Şimdi Ara

Polo GTI ??? İkna olma çabaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar öncelikle.. Sitede ilk konum, google aramalarında araştırma yaparken en çok ilgili arkadaşın burada olduğunu gördüm ve güncel konu bulamadığım için konu açıp yardım almaya karar verdim. Fazla uzatmadan konuya girmek gerekirse 1.4Tsı polo gti alma niyetim var. Geçtiğimiz cuma günü kardeşime 2014 model 1.2Tdi trendline araç aldık, inanın arabayla işim olmamasına rağmen binip gezesim var. Aracı çok benimsedim ve bende hem aracın dolu olması hemde performansı olması sebebi ile gti mantıklı araç olacağında karar kıldım. Değerli fikirlernizi önerilerizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Yağ eksilten sorunlu bir motoru var,yağına suyuna çok dikkat ederim dersen alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Yağ eksilten sorunlu bir motoru var,yağına suyuna çok dikkat ederim dersen alınır.

Araştırdığım kadarıyla CTH kodlu motorlarda yağma yakma problemi giderilmiş. Peki bunu aracı almadan anlamanın bir yolu varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olumen

quote:

Yağ eksilten sorunlu bir motoru var,yağına suyuna çok dikkat ederim dersen alınır.

Araştırdığım kadarıyla CTH kodlu motorlarda yağma yakma problemi giderilmiş. Peki bunu aracı almadan anlamanın bir yolu varmıdır ?

Valla o kadarını bilemiyorum forumlarını araştırmak lazım çift şarjlı yani kompresör+turbolu tüm tsi motorlar riskli.
  • quote:

Ne kadar sagdan soldan duymayla bilgisiz yardim etmeye calistiginizi yeni gelen birine de kanitlamissiniz.

Tsi motora sorunlu derken neye dayaniyorsunuz. Hangi kod ve hangi yıllar sorunluydu bilginiz var mi?

Su an sorun azaldi ya da giderildiyse buna dair bilginiz var mi ?

Sayet yoksa laf olsun diye kimseye bos bilgi vermeyiniz.

Konuya gelirsek tsi motorlar sorunlu falan degil gayet kaliteli motorlardir.yag problemi her motorda olabilecek bir problemken tsi motorlarda daha fazlaydi eski jenerasyonlarda. Su an eskisi gibi yag yagma problemi tsi motorlarda bulunmamakta.

Ne denli guzel bakimli kullanildigi veya bakimsiz kotu kullanildigi etkeni her zaman dusunulmelidir tabi.

Iyi gunler , kazasiz belasiz surusler dilerim.

• Jr09 kullanıcısına yanıt
    Okuma-anlama sorununuz var heralde ben tsi motorlarlara sorunlu demiyorum çift şarjlı 140-160-170-180pslik ünitelere riskli diyorum.Bu konu heryerde konuşuldu sağır sultan duydu.Polo gti da bulunan 180pslik çift şarjlı motorda üretimi durdurulmuş bir motordur yani sizin mesajınızda yazdığınız gibi eski jenerasyon bir motordur. Şuan yağ yakma problemi bulunmamakta diyorsunuz ancak arkadaşın alacağı araç SIFIR YENİ MOTORLU BİR ARAÇ DEĞİL.
  • Jr09 kullanıcısına yanıt
    Peki yağ yakma problemini kabul ediyorum anladığım kadarıyla zaten tsi motor teknolojisinde bu olay var ancak asgari ve azami limtler içerisinde.

Bahsettiğiniz kod lar nelerdir ?

Hangi model yılını tercih etmeliyim ?

Km olarak 40k-50k civarı bi araç düşünüyorum ? (Bu kmde araçlarda problem ne boyutta olur)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arabaya ne kadar istiyorlar?
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    ilanında 56.500 yazıyor 2011 model 55k km de
  • Bir GTI sahibi olarak yaziyorum, 2013 ve sonrasi bir arac almaya ozen gosterin. Mumkunse aracla oynanmamis olsun ve yetkili servislerde bakimlari yapilmis olsun. Motor kodu CTH olunca yag yakmiyor yalanina inanmayin. Kendi aracim CTH ve yag yakiyor ama yine de cth alin daha guncel bir motor. Km'yi bulabildiginiz en dusugunu almaya calisin. Yag yakma disinda herhangi bir kronik problemi yoktur.
  • quote:

ilanında 56.500 yazıyor 2011 model 55k km de

O fiyata sifir arac alinir. Sanirim sizde olan araba eski. Yeniye poloyla gecince o zevk vermis heralde :)
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Aslında sattığım araç '08 e90 320d ve hatasızdı aracım. Üniversite yıllarında kullanmıştım polo ilk aşk falan belki ondandır :)
  • Ben olsam 208 gti tercih ederdim eger 4 kapili bir polo gti bakmiyorsaniz.
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öneriniz için ancak tek kapıdan ziyade bir tane daha vw polo araç sahibi olmak istiyorum :)
  • quote:

Teşekkür ederim öneriniz için ancak tek kapıdan ziyade bir tane daha vw polo araç sahibi olmak istiyorum :)

320den inip poloya binersen ciddi sıkıntı çekersin.tamam araç hızlı güzel ama bir kere o arabayı gti gibi kullanamazsın hem benzin içiyor hem yağ yakıyor motor da çift şarj olduğundan başına iş açabilir.yani garantisi bitmemiş araç alman lazım.ikincisi 55k ya iyi performans veren motoru da performansa gelen arabalar var.Örnek:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-citroen-ds4-sport-314602570/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

320den inip poloya binersen ciddi sıkıntı çekersin.tamam araç hızlı güzel ama bir kere o arabayı gti gibi kullanamazsın hem benzin içiyor hem yağ yakıyor motor da çift şarj olduğundan başına iş açabilir.yani garantisi bitmemiş araç alman lazım.ikincisi 55k ya iyi performans veren motoru da performansa gelen arabalar var.Örnek:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-citroen-ds4-sport-314602570/detay

Alıntıları Göster
    bence fiesta red hem 0km olur

Örnek:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2015-ford-fiesta-1.0-red-edition-140-bg-56.000-tl-260625428/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disparity -- 17 Temmuz 2016; 15:22:28 >

• Alfa Romeo Mito Qv alın multiair mis gibi 170hp 250tork. Yağ yakma sorunu falan yok. Ilk seride Multiair unitesi sorunluydu servis hepsini değiştirdi. Kronik bir sorunu kalmadı.
  • Kesenize uygun var mıdır bilemem ama Polo Blue GT taraftarıyım şahsen.
  • 2011 gti cav kodlu polo kullanicisi olarak net tavsiye ederim.
    Oncelikle 3ay kadar arama suresi icersinde malum siteden bikkinlik geldi herkes cth al yag yakio bilmem ne derken 36.700km bi ilan gordum ve tav olup aldim
    Masallahi var ne yag yakma ufleme var
    Az km yapmis bir arac bulursan sorun yasamassin !!
    Son olarak,
    Fiyat + performans olarak sinifinda tek !!
  • WeskaGan kullanıcısına yanıt
    Yag yakiyor deyince millet mavi duman anlamasin hocam.kac kilometrede kac litre yakıyor?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.