Sıvayamadı bile. Alıntılamayın beni dedi ve kaçmaya çalışıyor. |
Polis İntiharları! (6. sayfa)
-
-
Ulan kero fakirlikten turknet'i bırakıp internet kutusuna abone olmuşsun. Ayrıca hangi cahil sana 13.500TL maaş verecek? Bütün gün evdesin. Hatta bir ara cezalıydın benimde uykum kaçtı baktım gece 3'de forumda geziniyordun.
Su faturası fazla geldi diye forumda ağlayıp krize girecektin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 7 Ekim 2022; 21:44:33 > -
he he çok küçük, minik, minnacık azınlık çıktı bu yaz tatile sadece,şizoyum ben 3 harfliler rüya gösterdi bana,tatile bu yaz sadece ceolar tuzu kurular çıktı aynen ba bay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 21:47:27 > -
Yok ülke süper, herkes aslında ekonomi kötü diye yalan söylüyor kerim. Mültecilerle 100 milyon olmuş ülkede sen en az 70-80 milyonu tatilde görmüşsündür.
-
ben ekonomi iyi dedimmi nerden uyduruyon bunu,ekonomi kötü ama insanların tatile çıkmasına çok engel değil tatile 7.000 tl civarı para harcadım ulaşılmaz birşey olarak görmen komik absürt yani.
asgari ücretliler bile çıkıyor bekarsa lüks olarak görmen komik.
ülkenin 3 tarafı denizle ve tesislerle kaplı her bütçeye göre tatil mekanı var 5 yıldızlı otelde bodrumda kalmak zorunda değilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 21:57:1 > -
Sana göre zeytinburnu sahile inmek falan tatil olabilir ama normal insanlar için böyle değil.
7000 tlyi bu ülkede herkes tatile harcar görüyorsun gene. Çık şu hayal dünyandan. Bu dünyada sadece senin çevren yaşamıyor, öğrenemedin yıllardır.
-
Bu maaş iddianı ispatlamazsan ortam çocuğusun. Karakterin varsa, erkeksen ispatlarsın. Umarım adliyeye gidip ağlarsın da kimliğini tepsit ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hatalı yazmışım onu maaşları dolgun diye değiştiriyim tanıdıklarımı genele vurdum onlarda deneyimli üst kademedeki polisler çünkü benim hatam kabul, Türkiyenin yarısından çoğu 13.500 -15.000 tl nin altında hatta yarısına çalışıyor şu az gariban maaşı olarak görenlerde bir alem yani.
deneyimli polis maaşı 15.500 - dediğim 20.000 arasında devasal farklar zaten biri deve diğeri cüce evet çok sallamışım ,uçmuşum, evet uzay kadar fark var yani yalanın trollün boylesi olmaz yani.
kız kardeşim 12 yıllık öğretmen yeni başlayan polis kadar 13.500 tl almıyor yahu neden bahsediyon sen.
milliyetPolis Maaşları 2022: Yeni Başlayan Polis Memuru Maaşı Ne Kadar Oldu?https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/polis-maaslari-2022-polis-maasi-ne-kadar-oldu-6819968vah vah .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 23:12:44 >
-
Onun işi yok ki maaşı olsun. Gece, gündüz günün her saati burada olan birinin ne işi olacak? Anca zengin akrabaları vardır ve hikayeleri hiç bitmez.
-
Öğretmenin haftada kaç saat çalışıyor Gece çalışıyor mu? Kelle koltukta gece gündüz it kopukla muhatap mı? Polisler gibi resmi tatilsiz, yaz tatilsiz, sömestrsız, haftasonsuz çalışıyor mu? Ek ders ücreti alıyor mu?
Aynı sınavda görevli oluruz Hiçbir öğretmen yokken biz okula geliriz En son biz çıkarız Kapıda yüzlerce öğrenciyi ararız Bizden sonra gelip bizden önce çıkan sadece sınıfta öğrencilerin başında bekleyip gözetmenlik yapan öğretmen 300-400tl ücret alır Polis 200tl alır Maç görevine gidersin Belediyenin özel güvenliği 300-400tl alır Polis bedava çalışır Görevde hep cebinden yemek zorundasın Belediye zabıtaları yada itfaiyeler gibi görev icabı yemekhaneye gidemezsin Onlara yemek parası yatar sana yatmaz Sen cebinden yersin Pandemi olur Banka güvenlikleri yarım çalışır Sen banka beklersin gündüz gece Pandemi biter, banka yarım çalışan elemanlarına ek tazminat öder Sen bankayı beklediğin halde hatta pttnin dağıtması gereken maaşları sen dağıttığın halde bir kuruş tazminat almazsın PTT kendi memurlarına taltif-tazminat verir Çokta uzatmaya gerek yok Bu örnekler dahada çoğaltılabilir Şimdi görevden geldim yatıyorum
Şunu da söyleyeyim Ben emniyet personeliyim 20bin (rütbeli değilse) alan yok Terör tazminatıyla belki doğuda eski memurlar o paralara yaklaşabilir Ama dediğim gibi onların bile direk 20bin üstü alacağını düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 8 Ekim 2022; 7:28:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende bunu merak ediyorum neden istifa etmiyorlar? polislikten istifa eden hic bir devlet kurumunda calısamıyor mu
-
Bununda kankası fero ikisi beraber bütün gün buradalar. Birde treth var kaç yaşında herif gece 4'de oyun oynuyor.
-
Rezilsin rezil Kaç mesajdır lafını çevire çevire bir hal oldun. Önce tecrübeli olanlar yüksek alıyor dedin. Alamayacağını söyleyince yüksek mertebedekiler alıyor dedin. Çevire çevire şimdi de kendi çevrene indirgedin olayı
Ayrıca yine algı yapıyorsun 12 yıllık öğretmen olan kız kardeşin hangi branşta görev yapıyor da 13500 TL alamıyor söyle de engin bilgilerinle bir kere daha aydınlanalım
-
Hocam siz kanlı canlı emniyet personelisiniz. Sizin verdiğiniz bilgilerle kerimcemciğimin verdiği bilgilerin uyuşması imkânsız. Siz yanlış biliyorsunuz. Çünkü kerimcemciğimin hayal dünyasında yaşamıyorsunuz. Onun polis tanıdıkları 20000 TL maaş alıyor. Konu kilit, size ban
Baskı varsa işi bırakın arkadaş kendini ezdirip intihar edeceğine
Psikolojik birşey bu polislikle alakası yok
Asgari ücretle fabrikada çalışan adam ne yapsın ozaman piyasada işçi kalmaz intihar etmekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsan ölmüş tabii ki yazıktır, fakat bu devlete polis olmanın da sonucunun bu olacağı çok belli değil mi? Aşırı sağ tandanslı kişilerin yuvası olan bir kurum yani. Daha Gezi eylemleri sırasında gördük zaten polis teşkilatını çoğunlukla nasıl insanların oluşturduğunu. Ne bekleniyordu diye sormak istiyorum. Aç kalsam bile polis olmak saniyeliğine dahi aklımdan geçmez şahsen. Hangi devlet kurumunda düzgün yönetim, yandaş olmayan yöneticiler var ki polis teşkilatında olsun? En iyi ihtimalle devletin görüşünün karşısında olanları baskılamak için bir araç olarak kullanılacaksın, en kötü ihtimal de bu konuştuğumuz mevzu zaten. Sırf para yüzünden böyle bir ortama girmek de bile bile lades biraz.
-
Yazık. Allah rahmet eylesin. Böyle gittiği müddetçe ne ilk ne de son olur maalesef.
Adamalar intihar ediyor. Bir çok kez duyuyoruz hatta neredeyse her hafta duyuyoruz .Belli ki emniyette sıkıntılar çok biride çıkmış polis şu kadar maaş alıyor diyor öğretmenle kıyaslıyor Allah akıl versin
-
kimse kimseyi zorla polis yapmıyor polislik ve askerlikte intihar oranları dünya geneli fazla diğer mesleklere göre stressli iş çünkü, abd de yüksek oran türkiyeye has sanıyorsan gülerim yani,hatta son yapılan resmi açıklamaya göre oran düşmüş bile kısmen.
silah zoruyla kimse kimseyi polis yapmıyor devlet ,mecburi değil yani hatta millet polis olmak için bir birini eziyor desem yeri gayet kendi istekleriyle ve işin zorluğunu bilerek oluyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ekim 2022; 15:49:33 > -
Reisin gibi dansözlük yapıp kıvırma. Net rakam veriyordun, erkeksen kanıtlı iddianı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X