Şimdi Ara

Polisaj Makinesi Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aracıma ilk defa pasta cila atacam konu hakkında bayağı bir video izledim iyi kötü bilgi sahibiyim; fakat makine konusunda net bir bilgiye ulaşamadım. Benim gibi kendi aracına pasta cila atacaklar için önereceğiniz makine nedir? Einhell - atlas vs. Gibi 400 TL'lik ürünleri önerir misiniz? Fiyatı da göz önünde bulundurarak öneride bulunursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.Einhell hem kaliteli hemde sorunsuz servis hizmeti var.Yani ürünü olası bir arızada anlaşmalı kargo firmasıyla karşı ödemeli gönderiyorsunuz tamir veya birebir değişim yapıp ücretsiz gönderiyorlar.Bahsettiğiniz gibi 400 tl civari bir rakam verecekseniz servisinin alakalı olmasını istersiniz.En azından ben öyle isterim.
    CC-PO 90 modeli bu işi profesyonel yapmayanlar,yani sizin gibi kendi aracıyla vakit geçirmek isteyenler için ideal.Ancak bu işi çok iyi yaparım güçlü bir makine isterim derseniz daha çok profesyonel kullanım için tercih edilen CC-PO 1100/2E öneririm.
    İlki 90 Watt,ikincisi 1100 watt.Fiyat olarakta neredeyse biri digerinin yari fiyatı.Tabi ki bütçe meselesi 1100/2E modelini almak bütçenizi zorlamayacaksa harika olur.
    Daha bir çok markanın polisajını anlatabilirim ama servis sorunsuzluğu nedeniyle ben Einhell derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruhumun -- 28 Mart 2020; 1:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

Merhaba.Einhell hem kaliteli hemde sorunsuz servis hizmeti var.Yani ürünü olası bir arızada anlaşmalı kargo firmasıyla karşı ödemeli gönderiyorsunuz tamir veya birebir değişim yapıp ücretsiz gönderiyorlar.Bahsettiğiniz gibi 400 tl civari bir rakam verecekseniz servisinin alakalı olmasını istersiniz.En azından ben öyle isterim.
    CC-PO 90 modeli bu işi profesyonel yapmayanlar,yani sizin gibi kendi aracıyla vakit geçirmek isteyenler için ideal.Ancak bu işi çok iyi yaparım güçlü bir makine isterim derseniz daha çok profesyonel kullanım için tercih edilen CC-PO 1100/2E öneririm.
    İlki 90 Watt,ikincisi 1100 watt.Fiyat olarakta neredeyse biri digerinin yari fiyatı.Tabi ki bütçe meselesi 1100/2E modelini almak bütçenizi zorlamayacaksa harika olur.
    Daha bir çok markanın polisajını anlatabilirim ama servis sorunsuzluğu nedeniyle ben Einhell derim.
    Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim benim düşündüğüm üründe bahsettiğiniz 2. ürün yalnız bu ürünle alakalı yüke geldiği zaman bayılıyor gibi açıklamalar var o yüzden tereddüt ettim. Anladığım kadar konuyu iyi biliyorsunuz biraz daha aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler

• Pasta bireysel olarak makina ile atmak riskli olur sanki hocam eliniz yatkın değilse zarar verebilirsiniz boyaya.

• Yukarıda arkadaşta bahsetmiş el becerisi (el yatkınlığı) isteyen bir iş.Bayılıyor diye yorumlayanlar bu işi amatör olarak yeni yeni yapmaya başlayan arkadaşlar olabilir.Dolayısıyla fazla baskı,düşük kademe,kademe ayarlayamama gibi durumlar makineyi zorlayabilir.Ancak işi bilen birilerinin bu makineden memnun olduklarını duydum.
    Iyi bir makine almak istediğinizi bu modellere yoğunlaşmanızdan anlıyorum.Kalite olarak bu ürünlere yaklaşamayacak makineler var ama tavsiye etmeyeceğim o yüzden.

• Gerek yok makinaya arkadaş, elinle yaparsin. Böylelikle dönüş olmayan hata yapma olasılığı da azalir.
    3-4 saat degil 1-2 gün sürer belki eski bir arabaya ama tecrübe olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 28 Mart 2020; 8:3:32 >
  • Einhell
    İkinci el Makita

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laminasyon makinesi
    9 yıl önce açıldı
    Traş makinesi seçimi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Einhell
    İkinci el Makita
    2. El makitaya bende baktım ama bulamadım internette. Bolca çakması var aslında bir ara alayım dedim ama emin olamadım 300 liraya satıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

Yukarıda arkadaşta bahsetmiş el becerisi (el yatkınlığı) isteyen bir iş.Bayılıyor diye yorumlayanlar bu işi amatör olarak yeni yeni yapmaya başlayan arkadaşlar olabilir.Dolayısıyla fazla baskı,düşük kademe,kademe ayarlayamama gibi durumlar makineyi zorlayabilir.Ancak işi bilen birilerinin bu makineden memnun olduklarını duydum.
    Iyi bir makine almak istediğinizi bu modellere yoğunlaşmanızdan anlıyorum.Kalite olarak bu ürünlere yaklaşamayacak makineler var ama tavsiye etmeyeceğim o yüzden.
    Hocam peki aize son olarak şunu sorayım dewalt ın bir ürünü var 900 TL civarında onunla Einhell i kıyaslasak çok büyük bir fark var mı? Aslında dewalt ı istiyorum ama 900 TL vermek istemiyorum sonuçta bu işi hobi amaçlı yapacam ticari kaygı yok

• gokhantastan kullanıcısına yanıt
    Detailingturkey.com un ikinci el kısmına bak.bu işlere bulaşmış bırakmış biri olarak bir süre sonra bikacagin heves için çok para harcama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Detailingturkey.com un ikinci el kısmına bak.bu işlere bulaşmış bırakmış biri olarak bir süre sonra bikacagin heves için çok para harcama.
    Eyvallah hocam

• gokhantastan kullanıcısına yanıt
    Şayet bu işi hobi değil de para kazanmak için yapacağım deseydin Dewalt al derdim.Fakat hem hobi hem sıkılma ihtimaline karşın CC-PO 90 mantıklı görünüyor.Ancak kaliteli makineleri seviyorum satarken de para etsin dersen ikinci elde kolay satılır CC-PO 1100/2 E.
    Daha yüksek rakamlar vermeyin bunlar işinizi görecektir.Tabi ki Dewalt Einhell den bir tık iyi.

• önce hurdalıktan bir kaporta parçası alıp onun üzerinde çalış tecrübe et boya ne zaman yanar vs. yoksa çok ağlarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • catpower modellerine bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.