Polis İntiharları!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yazık insanın içi parçalanıyor. Şu ülkede çalışan herkese köle muamelesi yapılıyor.
-
Umarım gören biri başka platformlarda paylaşır. Kaldırmak zorundayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yazık ki doğru dürüst hiçbir yerde haber olmuyor Kimse önemsemiyor Memurlar için amirlerin, müdürlerin siyasilerin iki dudağı arasında her şey Sahipsizler kimsesizler Sağı solu yok tüm siyasi oluşumlar, partiler yalandan gösteriş yapıyor, vatan millet sakarya gidiyor ama gerçekte hepsi bambaşkalar Bütün bu haksızlıklara hukuksuzluklara, adam yerine hatta insan yerine koyulmayışlara dayanamıyor ve her geçen gün 3-5er devremiz abimiz kardeşimiz intihar ediyor
-
Yaziktir gunahtir arkadas insanin ici parcalaniyor yeminle
Üzüntüden kahroldum
-
Devletin hukumetin bundan büyük ayıbı olamaz
Polis dediğin senin için orada vatandastan cok devlete çalışır polis senin en yakinin ona bile bakamiyorsun
Yazık bu ulkede otenazi olsa milyonlar intihar eder polislerin elinde tabanca oldugu icin kolayca vazgeciyorlar hayattan aslinda calisan kesimin çoğu bu durumda
Bir is kanunu dusunun bu kanunda calisma saati 45 saatten BASLİYOR minimum 45 saat yani
Avrupada bu 35 en fazla 40 saat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
dolgun maaş alıyorlar maddi değil daha çok piskolojik 5 bin alan milyonlar direk kolifer borusunda sallandırsın kendini ozaman intihar için bir neden olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2022; 22:44:41 > -
Liyakatsiz, adaletsiz ortam yüzündendir.
intihar edeceğine istifa et bitsin gitsin
-
Gerçekten ne kadar acımasız ve düşüncesiz insanlar var forumda. Yazık hala 20 bin maaş diyor adam böbreğini kaybetmiş daha maaş diyor. Al hadi 20 binle böbrek Hayatında gece uykusundan kalkmamış gelmiş 2 metre kare kafeste bazen 10-12 saat gece nöbet tutan polisi eleştiriyor. İstifa edip ne yapacak nasıl iş bulacak. Kalorifer yazamayan paralı troll arkadaş. Ayrıca 20 bin alan polis sınır bölgesinde ya da en doğuda çalıyordur. Senin çıkmadığın Bayrampaşa da bir polis 20 bin almıyor. Aldığı 15 bin maaş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zor bir meslek çevremdekiler maaşı iyi diye seçiyor o mesleği hatta birbilrerini eziyorlar artık polis olmak için desem yeri, kanser olmasına üzüldüm ama intihar için bir neden değil.
canın çok tatlıysa gir avm ye asgari ücrete tezgahtar ol ozaman partiyle ne alakası var askerlik, polislik zor bir meslektir sittin senedirde boyle bu, kimse silah zoruyla ol demiyor .
babanın partisi gelince hepsini masa başına koyup,ellerine laptop vercekler dersen üzgünüm çok beklersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2022; 19:43:52 > -
İnsanca şu geride bıraktığı mektubu okuyun rica ediyorum. Bir ülkenin polisi, kanun koruyucusu ben adaleti aradım fakat bulamadım diyorsa o ülkede problem vardır kusura bakmayın ya da bakın(sözüm o dllamalara)
Hala boş boş konuşuyorsun ulan chp komisyon kurulsun dedi, intiharların sebebi araştırılsın dedi akp ve mhp oylarıyla reddedildi
polislerin,askerlerin intihar oranı dünya geneli fazladır zor stressli bir meslek kaldıracak piskolojik ve beden gücün yoksa seçme o mesleği okadar basit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ekim 2022; 16:15:46 > -
Ne iş yapsın sanki ülkede istihdam bolluğu var keyfinden polislik yapıyor. Çoğu üniversite mezunu iş bulamadığı için başvuruyor zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Gerçekten ne kadar acımasız ve düşüncesiz insanlar var forumda. Yazık hala 20 bin maaş diyor adam böbreğini kaybetmiş daha maaş diyor. Al hadi 20 binle böbrek Hayatında gece uykusundan kalkmamış gelmiş 2 metre kare kafeste bazen 10-12 saat gece nöbet tutan polisi eleştiriyor. İstifa edip ne yapacak nasıl iş bulacak. Kalorifer yazamayan paralı troll arkadaş. Ayrıca 20 bin alan polis sınır bölgesinde ya da en doğuda çalıyordur. Senin çıkmadığın Bayrampaşa da bir polis 20 bin almıyor. Aldığı 15 bin maaş.
|
Hala boş boş konuşuyorsun ulan chp komisyon kurulsun dedi, intiharların sebebi araştırılsın dedi akp ve mhp oylarıyla reddedildi |
Üst komşumuz polisti. Adama o kadar çok mobing yapılıyormuş ki terk etti burayı gitti doğu da Erzurumun bir köyüne. Karısı ağlıyordu ama mecbur gittiler o da hemşireydi. Fetöcü derim hapise attırırım diye sürekli tehdit ediyorlarmış ve bir dünya mobing . |
intihar edeceğine istifa et bitsin gitsin |
İnsanca şu geride bıraktığı mektubu okuyun rica ediyorum. Bir ülkenin polisi, kanun koruyucusu ben adaleti aradım fakat bulamadım diyorsa o ülkede problem vardır kusura bakmayın ya da bakın(sözüm o dllamalara)
|
Bu maaş iddianı ispatlamazsan ortam çocuğusun. Karakterin varsa, erkeksen ispatlarsın. Umarım adliyeye gidip ağlarsın da kimliğini tepsit ederim. |
Yazık insanın içi parçalanıyor. Şu ülkede çalışan herkese köle muamelesi yapılıyor. |
Tartışma konusunda ne yazık ki ilkokul mezunu öğrencilerim gibisin. Sen git, sen yap sen ebe ol. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz büyü (zeka yaşı olarak) öyle tartışalım. Zira sen sadece kendi fikirlerini öne sürüp karşı tarafın yazdıklarını okumuyorsun. Ya da anlamamazlıktan geliyorsun. Bu sana yazdığım son cevap. İyi günler.
|
Benzer içerikler
- singapur pasaportu neden güçlü
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- suriye araba sitesi
- israil asgari ücret
- reisten sonra kim gelecek
- bina yıkım kararı sorgulama
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- threads kapandı mı
- togg ortakları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X