Bildirim
Polo - Yaris - Corsa - İbiza seçenekli araç önerisi...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Honda jazz ı da ekledim :))) -
Anladığım kadarıyla 0 almayı düşünüyorsunuz.Size tavsiyem o paraları vermeyin b sınıfı araca.
Ama yok alacağım derseniz polo derim.Park esnasında çok yaklaşırsanız otomatik fren fonksiyonu var.Eşiniz çok rahat park eder. -
Sabahtan akşama kadar ki süreçte ve tek tek gezip, inceleyerek baktığım durumda polo diyordum. Ama akşam o kadar çok şikayet, yorum okudum ki poloyu kaldırdım resmen listeden :( -
Fabia var bende memnunum ibizada aynısı zaten.Bayanlar için çok rahat bi araba olur. -
Hocam nasıl bir yorum okudunuz polo hakkında , son iki kasayıda kullandım , hiçbir sorunla karşılaşmadım . Sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: Meeysut
Sabahtan akşama kadar ki süreçte ve tek tek gezip, inceleyerek baktığım durumda polo diyordum. Ama akşam o kadar çok şikayet, yorum okudum ki poloyu kaldırdım resmen listeden :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X