Şimdi Ara

Polis İntiharları! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
3
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

ev kendimin kiram yok 10.000 tlmi atamıycam tatil için kenara bir komiksin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2022; 15:54:33 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Sen ülkenin çoğu musun? Bu nasıl cevap gene?Polis İntiharları! 

• Osman_E kullanıcısına yanıt

türkçe yazıyorum kimse kimseyi zorla polis yapmıyor ,akp gidince polis içinde siyasi gruplaşmlar yokmu olucak sanıyon nedir hayrola? ne zaman yok olmuş bu? hangi tarihte? zamanda ve mekanda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2022; 15:50:50 >
  • Bunun tatile gitme ihtimali sıfır. Herif parasızlıktan internet kutusuna geçmiş tatil falan uyduruyor. Bütün gün evden mesaj atıyor. Polis İntiharları! 

• fanım büyük hayranım gibi geçmiş msjlarımı kurcalarken görürdün de tatildeyken erdekteyken kesinti oldu çünkü 2 evdede yazmıştım konusuna ilgilenemiyorum evde kriz çıktı diye, daha uygun fiyatlı iss ye geçenler tatil yapamıyor bu ülkede evet bu bakış açısıyla nobeli alamaman bu ülkenin büyük hatası cidden harcanan büyük bir zekasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2022; 16:14:31 >
  • Forumda nereden girdiğini gösteren gizli bir özellik var. Senin kafan çalışsa o özelliği çoktan keşfederdin. Erdekteki yerde muhtemelen çevrenden birisi diye foruma attıysan kesin o kısımda yalandır. Polis İntiharları! Polis İntiharları! 

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152978312

Ulan kero kaç yaşına geldin hala zorno peşindesin :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 9 Ekim 2022; 16:33:50 >
  • burda milletin geçmişte ne yazdığla ilgilenen konu dışına fersah fersah çıkıp bomboş tartışma ortamı yaratan konu ile hiç alakası bile olmayan, işin gücün burda karşıt görüşlü üyelere saldırmak, senin gibi bir tane üye yok burda ne chp li ne akp li,hehe şizoyum iss ye tatildeyim ilgilenemiyorum diye arıza kaydı bıraktım onlarda deli diyip geçmiştir kesinPolis İntiharları! ,cidden bir uzman yardımı almanı öneriyorum çok sağlılklı gelmiyon gözüme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2022; 16:43:40 >
  • Kero bırak bu işleri evlenme zamanın gelmiş. Polis İntiharları! 

Polis İntiharları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 9 Ekim 2022; 16:49:34 >
  • Gider gidemez o ayrı ama ülkenin çoğu tatile gidiyor argümanının savunması olarak "evim benim, ben gittim" demesi ve benim komik olduğumu söylemesi çok komik. Polis İntiharları! 

Hep böyle alakasız şeyler yazıp sonra da kaçıyor ve kimsenin bunu fark etmediğini sanıyor galiba.Polis İntiharları! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 9 Ekim 2022; 17:26:13 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

saçma sapan şekilde kim tatil yapıyor konusunuda ben açmadım kendi adamınız açtı siz uzattınız kapamaya çalışıyorum yazmıyorum çünkü konu ile yakından uzaktan alakası yok.

çevremdeki insanların çoğuda gayet halktan sıradan tipler çok büyük çoğunluğuda gayet tatil yaptı bu sene iddamın arkasındayım vazgeçtiğim yok yapamadıysan senin sorunun maddi durumun çok kötü demmekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2022; 17:44:48 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Ülkenin gerçekleri senin konun değil zaten, hep hayal gücünden yazıyorsun.

Konu polis maaşları ve o parayla geçinememek ama senin kendin ve çevren dışında argüman sunamadın iddian o paranın fazlasıyla yetip, tatil bile yapıldığı.

• Bu polis kardeşlerimiz istifa etseler özel sektörde asgari ücrete razı olacaklardı. Aradaki bu ciddi uçurumu azaltabilmek için polis maaşlarında indirim yapılması ve sözleşmeliye çevrilmesi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Geçen sene ev babamın koca bina dikti diyordu. Her sene başka bir şey uyduruyor. Polis İntiharları! 

• Yok tanıdıklarımın büyük çoğunluğu hukuk okuyarak avukat oldu ya da sivil koruma veya güvenlik amiri en kötüsü taksi şöförü. Hiç biri asgari ücretle çalışmıyor.
    Asgari ücretle bu işi yapacak bir tane adam bulamazsın. Hafta da 80 saat + ek görevler 5 il değiştirme adam bu işi asgari ücrete mi yapacak ? fabrikada işçi olur daha iyi onların daha çok haklara sahip.
    Keza hangi gelişmiş ülkede polis maaşı asgari ücret ki burda olsun. Gelişmiş ülkelerde maaş dolgunluğunu bırak mesai saatleri 40 saati geçemiyor gece mesaisine ek ücret var. Sizin gibi 3. Dünya kafalardan çıkar ancak bu fikirler. Size emniyet tarzı teşkilatlanma da yanlış direk cunta olmalı ne dersin ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.