Şimdi Ara

Polis İntiharları!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
5.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün içerisinde Türkiye genelinde 4 polis memuru intihar etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opusdei -- 5 Ekim 2022; 22:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten ne kadar acımasız ve düşüncesiz insanlar var forumda. Yazık hala 20 bin maaş diyor adam böbreğini kaybetmiş daha maaş diyor. Al hadi 20 binle böbrek Hayatında gece uykusundan kalkmamış gelmiş 2 metre kare kafeste bazen 10-12 saat gece nöbet tutan polisi eleştiriyor. İstifa edip ne yapacak nasıl iş bulacak. Kalorifer yazamayan paralı troll arkadaş. Ayrıca 20 bin alan polis sınır bölgesinde ya da en doğuda çalıyordur. Senin çıkmadığın Bayrampaşa da bir polis 20 bin almıyor. Aldığı 15 bin maaş.
    Tartışma konusunda ne yazık ki ilkokul mezunu öğrencilerim gibisin. Sen git, sen yap sen ebe ol. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz büyü (zeka yaşı olarak) öyle tartışalım. Zira sen sadece kendi fikirlerini öne sürüp karşı tarafın yazdıklarını okumuyorsun. Ya da anlamamazlıktan geliyorsun. Bu sana yazdığım son cevap. İyi günler.
  • Yazık insanın içi parçalanıyor. Şu ülkede çalışan herkese köle muamelesi yapılıyor.

• Umarım gören biri başka platformlarda paylaşır. Kaldırmak zorundayım.

• Ne yazık ki doğru dürüst hiçbir yerde haber olmuyor Kimse önemsemiyor Memurlar için amirlerin, müdürlerin siyasilerin iki dudağı arasında her şey Sahipsizler kimsesizler Sağı solu yok tüm siyasi oluşumlar, partiler yalandan gösteriş yapıyor, vatan millet sakarya gidiyor ama gerçekte hepsi bambaşkalar Bütün bu haksızlıklara hukuksuzluklara, adam yerine hatta insan yerine koyulmayışlara dayanamıyor ve her geçen gün 3-5er devremiz abimiz kardeşimiz intihar ediyor

• Yaziktir gunahtir arkadas insanin ici parcalaniyor yeminle

• Üzüntüden kahroldum

• Devletin hukumetin bundan büyük ayıbı olamaz

Polis dediğin senin için orada vatandastan cok devlete çalışır polis senin en yakinin ona bile bakamiyorsun

Yazık bu ulkede otenazi olsa milyonlar intihar eder polislerin elinde tabanca oldugu icin kolayca vazgeciyorlar hayattan aslinda calisan kesimin çoğu bu durumda

Bir is kanunu dusunun bu kanunda calisma saati 45 saatten BASLİYOR minimum 45 saat yani

Avrupada bu 35 en fazla 40 saat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüfekle gezen polisler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birinin intihar mektubunu okudum içim paramparça oldu. Polis İntiharları!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dolgun maaş alıyorlar maddi değil daha çok piskolojik 5 bin alan milyonlar direk kolifer borusunda sallandırsın kendini ozaman intihar için bir neden olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 22:44:41 >
  • Liyakatsiz, adaletsiz ortam yüzündendir.

• intihar edeceğine istifa et bitsin gitsin

• Gerçekten ne kadar acımasız ve düşüncesiz insanlar var forumda. Yazık hala 20 bin maaş diyor adam böbreğini kaybetmiş daha maaş diyor. Al hadi 20 binle böbrek Hayatında gece uykusundan kalkmamış gelmiş 2 metre kare kafeste bazen 10-12 saat gece nöbet tutan polisi eleştiriyor. İstifa edip ne yapacak nasıl iş bulacak. Kalorifer yazamayan paralı troll arkadaş. Ayrıca 20 bin alan polis sınır bölgesinde ya da en doğuda çalıyordur. Senin çıkmadığın Bayrampaşa da bir polis 20 bin almıyor. Aldığı 15 bin maaş.

• JustCrew J kullanıcısına yanıt

zor bir meslek çevremdekiler maaşı iyi diye seçiyor o mesleği hatta birbilrerini eziyorlar artık polis olmak için desem yeri, kanser olmasına üzüldüm ama intihar için bir neden değil.

canın çok tatlıysa gir avm ye asgari ücrete tezgahtar ol ozaman partiyle ne alakası var askerlik, polislik zor bir meslektir sittin senedirde boyle bu, kimse silah zoruyla ol demiyor .

babanın partisi gelince hepsini masa başına koyup,ellerine laptop vercekler dersen üzgünüm çok beklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2022; 19:43:52 >
  • İnsanca şu geride bıraktığı mektubu okuyun rica ediyorum. Bir ülkenin polisi, kanun koruyucusu ben adaleti aradım fakat bulamadım diyorsa o ülkede problem vardır kusura bakmayın ya da bakın(sözüm o dllamalara)

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Hala boş boş konuşuyorsun ulan chp komisyon kurulsun dedi, intiharların sebebi araştırılsın dedi akp ve mhp oylarıyla reddedildi

• polislerin,askerlerin intihar oranı dünya geneli fazladır zor stressli bir meslek kaldıracak piskolojik ve beden gücün yoksa seçme o mesleği okadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ekim 2022; 16:15:46 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ne iş yapsın sanki ülkede istihdam bolluğu var keyfinden polislik yapıyor. Çoğu üniversite mezunu iş bulamadığı için başvuruyor zaten.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.