O arkadaş çoktan başka bir türe evrimleşmiş, artık insan olması mümkün değil. Görmezden gel en iyisi.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 7 Ekim 2022; 6:58:14 > |
Polis İntiharları! (4. sayfa)
-
-
20000 TL maaş aldıklarına dair namusun ve şerefin üzerine yemin eder misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meslek zor diye intihar eden kim sayın süper zeka? Geçenlerde iki tane özel harekat polisi de aynı sebeplerden intihar etmişti. Neden intihar etme sebeplerini okuyup anlamak yerine (senin gibilerde bu yetenekler çok düşük oluyor gerçi, sen de haklısın) kendi hayal dünyanda uydurmalar yapıyorsun sayın süper zeka?
"Neyi araştıracaklar" diyerek fanatiği olduğun partinin sözcülüğünü yapıyorsun. Sonra da "akp den banane" diyorsun Ulan o cümleyi en fazla akp kullanıyor zaten. Ben sana söyleyeyim neyi araştıracaklarını. Mobbing iddialarını, intihar mektubunda yazıldığı gibi keyfi tayin uygulamalarının olup olmadığını, hiçbir delil olmadan suçsuz yere bir polis memurunun küçücük kulübeye tıkılıp tıkılmadığını, bunun gibi kanunsuz uygulamaların daha kaç tane memura uygulandığını ve varsa memurları intihara sürükleyecek diğer etkenleri araştıracaklar. Bir ilkokul çocuğuna "polisler intihar etmeye başladı. Neyi araştıralım sence?" diye sorsam bu söylediklerimin en az yarısını söyler. Sen gelmiş "neyi araştıracaklar" diyerek fanatiği olduğun partinin savunuculuğunu yapmaya çalışıyorsun. Biraz zeka lütfen.
Son olarak; öğretmenler sana naptı la, doğruyu söyle ama Çok fena kuyruk acın var senin. Öğretmenlere çamur atmadan duramıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
20000 TL maaş hiçbir vasfı olmayan bir parti fanatiği için çok ama çok büyük bir maaştır. Hatta onun için o kadar büyük maaştır ki polisin intihar mektubunda yazan "şerefimle oynandı, kulübeye hapsedildim, hiçbir ispat olmadan suçlu ilan edildim, kanser oldum, ağır mobbinge maruz kaldım,..." gibi iddalarin hepsini onun için önemsiz hale getirmiş, "20000 TL maaş alıyorsa bunların hepsini göğüslemesi gerekir" düşüncesine itmiştir onu. Kapasite meselesi. Ha ayrıca açık açık yalan söylüyor zaten. "20000 TL maaş aldıklarına dair namusun ve şerefin üzerine yemin eder misin?" diye sordum kendisine. Cevap vermek yerine ne yapacak biliyor musun? Ölü taklidi
Bir gün azınlık kalacaz diye çok korkuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20.000 TL ye çok büyük para yazanlar var komedi.
Yapacak birşey yok ortdoğu der geçrerim herzmanki gibi.7 Yıl güvenlik görevlisi olarak çalıştım bana demedikleri kalmadı sen salaksın malsın nie polis olmuyorsun efendim Güvenlikten nefret ettim Polislikde kafayı yerdin bende kanser olurdum bunun bilinciydeydim.Bu Ülkede Asker polis olmak demek intihar etmek demektirm.Hiçkimse kanunlara uymuyor kanunlar kurallar keyfe keder işliyor birilerini vicdanı ve kendi düşüncesi doğrultusunda işliyor.Adamı yakılıyorlar savcılık serbest bırakıyor Hakimim karşısına çıkıyor ceza almıyor yani böyle bir Ülkede polis olmayı istemek hiç can güvenliğin yok sıfır Güvenlik kimliğini kesip attım.Kerimcan bir konuda haklı bu hayat zor bu coğrafya zor kolay değil o yüzden tercihkerinizi çok sıkı sorgulayıp öyle yapmalısınız.Size 100.000 da verseler o ortamda yapamazsınız çünkü bu Ülkenin kanunlarla sorunu var herkes potansiyel suçlu insanların ne hak umrunda ne kanun umrunda.Zor yani Polis olurken 500 kere düşünmeyen inasanlar iste sen şöylesin sen böylesin maaşın iyi hayatın kurtuluyor falan dediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Genç Polis arkadaşların çoğu kriptoya bulaşmış kayıpları da çok yüksek maalesef.
Silaha erişim basit olunca böyle durumlarda anlık kötü kararlar veriyorlar çok üzülüyorum.
-
evette benim çevremdekiler en az 10+ yıldır polis yaşım çok genç değil arkadaş çevrem 35-45, yeni başlayanlarda zaten 13-15.000 civarımı ne alıyor daha ne alıcaklar.
okadar genç 3 kuruş maaşamı atlıyor sanıyonuz maaş iyi yüksek diye atlıyorlar zaten keyfi değil? ne komiksiniz allah aşkına.
şu 20.000 nede para değil diyenlerede nedesem bilemiyorum hayali evrenlerindeki elitist ,beverly hills tarzı hayatı umarım bir gün yaşarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 13:55:15 > -
Allah rahmet eylesin bana göre bu ülkede en zor meslek,1 polislik, 2 öğretmenlik.
İntihar etme kardeşim! mesleği bırak, hakkını savun, başlarım böyle işe de, içinden biraz söv möv, kız, öfkelen ama sakın haa! intihar etme.
Değmez! Sen sağlam olduğun müddetce geçinirsin, rızık az yada çok gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D2CBC77 -- 7 Ekim 2022; 13:50:43 > -
Deseler ki 25.00 bin lira, asla polislik falan yapmam. Halkın seviyesi belli zaten
-
Çok geçiştirerek yazmışsın. Şimdi yemin ettin mi etmedin mi anlayamadım. 20000 TL maaş diyordun, 13000 TL'ye düştün birden. Daha ne dediğin belli değil.
Herkesi kendin gibi zannetme. Lafımızın arkasındayız. 20000 TL (1000 doların biraz üstü) maaş para değil diyenlerden biri de benim. Fazlasını da kazanıyorum. Kazandığım miktar da para değil. Bu cümleleri duvara okusam anlama ihtimali var. Ama sen muhtemelen yine anlamayacaksın.
işe yeni başlayan bir çömezle,10+ yıllık devlet memuru aynı maaşı almaz son derece açık yazdım ama anlayana dünyanın heryerinde boyle bu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 14:42:11 > -
İşin gücün laf cambazlığı. Dünyanın her yerinde tecrübe ile maaş artar. Ama bu ülkede artmaz. Çömez 13 bin alırken tecrübeli 20 bin almaz. Tekrar söylüyorum, 20 bin aldıklarına dair namusun ve şerefin üzerine yemin et. Aynen şu cümleyi kuracaksın: "Polislerin 20000 TL maaş aldıklarına dair namusum ve şerefim üzerine yemin ederim."
Provakatör kerimcem yine iş başında! Ne çevresi adam hayal dünyasında yaşıyor. Yazdıklarının %90'ı yalan. Birde millet saf saf bunun çevresi falan var sanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 7 Ekim 2022; 15:9:0 > -
tabi canım artmaz babasının hayrına çalışıyor herkes bu ülkede kpss ye millet spor olsun diye giriyor, memur olmak için millet bir trarafını spor amaçlı yırtıyor zaten.
13 yıllık polis arkadaşım bu sene başı 21.000 di ama bayağa bir üst birimde emmiyette kaçak mal basma gümrük asayiş işlerinde bir daha denk gelirsen senin için özel sorarım.
17.000 lede 20.000 arasında deve kadar fark varmış gibi yazanlarada ayrı hayran kaldım birimine, yılına göre maaşlar değişken .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 15:25:18 > -
ben nezaman şartlar iyi dedim,artık yazmadığım şeyide uyduruyorsunuz eşin istifasını sunabilir kimse eşini zorla çalıştırmıyor buyursun istifa etsin.
neden ısrar ediyor acaba mutsuz olduğu işe nedeni belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 15:18:25 > -
Kıvıra kıvıra bir hal oldun. "Bayağa" üst birimde olanlardan hiç bahsetmedin ilk mesajinda. Erkek gibi lafının arkasında dur. Tek bir cümle yazacaksın. Beceremezsen kopyala yapıştır yap. Tekrar söylüyorum, cümle şu : "Polislerin 20000 TL maaş aldıklarına dair namusum ve şerefim üzerine yemin ederim."
İyi de hocam, sen kanlı canlı örnekler üzerinden yazıyorsun. Cevap verdiğin adam ise ütopyasındaki bilgileri yazıyor. Onun ütopyasındaki Türkiye çok iyi yönetiyor, yöneticiler muazzam. Yöneticiler dışındaki siyasiler berbat. Yönetim o kadar süper ki polis memurları da diğer memurlar gibi zengin Bu arada bu adam ciddi ciddi bunları savunuyor. O yüzden hiç sinirlenmeden yazın bu adama. Kimse ciddiye almaz bu herif bu forumda. Ona rağmen yazar yazar rezil olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X