam bende poco f5 var,Kameradan cok memnunum.ama bir redmi kadar guncelleme almiyor bu kotu tarafi islemci de guzel bu arada

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.