hepsinin alması imkansız bir sürü birimi,alanı,yılı,şartı şurtu var eğitimi sertfikası alanı var sen polis diyince herhalde tek tip memur anlıyon herhalde. her öğretmen bile aynı maaşı almıyorken seni çözemiyorum ilginçsin cidden. en düşük kısmı 13.000 tl olsa fena maaş değil buyursun etsinler istifa yerini hemen doldurmaları bir kaç günlerini almaz emmiyetin polis olmak isteyen çok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 15:44:41 > |
Polis İntiharları! (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
git 80-90 lardaki maaşlarına bak bakalım neymiş bak, akp chp yarıştırıyon halen, bekle chp gelicek 30.000 tl vericek bekle az kaldı inş.
akp yi övmek adına yazmıyorum akp den bahsetmiyorum bile ama çok koyu siyasi bir tipsin cumhuriyet tarihindede en dolgun yüksek maaşı polise akp vermiştir her türlü rakamlada sabittir ıspatlıdır asıl sana tatlı hayaller ütopyolar.
13.000 tl bu ülkede ortalama mühendis maaşı gözün doysun yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 16:25:4 > -
:)
tekstil atolyesinde çalışan eşin dostun bodrumda 5 yıldızlı otellerde tatil yapmıyor mu ? şartlar kötü mü şimdi?
Şartlar kötüyse nasıl tatil yapıyorlar. Yüzyılın en büyük eğlencesisin kerocan :D
-
3-4 sene once yapıyorlardı gayet malum ekonomi şu an kötü bir çoğu erdektir sarozdur ayvalıktır o tip yerlerdeler.
ama beyaz yaka veya memur olup minnoş tatilinden vazgeçen açız ,kriz var diyen vazgeçtik tatil yapmaktan diyen 1 kişi bile görmedim gördüysen sen yaz olurmu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 15:53:55 > -
Var ben ve ailem.
Bu yıl gayette tatile gitmedik. :) Gerçi sen buna da inanmazsın.
-
13.500 lik ortalama maaşımla bodrum ,ayvalık, erdeğe gittim bu yaz hepsinde 2-4 gün kaldım seni bilemem ben görmedim anca kız kardeşimin aşırı dar gelirli tabaka veli profilini duydum sadece bir onlar aşırı pahalı gidemedik demişler esenler profili.
gittiğim yerlerde iğne atsan yere düşmez o derece kalabalık dersin sanki bedava oteller.
bir tek erdekte otele para vermedim teyzemin yazlığı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 16:27:51 > -
Geçmiş dönemden bahsettim mı? Hayır.
"Şu siyasi parti bu siyasiden daha iyi" diye bir cümle kurdum mu? Hayır.
"chp gelirse çok iyi işler yapar" dedim mı? Hayır.
13.000 TL bu ülkede ortalama maaş ise bunu eleştirmen gerekir. Bana gözün doysun diyorsan bu durumu da savunuyorsun demektir. Gerçi 13500 TL ile hem geçinip hem de tatil yapıyormuşsun. Yalanın da kuyruklusunu söylüyorsun. 13000 TL ile bir insan hem evini gecindirip hem tatile çıkamaz. Yapabilir diyorsan bu işin matematiğini köy ortaya da görelim.
Bu arada hala kıvırıyorsun. Madem hâlâ daha savunuyorsun 20000 TL aldıklarını, et şu yemini. Bol keseden sallamakla olmuyor. Lafının arkasında dur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeter senle boş konu kasmaktan yoruldum alıntılama akp gitsin istediğin gelsin umarım mutlu olursun diyim.
13.000 ni geçtim 8.000 -9. 000 tl alanın büyük çoğunluğu bile gayet tatilini çatır çatır yaptı ufak atında civ civler yesin,ama yine seni mutlu ediyim tamam herkes aç, sefil, kuru ekmekle sofradan kalkıyor akp istifa, otelleride orion gezegeninden gelen uzaylılar full doldurdu haklısın .
artık alıntılama beni olurmu lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 17:23:58 > -
Ağlayacaksan oynamayalım kerimcemciğim
Bütün mesajlarımın sadece işine gelen yerlerine cevap verdin. Lafının arkasında durmadın. Üstüne üstlük yalanlar sıraladın. Bir de her zamanki gibi konuda hiç siyaset yokken akp seviciliği yaptın. Elle tutulur ne cevap verdin ki ? Bak hepsini geçtim, 13500 lira maaşla nasıl ev gecindirip üstüne de tatil yaptığını açıklasana bi
Bekar değilsen, ot gibi yaşamıyorsan, ana evinde değilsen o maaşla tatil falan yapamazsın. Çadır tatilinden bahsetmiyorsan tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eminim her zamanki gibi senin çevrende o paraları alanlar lüks otellerde haftalarca tatil yapmıştır ama o çevrenden çıkınca dünya bambaşka kerimcem.
-
Savunduğu siyasetçiler için salça ekmek yiyecek birisi evi kira değilse gayet tatil yapabilir.
Ben bu yaz antalya da garsondum şöyle diyim gurbetçiler ve turistler olmasa özellikle restoran tipi mekanlar batardı.
Türk geliyor evet otelleri dolduruyor ama adamla muhabbet ediyoruz adam hollandaya göçmüş yazılımcı almanyaya göçmüş doktor çıkıyor.
otelleri çok iyi biliyorum arkadaşlarımdan otelde çalışan var banada günlük oda lazım oluyordu
torpille 700-800 e zar zor buluyorduk.
gerçekten oteller inanılmaz doluydu lakin gelenler belli.
Hepsi biz genç öğrencilere y dışına çıkmamız için dua etti düşünün durumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yoo öyle birşey demedim ama işi gücü olupta tatilini yapmayan adam, aile görmedim bu yaz görürsem sana söz yazarım..
5 yıldızlı otellerde anca kariyeri iyi, durumu iyi insanlar yapıyor,herkes kesesine göre yer buluyor yani sen meraketme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 20:33:26 > -
8-9 bin lira maaş alan adam nasıl çatır çatır tatil yaptı? trollüyorsun başka açıklaması yok
-
Yukarıda 8-9000 alanlar bile tatilini yaptı diyorsun. Ülkede fiyatlar, açlık sınırı, yoksulluk sınırı belli. Sen zaten işine gelmeyen hiçbir şeyi görmüyorsun. İşsizlik falan da yok sana göre mesela. Sırf ideoloji uğruna bu kadar kör nasıl olabiliyorsun?
-
Verecek cevabı olmadığı için sıvamaya başladı
"Ot gibi yaşamıyorsan" diye o yüzden söyledim zaten hocam. Salça ekmek lüks bunun gibilere. Adam akıllı 5 kg salça 200 liradan aşağı değil. Ama herif 13500 liraya ev gecindirip tatil yapıyor
Beni ilgilendirmiyor.Yarı maaşlarına günde 12 saat çalışıyorum.Bak 20:00 de geldim sabah 8 kadar işteyim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç gülceğim yoktu yoksulluk sınırı 20.000 herkes yoksul gariban bu ülkede ozaman resmi rakamalarla gidersen işin zor.
işsiz güçsüzsen gelirin yoksa tatil yapamazsın doğal havadan gelmiyor o tatil, yalan borcum yok farklı ülkelerde yaşıyoruz demmeki sizin hayali ülkenizde kimse tatil yapamadı bu yaz herkes evde pinekledi oturdu, şizoyum ben demmekki .
sizin siyasi senaryo aleminizi tartışmak istemiyorum daha fazla alıntılamayın beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 21:34:20 > -
Gene tutarsız hayal gücünden sallıyorsun. Bu ülkede kaç kişinin yoksulluk sınırı altında yaşadığı ortada. Resmi rakamlar bunun çok azını gösteriyor zaten.
Gene ülkede çok azınlık olanları gösterip ülke süper demeye getiriyorsun. İnsanlar bu seferde sana hiç kimse tatil yapmadı demedi. Gene çeviriyorsun. Verdiğin rakamları savunamayınca kaçmak hep yaptığın şey zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X