Şimdi Ara

Polis İntiharları! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hemen.

güle güle.

• ındependent türkçe
    Türkiye'deki polis intiharları ABD ile yarışıyor: Emniyetteki intihar oranı genel ortalamanın 4 katından fazla
    https://www.indyturk.com/node/374771/t%c3%bcrkiyedeki-polis-intiharlar%c4%b1-abd-ile-yar%c4%b1%c5%9f%c4%b1yor-emniyetteki-intihar-oran%c4%b1-genel

ek olarak şunuda şuraya koyuyım işi gayet bilerek ve isteyrek seçiyorlar üstteki üyenin dediği gibi bile bile lades.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    bak akpartili kerimcem, inşallah bir gün başına bir iş gelir ve depresyonda olan polis "aman boşver, ben mi kurtarcam memleketi" der ve yardımına gelmez ve totona bıçağı yersin.

o bahsettiğin dünya çapında (amerika, ingiltere ...) toplum içinde intihar oranları yüksek zaten, toplum meyilli, meslek stresi nedeniyle etkisi, Türkiye 'de daha fazla.

aşağıdaki yazıyı oku.

abd 'de , genel intihar yüz bin'de 14, polislerde 18
    Türkiye 'de, genel intihar yüz bin 'de 4, polislerde 17

independent türkçe
    Türkiye'deki polis intiharları ABD ile yarışıyor: Emniyetteki intihar oranı genel ortalamanın 4 katından fazla
    https://www.indyturk.com/node/374771/t%C3%BCrkiyedeki-polis-intiharlar%C4%B1-abd-ile-yar%C4%B1%C5%9F%C4%B1yor-emniyetteki-intihar-oran%C4%B1-genel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bunu paylaştığıni sonradan gördüm, belli ki okuduğunu anlamamışsın, ben kerimcem 'e anlatır gibi anlattım.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

ay hala akp,akp le zor olan birşey değil yıllardır zor babanın partiside gelse zor olucak 90 milyonluk ülkesin sen 5-10 milyonluk tarla boş ülke değil.

ayrıca akplide değilim şu an kimse kimseyi zorla polis yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ekim 2022; 19:52:48 >
    ay derken ?

• Lisans mezunu 5yıllık çocuksuz bir polisin batıda alacağı maaş ortalama 13000tl dir. Bu asıl maaşı değildir tabikide verilen yan haklarla bu seviyeye çıkartılmıştır. Mesela seni heran istedikleri yere gönderebilmek için bodroda bir madde vardır. Tayin bedeli yaklaşık 650tl civarı. Yada üstün canı sıkıldı ben nöbetteyim sende kal diye bilmesi için bodronda fazla çalışma ücreti kalemi vardır 1200tl civarı. Sadece bu kalem bile insanları çökertmeye yeter.

Asgari ücretle kıyaslamış biri maaşı. Fazla mesai kalemi ile bu meslektekiler yasal olarak 7/24 görevde kabul edilirler. Aylık 720 saat eder. Buna dayanarak senin istediği gibi çalıştırır. Birim saati 18tl ye gelir ki buda bir çok asgeri ücretinin birim saatinin çok altındadır. Seni öyle bir göreve gönderirki 3 araç değiştirmen gerekir. Arabayla gitsen yakıtı ayrı dert. Gittiğin yerde yemek derdini düşün. Minimum 50tl 1 öğün. Gidebileceğin sabit bir ev dahi yok. Bütün bunların üstüne birde amirlerin yada disiplinciler peşinde tutanak tutmak için can atarlar soruşturmalar maaştan kesmeler… neler neler. En zoruda nedir bilir misin çıkış saatinde 2 saat sonra yapılacak uygulamanın haberi gelir. Eve bile gitmeye tenezzül etmezsin. Vardığında çocuğum uyumuş olur. En iyi ihtimalle çocuğunu sabah görürsen derki sana baba/anne bu sefer beni okuldan sen alır mısın hep en sona yalnız kalan ben oluyorum biraz erken gel ama. Ancak sen akşama seni neler dahi beklediğini bilmediğin için kendi çocuğuna söz dahi vermezsin. Arkadaşların artık benim görevim çıktı, yarın nöbetçiyim laflarından bıktıkları için seni artık tenezzül bile etmezler. Çevrende duyduğun herşey sana bir sitemdir. Üstlerin işini beğenmez çevredekiler seni hep ilgisiz sanar. Sonra 2m lik çeliğin içinde üzerinde 20kg yükle sorgularsın da sorgularsın. Ama bir çoğu 2m lik yerde o yükün altına girmeden bu arada yaşananları anlayamaz. Aldığını zannettiği 20000tl için herşeyi onlara reva görür. Mobingide kanseri de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt

Ay ne kadar acıklı aman Tanrım dedim okuyunca.Eşinizin kurulu düzeni olmasaydı bırakırdı değil mi aynı alamancılar gibi tüh kurulu düzen.Y.lisans mezunu bir de bas istifayı öde tazminatı ama yok.Sözleşmeli bir ton Jandarma uzman erbaş istifa için tazminat öderken sorun yok sizin eşiniz öderse sorun oluyor.Jandarma’dan bile daha iyi şartlarda en azından kadrolu memur eşiniz.12500 tl alıyor kaç lira verilsin 5500 asgarinin olduğu ülkede? Adamlardaki rahatlığa bak araç beleş,yakıt beleş,otobüse biner otobüs beleş,klima beleş üstüne bir ton imkan ve 12500 kadrolu memur ama zart zurt.Gelsin eşiniz madem yüksek lisans memuru yanımda çalışsın 9:30 17:00 öğlen 1.5 saat mola eşinize 7500 lira+sigorta+yemek vereyim.Klimalı -çay kahveli rahat ortam da cabası.Bir de hakaret etmişsiniz ettiğiniz kişi sizden şu mesajınızın ekran görüntüsüyle şikayetçi olsa yüksek lisanslı polis memuru eşiniz sizi kurtaramaz sabıka kayıtlı polis eşi olursunuz haberiniz olsun.Foruma şikayeti ben ettim gerisi hakaret ettiğiniz arkadaşın insiyatifine kalmış.Eşiniz polis diye kendinizi dev aynasında görmeyin,deveden büyük fil var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polislik çekilecek iş değil. Memleketin insanı bir yana bir de suri ve afganlarla muhattapsın.

O yetmiyor mesela valilik kapısında valinin keyfine göre bekliyorsun git demezlerse öyle bekliyorsun.

Mesela yazın çeşmeye gönderseler işin yoksa güneşin altında arabaları çevir karşına çıkanlar hep arkası sağlam tipler. Konteynerda kalan polis biliyorum adamın maaşı ev tutmaya yetmez ki.

• JustCrew J kullanıcısına yanıt

Boyle birsey olamaz gercekten .Bu mektupta adı geçen kim varsa cezalandirilmalidir. Yazıklar olsun

Ortam çocuğu maaş iddianı hala ispatlamadın.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

aman ne uğraşçan bunlarla bir ütopya kurmuşlar kendilerine 13.000 tl maaşı beğenmezler ülkenin %80+ sı 13.000 nin altında dalga geçiyorlar resmen artık, yüksek lisans dediğinede bakma kesin apartaman tarzı üni filandır artık peynir ekmek gibi dağıtıyor üniler yüksek lisansı,gidiyorlar kenar köşe okullardan mezun oluyorlar niye ceo olamadım, polis oldum piskolojisi. 

sanki eşi odtü yü bitirmişte polis olmuş gibi duyar kasıyorlar sevsinler kimbilir hangi bol işsiz çıkaran okulu ve bölümü bitirdi allah bilir.

İşsizlikten istemeyrek polis olanların genel bitirdikleri okullar, bölümler ortada düşük pas pas puanla girdikleri anadolunun kırsal bölgeleri fizik, kimya, biyoloji, işletme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2022; 14:9:44 >
  • bu forumda o kadar malum partili gördüm de kerimcem ve por favor kadar boş iki adam görmedim. treth abimizin gözünü seveyim gördüğüm en rasyonel malum partili 

• Peter Jones P kullanıcısına yanıt

ben akp partili değilim sizin gibi hayali evrenler kurup akp gidince polislik masa başı memur işi olucak, hepsi karakollarda yatışçak,norveç huzuru monotonluğu gelicek gibi tatlı hayallerde dolanmıyorum. 

her mesleğin gerçeği ve tabiatı var hayat hiç kolay değil akp gitsede değişmiyek bu zaten dünyada hiç iyi bir noktayada gitmiyor bu güzel günlerin kıymetini bilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2022; 14:7:43 >

''sizin gibi hayali evrenler kurup akp gidince polislik masa başı memur işi olucak hepsi karakollarda yatışçak bütün gün gibi tatlı hayallerde dolanmıyorum''

canım benim kim böyle şeyler söyledi? benim agzımdan böyle cümleler çıkmadı. senin savundugun şey alım gücü ve ekonomide sorun olmadığı. türkiye 80 milyonluk ülke, nüfusun %10-15'i zenginlik içindeyse bu sana genelleme hakkı verir mi? ülkenin büyük çoğunluğu bende dahil sürünüyor tabiri caizse. bir de şu yazdığın cümlelere bakar mısın zor anlıyorum, biraz -da -de eklerini ayırsan noktalama işareti kullansan iyi olur.

• Peter Jones P kullanıcısına yanıt

bu konuda nerde ekonomiden bahsettim yada iyi dedim nerden uyduruyon bunu?

ağlamakta özgürsün

• Kerimcem hem akp'li hem akp'li değil. Tam bir bukalemun.  

Ülkenin %80+'ı o paranın altında alıyorsan nasıl çoğunluk en az 7-8 bin lira harcayıp tatil yapsın? Ütopya olan senin arkasında duramadığın tutarsızlıkların. 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.