Şimdi Ara

polo 2000 model, yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 model polo, atiker lpg li, aracım seyir halindeyken ısındıktan sonra lpg regülatörü soğuyor aynı şekilde kaloriferde ısıtmıyor, araç çalışırken kalorifer ısıtıyor. seyir haline geçince soğuk veriyor ısıtmıyor, polen filtresi, devirdayımı, termostatı ve lpg hortumlarını değiştirdim sorun devam ediyor.

aynı sorunu yaşayan var mı, sorun neyden kaynaklanıyordur?

• arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
  • arkadaşlar hiç mi fikri olan yoktur
  • Kaloriferin peteği tıkanmış abim onu değişeceksin termostat dan kalorifere giden hortumu elleyin sıcaksa başka seçenek kalmıyor. Hareket edince hareret ibresinde düşme oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Kaloriferin peteği tıkanmış abim onu değişeceksin termostat dan kalorifere giden hortumu elleyin sıcaksa başka seçenek kalmıyor. Hareket edince hareret ibresinde düşme oluyormu?

eğer durum dediğiniz gibiyse zaten montaj hatasıda var lpg sisteminde direk motordan su gitmesi lazım regülatöre
  • quote:

Kaloriferin peteği tıkanmış abim onu değişeceksin termostat dan kalorifere giden hortumu elleyin sıcaksa başka seçenek kalmıyor. Hareket edince hareret ibresinde düşme oluyormu?

hareket edince hararet düşmüyor ama kalorifer ısıtmıyor.

peteğin tıkalı olduğunu düşünmüyorum, çünkü araç rölantideyken kalorifer ısı veriyor.

araç hareket edince, devire geçince, kalorifer ısıtmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

quote:

eğer durum dediğiniz gibiyse zaten montaj hatasıda var lpg sisteminde direk motordan su gitmesi lazım regülatöre

lpg hortumlarını da yeni değiştirdim ama yine de baktırırım.

sorun devam ediyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.